mertezaker написа:И какво стана по-добре да не играеш в евротурнирите за да не се резилишжалка история ни е и футболът и феновете и всичко...
Май така стана...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
mertezaker написа:И какво стана по-добре да не играеш в евротурнирите за да не се резилишжалка история ни е и футболът и феновете и всичко...
GOLEADOR написа:levski_4_life написа:Ясно е, че когато се играе в турнир, при фазите с 2та мача, определено е по-лесно на отбора, който в първия мач е гост. Особено пък при отборите с по-слаби играчи, но силни публики (левскиньо, ЦСКА София, Ботев, Берое....). Примери няма нужда да ви давам, предполагам сами ще се сетите, че в ~90% от мачовете в предварителната фаза, в които сме били домакини втория мач сме продължавали (тук говоря само за левскиньо, но предполагам и при другите отбори процента е >50), а в обратния случай, сигурно сме изпадали в над 60% от случаите.
Затова искам да попитам, какъв е шанса толкова години подред, ние да се падаме гости във втория мач (Сараево, Иртиш, Търнава), но ако досега го отдавах просто на лош късмет, когато погледнах, че и четирите ни участника са гости във вторите мачове, според мен нещо не е наред.
Вие какво мислите?
само не ми е ясно защо като я публикувах тази тема в нашия раздел, някое модераторче я изтри? ако мисли, че не е за там да я премести, кво трие
едит: тя била слята с общата тема за евротурнирите; добре, ама според мен това е наистина сериозен казус, заслужаващ отделна тема; МОЛЯ НЕ Я МЕСТЕТЕ
Не търси конспирация в жребия.Още повече,че домакинствата може да се местят и след жребия ако се налага.
russia написа:alexdb написа:Udoji90 написа:Катастрофа, пълна катастрофа! Айде, дано поне "Лудогорец" и тази година да направят нещо.
П.П. Най-жалката работа е да сравнявате чии резили са по-големи.
Резила на Панчарево не е толкова голям. Зимбру е КОЛОС и екзекутор на измислени български тимчетаНай-големите му постижения в Европа са отсвирването на Латекса и Цуца
А бе тъпанар, нужно ли е да ти припомням колко пъти и от кои отбори е отпадал лицензирания Евроидиот от Подуене? Толкова си прост, че даже ти личи!
molteni написа:alexdb написа:molteni написа:Лудогорец ще играе поне до декември месец.
Глупости, ще играе до края на май .... във вътрешното първенство
Партизан ли ще ги спре?
CSKA 78 написа:molteni написа:alexdb написа:molteni написа:Лудогорец ще играе поне до декември месец.
Глупости, ще играе до края на май .... във вътрешното първенство
Партизан ли ще ги спре?
Не знам за Партизан,но грандът Дюделанж ги спря в една от срещите!![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта