Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Заради лумпените, ще гледаме финали за КБ на празни трибуни

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 май 2014 14:16

Коменданте, от назадничави държави пример не вземам. Ако ще да припадат на стадиона. Живей там и гледай футбол.
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 17 май 2014 14:21

radoslav_rashkov написа:Коменданте, от назадничави държави пример не вземам. Ако ще да припадат на стадиона. Живей там и гледай футбол.

http://www.frequency.com/video/majesty- ... /162021480

Тия много ли са напредничави? Мюнхен, Ман Ю вкарват феноменален гол и феновете пърхат като пеперуди. Кой знае колко ултраси не са успяли да платят хиляди за да идат там вместо тия "истинските". Смях.
Изображение

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 17 май 2014 14:26

Alexandar написа:
Plovdiv 100 написа:
IvailoRz написа:А дай да не гледаме от най- футболната държава Англия , а от диваците ... ? После защо сме направили такава клетка ... ми защото тея факли и камъни летяха по деца инвалиди .

Много е "яко" в Англия. Чичковци и лелки пляскат като на театър. Хайде моля ви се.

Tи или си кьорав, или си много прост или не си дорасъл да ходиш сам на мач.

просто е класически пловдивски селяндурин
Като всички онези, които бяха там и правеха тези селски изцепки. Да си трошат така собствения стадион... Селяндури
И да, някой трбва да се гръмне и това трябва да сте папагалите

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2014 14:26

sudromanista73 написа:
ivan56 написа:В сектор- мисля че е около 6000 на фул
Г сектор-4500 беше най празен от всички
Този до клетката макс 500човека

Добре бе пич,кажи ми че аз нещо не мога да разбера,кое не разбра по темата...?Какво значение има тук,колко сме били на стадиона...? :?: :|

Аз темата пич е разбрах много ясно,просто ви качих капацитета на секторите нещо лошо :?:
А от темите,пловдивски сайтовете с изказвания на бултраси които чета от два дена разбрах че са виновни полицаите,пожарникарите,не добрата организация,слънчевото затъмнение и куп глупости.
Що нормалните фенове допуснаха тези 200 пияни и дрогирани идиоти да им развалят празника,що в морската след като минахте приличаше на бунище с изпочупени шишета и мизерия всякаш са минали диви селяндури,що нито един не се запита как е вкарано пирото,що трети ден фенклуба ви мълчи и едно извинете на кажи.Ей тва разбрах аз.
Да ме извиняват нормалните ботевисти които наистина ги е срам от малоумниците в жълто.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 май 2014 14:30

El Commandante написа:
Bartolomej написа:Ако в Япония не се играе футбол си пусни едно клипче от уйтуба да видиш за какви стадиони , какви публики и вьобще какво шоу става в Джей лигата . То и за тва щото не се играе футбол Япония и мьжете и при жените спечели Азиатсия континентален шампионат .
САЩ претьпкани стадиони и невероятно шоу по време , след и преди мач . Редовен участник на Световни финали след революция в провеждане на местния шампионат.
Австралия вьрви по стьпките на САЩ и Япония като налива все повече пари в този спорт
Само Бьлгария не вижда бьдещето .

Пак нищо не казваш,нито в Япония, нито в САЩ футбола е спорт No 1 и в нито една от двете страни футбола не е религия.
В Япония на първо место е бейзбола, а в САЩ европейския футбол скоро няма да е нещо повече от спорт за малки деца и за жени...

Проверявай си фактите преди да пишеш,че ставаш забавен твърде...

Защо в САЩ като европейския футбол в САЩ е само за деца и жени, МЛС е на 8 място по посещаемост в света?
САЩ и Япония са страни с голямо население и има място за много спортове. Нещата не стоят като в Европа където страните са по-малки и хората са насочени само към един два спорта.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 май 2014 14:31

SINOTE написа:
radoslav_rashkov написа:Коменданте, от назадничави държави пример не вземам. Ако ще да припадат на стадиона. Живей там и гледай футбол.

http://www.frequency.com/video/majesty- ... /162021480

Тия много ли са напредничави? Мюнхен, Ман Ю вкарват феноменален гол и феновете пърхат като пеперуди. Кой знае колко ултраси не са успяли да платят хиляди за да идат там вместо тия "истинските". Смях.

А какво трябва да правят? Челни стойки? Обичам да пея и да скандирам, но ултрас не си разреших. В противовес с възпитанието ми е.
Последна промяна от radoslav_rashkov на 17 май 2014 14:38, променено общо 1 път.
Изображение

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 17 май 2014 14:32

El Commandante написа:
MAXIMUS написа:Точния брой пловдивчани които са били на мача е някъде около 8400 . Не бяха продадени всичките 10 хиляди билета които им бяха предоставени.

Глупости! Да сме били най-много 2000 души,съвсем малко повече от агитката на Лудо...

Не, бе, не бяхте 12 000- 202 000 бяхте :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2014 14:37

SINOTE написа:Когато самопровъзгласилите се за "истински фенове" започнат да пълнят стадионите във всеки мач, независимо от моментната форма на отборите и позицията във временното класиране, тогава да дават акъли и да се сравняват с Англия, Испания или Германия.

