Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

valkaredgi

Re: Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Мнениеот valkaredgi » 06 май 2014 21:04

Swarovski написа:
valkaredgi написа:
delboy написа:Понеже е ясно че още утре "Националната кауза" ще спечелят и математически титлата, с един приятел спорим дали Левски ще уважат новият шампион и ще го посрещнат с шампионски шпалир в неделя на Герена? Нищо срамно няма, типично европейско поведение. Къде,къде по-големи отбори са правили подобно нещо. Сложихме по 20лв, аз казах че ще го направят :? ;)
Понеже последните години титлата у нас се решаваше в последните кръгове, последния шпалир май е дело на метълите на Цонко за Литекс от 2012г

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

последен кръг ли е ?директен спор за титлата ли се е изиграл?що ли е? та "сините" да правят шпалир на измисления с "червени" пари отбор.

Поредното неадекватно дърво, със способности да пише във форуми! Всички отбори освен Левски са измислени, а? Никой никога не заслужава да е шампион и да бъде уважан за играта си през сезона, никой освен Левски.
Аз бих се радвам моя отбор да направи такъв жест. Това би показало, че има истински спортисти и джентълмени. В отговор на автора, не няма да го направят, защото в Левски няма големи футболисти!

да не гризнеш това дръвце,не познаваш хората и не си никой да даваш определения кой какъв бил.ясно ли е ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:05

valkaredgi написа:
delboy написа:Понеже е ясно че още утре "Националната кауза" ще спечелят и математически титлата, с един приятел спорим дали Левски ще уважат новият шампион и ще го посрещнат с шампионски шпалир в неделя на Герена? Нищо срамно няма, типично европейско поведение. Къде,къде по-големи отбори са правили подобно нещо. Сложихме по 20лв, аз казах че ще го направят :? ;)
Понеже последните години титлата у нас се решаваше в последните кръгове, последния шпалир май е дело на метълите на Цонко за Литекс от 2012г

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

последен кръг ли е ?директен спор за титлата ли се е изиграл?що ли е? та "сините" да правят шпалир на измисления с "червени" пари отбор.

Точно мисленето ти е червено

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 06 май 2014 21:05

Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:
mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?

Къде глупости,къде истина ,незнам ! Аз съм добър човек и пак ще ги подкрепям в Европата,Българин съм,но тука не! Когато чернодрешковците почнат да свиркат фифти-фифти,ще получат моето уважение !!!

Фифти -фифти е измислица. Свири се това, което се вижда.Никъде не е казано, че ако за единият отбор се свири дузпа, то трябва и за другият да има, а точно това е 50:50.... и още други неща са фифти-фифти, но не са задължителни.

Не се прави на ощипана мома,спорили сме вече на тая тема ;)
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:06

mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Стига бе хора все едно съдиите на нас никога не са ни помагали

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:08

valkaredgi написа:
Дидие Дрогба написа:Нас някой да ни е посрещал със шпалир в шампионските ни сезони.При последната ни титлапрез 2009 година, последният кръг гостувахме в Благоевград- Пирин не ни направиха шпалир.Дори си спомням че ги бяхме помолили мачът да се играе на "Герена", за да може отборът да бъде награден пред нашата публика, но Пирин отказаха, макар мачът да беше абсолютно протоколен и за двата отбора! През 2002 година в п;оследния кръг отидохме на "Армията" като шампиони и носители на Купата.Шпалир нямаше обаче. Та щом нас не ни уважават, защо ние трябва да уважаваме другите.И освен това, шпалир се прави в мача на награждаването, а Лудогорец няма да ги награждават на "Герена" , а в последния кръг в Разград.Така че Черно море да им прави шпалир! ;)

от какъв зор "Левски"трябва да прави шпалир.нека този шпалир да го направят на Орлов мост червените.
калъфките този път са на друго место.даже шампиона на България за тази година още не известен до колкото знам , а шпалир се прави на вече известен шампион.
ключ на темата!

Казва ти се след мача с Локо Пд, ако Лудогорец си осигури титлата и на теория тогава. Други за с хореография Щампиони в нерешен шампионат

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 21:11

mimi29 написа:
Кашчей написа:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?

Е как да уважиш някой който още преди началото на шампионата се знае че почти сигурно ще е шампион .Дават ми снимки ама в АНГЛИЯ ИСПАНИЯ и т. н. не се знае кой е шампион от август .Догодина пак ЛУДОГОРЕЦ ще бъде шампион сигурно си мислите че ще е друго или някой си вярва .Спор няма най добрите са.Без пари и без хора като КИРО другите отбори са обречени борбата пак ще е между 2-7 място . ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИТЕ

И как го разбра още началото?
Всъщност, ако Левски или ЦСКА играеха в цикъл сряда-събота, както игра Лудогорец през 3/4 от първенството... не ми се мисли какъв вой срещу БФС и програмата щеше да се вдигне!
Сигурно щяха да сменят формата, за да не се мъчат толкова грандовете :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:14

terata написа:Милене, разбери, че уважението не е даденост, то се печели! Иди поне един път на мач в "сектора" за гости в Разград и после ми говори за уважение към въпросните индивиди. Спомни си и за селските декларации от ръководството на същия тоя отбор. Спомни си и как ни свиреха съдиите в много от мачовете с тях. Спомни си изказванията на некои техни футболистчета и т.н. Па тогава ела пак да говориш за уважение.

О да то Съра и Специалният много се обичат да знаеш. На раздяла на шампионата зло да забравим, всичко е минало дори и да си прав. Те и Левски като клуб и феновете пускаха едни декларации коя от коя по-безсмислена и злобна(особено вторите) но какво от това. Догодина Гонзо Велики ни прави шампиони и Лудогорец ако програмата е такава ни връщат жеста

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 21:15

dreben23 написа:Всички са длъжни да правят шпалир на шампиона!

Ние им го направихме предния кръг. :) Ако не искат да им се смеем още повече, нека не го направят, даже и феновете на Левски трябва да пляскат докато се случва това, за да докажат, че са способни и на добри дела. И няма нищо лошо, футболът е спорт, а в спортът има и победител и загубил, но трябва да има и уважение. :)

Едни ги уважават на терена, други извън него! :) Ще ми се издигнете в очите ако го направите! :)

Радвам се, че го пише човек с този аватар. Дълбок поклон от мен

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 21:17

milen.hristov написа:
dreben23 написа:Всички са длъжни да правят шпалир на шампиона!

Ние им го направихме предния кръг. :) Ако не искат да им се смеем още повече, нека не го направят, даже и феновете на Левски трябва да пляскат докато се случва това, за да докажат, че са способни и на добри дела. И няма нищо лошо, футболът е спорт, а в спортът има и победител и загубил, но трябва да има и уважение. :)

Едни ги уважават на терена, други извън него! :) Ще ми се издигнете в очите ако го направите! :)

Радвам се, че го пише човек с този аватар. Дълбок поклон от мен

Милене, ти изобщо усещаш ли какво е написал колегата с тоя шпалир?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 май 2014 21:26

terata написа:Милене, разбери, че уважението не е даденост, то се печели!

Не съм Милен, но ще си позволя да кажа две думи.
Точно защото уважението се печели, няма да е лошо "Левски" да направят този жест. Не заради "Лудогорец", а заради самите себе си. Аз например, много бих се радвал на всякаква форма на спортсменство от страна на спортистите, на които симпатизирам. Ако обаче сред левскарите няма много хора, които да оценят по достойнство деянието на любимците си, може би наистина не трябва да се прави.
Ако човек не уважава себе си, не може да очаква и другите да го правят. Тъжно, и то точно на 100-годишнината.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Футбол - България”