Какво става с КТБ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Какво става с КТБ?

Мнениеот Син до гроб_ » 20 юни 2014 14:04

DarkPsy написа:
Син до гроб_ написа:
DarkPsy написа:
CTAHKO написа:Абе каквото и да се случи с КТБ, не е за радване или злорадстване 8-) От тази ситуация няма печеливши 8-)

+1

Слушайте пресконференцията. Много важни неща се казват. Кефете се сега на Пеевски мишки смотани!

Ми те си бяха заедно бе! ...до преди дни! :lol:

Поредните манипулации.

Манипулации??? Та собственикът ви казваше ,че го чувства като син!! :lol: Какви манипулации ти се въртят в главата? Все пак имате шанса след всичко това да станете нормален отбор. Искрено ви го пожелавам.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 20 юни 2014 14:05

DarkPsy написа:
svobodni написа:Жълтите трябва да са доволни от базата в Коматево! Ама каквото беше - беше, който гълтал - гълтал ;)

Стадионът се строи, днес минах от там.

Окрадохте държавата, турци.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 20 юни 2014 14:06

Много нагло се държи шефа на БНБ .. ..... мама ви банкерска пак заради вас ще си съсипем държавата
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 14:06

svobodni написа:
DarkPsy написа:
svobodni написа:Жълтите трябва да са доволни от базата в Коматево! Ама каквото беше - беше, който гълтал - гълтал ;)

Стадионът се строи, днес минах от там.

Окрадохте държавата, турци.

Тихо бе гагауз. Отивай да се кланяш на Пеевски.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 юни 2014 14:06

Bourgas написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Bourgas написа:200 милиона евро? :shock: :shock: :shock: Да не ви пръскат и в Пловдив там с ония препарати от мегатайните самолети хемтрейлс?

Да пръскат ни.Политиката на Газпром е там където минава газта,да се ангажират с инвестиции които са социално ангажирани.Правят го чрез футболни отбори които са популяни и и имат влеяние.Получават влеяние чрез местни и безнесменски амбиции суитирани в районо.Така беше с германските,сръбските,пробват с полските.След като чрез ЦСКА не стана ,а Левски се провалиха го прввят чре Ботев.Или Шалке от Гелзенкирхен който е миньорски район.Надявам се да ти бях полезен.

Хич не може да си ми полезен с неща, които си ги изсмукваш от пръстите. Аз искрено ти желая БотевЪ да бъде с 200 милиона евро догодина, а след 5 години да достигне бюджета на Реал Мадрид. Запази си мнението, ще ти го напомня пак, ако съм жив и здрав догодина.

Дълбоко съм запознат със ситуацията.Газпром е инвеститор на Колежа,а Цветан е подизпълнител.Лично ще ти го припомня в края на годината,след като Цецо предаде обекта.Надявам се Колежа да не е е Газпром арена.Обидите ще ти ги спестя хамсиьо.Жалко е да си в еди аквариум с акули.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 20 юни 2014 14:07

DarkPsy написа:Тихо бе гагауз. Отивай да се кланяш на Пеевски.

Вие сте с Пеевски бе, тъмен. Колко пъти Цецко да ви го казва...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 юни 2014 14:08

Лоша работа! :roll: Всеки, който има пръст в създаването на тази институция трябва да си понесе отговорността! :x А дано, ама надали!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2014 14:08

svobodni написа:
DarkPsy написа:Тихо бе гагауз. Отивай да се кланяш на Пеевски.

Вие сте с Пеевски бе, тъмен. Колко пъти Цецко да ви го казва...

Казах тихо. Не си в позиция да спориш, еничар.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2014 14:09

urkoto написа:Добре, сега в крайна сметка Уреца не разбира ще го има ли Ботевъ при положение, че КТБ няма да прави преводи 9 месеца?

Би трябвало това да не се отрази. Предполагам че ще се преустанови поемането на нови ангажименти. Поне аз така мисля. Поетите ангажименти до момента, като кредити, депозити, и финансирани проекти ще си продължат функционирането. Все пак има си договори с клаузи за неустойки, които ще ударят по финансовото състояние на банката ако не се изпълняват. Въпросът е, че тези операции вече ще минават през квестори, а не както до сега от банкови управители и управителни и надзорни съвети на банката. С две думи изхвърлят ръководството от управлението и за известен период от време, докато я стабилизират и паниката отмине. През това време ще и се прави ревизия и от там какво ще лъсне, никой не знае :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 20 юни 2014 14:09

Хасковския суперспециалист Мъри май ще излезе най-умен.Би си камшика навреме.Усети силния вятър и човека се скри чак в Астана.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Футбол - България”