Когато поведението ви е като на Лудогорците, вие не сте никакви "истински фенове", а най-обикновени сеирджии. Сеирджии са тези които уж пълнят Васил Левски, а след седмица не могат да се съберат 2000 човека за домакински мач. В Англия и Германия не е така, истински фенове. Когато си стоиш на топло вкъщи и гледаш диема, вместо да стоиш прав 3 часа на голия бетон и да те брули вятърът, ти не си фен. Когато отидеш на финал веднъж на 10 години, загубиш го и кажеш, че повече няма да заведеш детето си на мач - ти си сеирджия.

Всичките ви снимки по профилите и аватарите от различни хореографии са благодарение на "лумпените". И не излизайте с тва тъпо клише, че публиката била малко защото лумпените я изгонили. Публиката е малко, защото преди години не е имало възможност да гледате Висша Лига по Канал1, не е имало толкова много кино салони, не е имало толкова много заведения, онлайн игри и други забавления. Футболът е бил единственият възможен сеир. Не, причината не е и в качеството на футбола! Ясно е че в А група вече не играят Гунди и Бонев, но хората в Англия пълнят стадионите и на отборите от долните дивизии, където играят само рогачи, които разшиват топката от блъскане. Те пак са там и пак подкрепят. Те не са ултраси, не вкарват пиро и не чупят седалки, но са верни. Вие не сте.

Бъдете обективни и не слагайте всички ултраси под един знаменател просто за да си начешете крастата по форумите и да си намерите виновник.

PS: а тва че в Англия на много от стадионите само ходят като на театър е съвсем друга тема.

Ок съгласен.
Ама като вършите глупости после ще си носите последствията а не да пискате като женски полови органи.Като влезе робокоп в сектора с "лумпени" като ви нацепи празните кратуни няма да се оплаквате че Ушев биел без причина.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 17 май 2014 14:52

ivan56 написа:
SINOTE написа:Когато самопровъзгласилите се за "истински фенове" започнат да пълнят стадионите във всеки мач, независимо от моментната форма на отборите и позицията във временното класиране, тогава да дават акъли и да се сравняват с Англия, Испания или Германия.

Когато поведението ви е като на Лудогорците, вие не сте никакви "истински фенове", а най-обикновени сеирджии. Сеирджии са тези които уж пълнят Васил Левски, а след седмица не могат да се съберат 2000 човека за домакински мач. В Англия и Германия не е така, истински фенове. Когато си стоиш на топло вкъщи и гледаш диема, вместо да стоиш прав 3 часа на голия бетон и да те брули вятърът, ти не си фен. Когато отидеш на финал веднъж на 10 години, загубиш го и кажеш, че повече няма да заведеш детето си на мач - ти си сеирджия.

Всичките ви снимки по профилите и аватарите от различни хореографии са благодарение на "лумпените". И не излизайте с тва тъпо клише, че публиката била малко защото лумпените я изгонили. Публиката е малко, защото преди години не е имало възможност да гледате Висша Лига по Канал1, не е имало толкова много кино салони, не е имало толкова много заведения, онлайн игри и други забавления. Футболът е бил единственият възможен сеир. Не, причината не е и в качеството на футбола! Ясно е че в А група вече не играят Гунди и Бонев, но хората в Англия пълнят стадионите и на отборите от долните дивизии, където играят само рогачи, които разшиват топката от блъскане. Те пак са там и пак подкрепят. Те не са ултраси, не вкарват пиро и не чупят седалки, но са верни. Вие не сте.

Бъдете обективни и не слагайте всички ултраси под един знаменател просто за да си начешете крастата по форумите и да си намерите виновник.

PS: а тва че в Англия на много от стадионите само ходят като на театър е съвсем друга тема.

Ок съгласен.
Ама като вършите глупости после ще си носите последствията а не да пискате като женски полови органи.Като влезе робокоп в сектора с "лумпени" като ви нацепи празните кратуни няма да се оплаквате че Ушев биел без причина.

Аз не съм ултрас. През живота си не съм хвърлил нищо към терена. Ако ходиш редовно на мач и пееш тва не те прави ултрас, хубаво е да се разбере най-накрая. Но много ме дразни тва невежество, което се възпитава и поощрява. От "най-верните" до "лумпени" всякакви квалификации се използват според това как е по-удобно в ситуацията. А тва парадиране на милионерчетата колко много давали и опитите им за сплашване са направо жалки.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 май 2014 15:07

SINOTE написа:
ivan56 написа:

Ок съгласен.

Аз не съм ултрас. През живота си не съм хвърлил нищо към терена. Ако ходиш редовно на мач и пееш тва не те прави ултрас, хубаво е да се разбере най-накрая. Но много ме дразни тва невежество, което се възпитава и поощрява. От "най-верните" до "лумпени" всякакви квалификации се използват според това как е по-удобно в ситуацията. А тва парадиране на милионерчетата колко много давали и опитите им за сплашване са направо жалки.

Напълно съгласен ,че като ходиш редовно на мач и пееш тва не те прави ултрас.
Не си хвърлил нищо към терена защото имаш нещо в главата.
То като нямаш нищо в главата ,няма значение дали са ултрас или не.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Футбол - България”