subzero написа:РосенВарна написа:Авторът на темата здраво го тресат Лудо-комплекси. Не си гледа Черномореца ами непрекъснато пуска провокации. Странно защо не пише в темите за Черноморец, ами защото няма балами да ходят там и да му четат глупостите, иначе в темите за Лудогорец е първа кипра, затова човечето търси поле за изява. Нека да са му простени комплексите, даже да му съберем пари за да се лекува
Ти си поредния лъжец .
Ай ся отворко кажи,колко провокации съм пуснал ??
Не мога да разбера кво ви пука дали пиша във форума на Черноморец или не. Имаме си друг форум-пиша там. Всъщност ще пиша където си искам и каквото си искам.
И не се срамувам от кой отбор съм. Щеше да ме е срам,ако на никнейма ми има Бургас,а лижа гъза на Киро и ко.
В крайна сметка какво срещу Лудогорец видя в тая тема ?? Или си дрънкаш,щот така ти изнася ??
Питам,защо решен мач вместо мачове със заряд ??
Ако отговора ти е,че Лудогорец е велик отбор и всеки мач пише история,не беше нужно да разтягаш локуми за душевното ми състояние. Което,повярвай ми,е по-добро от твоето. Най-малкото заради осъзнатото ми отношение.
А ти си стой нагъзен !!!
Това, че харесвам футбола на Лудогорец а ти не, непременно ли според мозъчето ти означава нагъзване?
А за писанията ти,че твърдиш, че не си писал нищо против Лудогорец просто ще ти се посмея, добре се правиш на шут.
Казвам го отново-злобата против Лудогорец ги прави по-силни ама ти не се спираш, така си осигуряваш нова порция от душевни и не толкова душевни гърчове