Тити подчини синия юбилей на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

eddie
Контакти:

Re: Тити подчини синия юбилей на ЦСКА

Мнениеот eddie » 23 апр 2014 17:15

Сега му гледах конференцията на Титката, тоя бивш чорбар. Малко на опело ми изглеждаше.. 8-)

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 23 апр 2014 17:17

Говедата за пореден път доказват колко прости и ограничени хора са. След такова унижение навръх 100 годишнината им, (дори ние не сме мечтали да се толкова жалки, повярвайте ми!) пак говорят... а Тити да вземе да се обеси, на никой няма да липсва...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 23 апр 2014 17:17

В мен, все повече надделява чуството, че този юбилей се организира в името на ЦСКА !!! Ама пък ЦСКА няма стогодишнина, ние все още сме малки, 66 годишни лъвчета, но пък какви големи поразии направихме на юбилярите ! Всичко което го правят, особено Папазов, е свързано с ЦСКА ! Дано не забравят да излезнат и с фланелките " Аз мразя ЦСКА" . Транспарантите с указа за създаването на четирибуквието също трябва да бъдат разпънати и то в сектор Г, та нали там ще е най-евтино! Народни цени !

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 23 апр 2014 17:18

Син до гроб_ написа:
tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.

Един въпрос с повишена трудност: въз онова на какво ще ни тресе комплекс точно от тези? Не ми казвай за 4 победи, защото рекорда го държи Левски със седем, ако не се лъжа или 9? Ако искаш погледни и статистиката между двата отбора. Разликата е 20 и кусур победи....познай в чия полза? :lol:

Въз основана псувните от публиката в последните години и особено последните 2-3,подкрепете си отбора за 100 годишнина.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 апр 2014 17:19

eddie написа:Сега му гледах конференцията на Титката, тоя бивш чорбар. Малко на опело ми изглеждаше.. 8-)

А бе, добре поне ,че се е осъзнал. Хората са казали: по-добре късно, отколкото никога. ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 23 апр 2014 17:20

tomba написа:
Син до гроб_ написа:
tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.

Един въпрос с повишена трудност: въз онова на какво ще ни тресе комплекс точно от тези? Не ми казвай за 4 победи, защото рекорда го държи Левски със седем, ако не се лъжа или 9? Ако искаш погледни и статистиката между двата отбора. Разликата е 20 и кусур победи....познай в чия полза? :lol:

Въз основана псувните от публиката в последните години и особено последните 2-3,подкрепете си отбора за 100 годишнина.

Какви псувни и по кого?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 апр 2014 17:22

Празнувайте си на воля, 100 години е сериозен юбилей. Съберете се, поплачете, прегледайте черно-белите филми и великите сини играчи. След това помислете за толкова години, какво е постигнал клубът ви. Защо стигна дотук? И какви са били всичките ви ръководители. Като се започне от антибългарина Лафчис, през престъпника Чорни и до адвоката-доностник Батков. През ВИС-2, СДС, Бойко Борисов и сега алтернативата Делян Пеевски. За последния не си го измислям, защото сам Батков го призна. Ще каните Лацио, че италианците нямат дори вашите успехи в Европа, един посредствен отбор. Къде отидоха Бенфика и Фиорентина? Къде са милионите сини фенове, лъжливите 31% от България, които подкрепят Левски. Къде са парите за юбилея? Щом оставихте Тити да ги събира значи много сте го закъсали. Какво се получава за 100 годишнината: съборен стадион, смешни играчи и дори без плануваното второ място. Дерзайте!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 23 апр 2014 17:24

Син до гроб_ написа:
tomba написа:
Син до гроб_ написа:

Какви псувни и по кого?

Ти изобщо ходиш ли на мачове на Левски?

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ ОБМИСЛЯТ БОЙКОТ ЗА 100-ГОДИШНИНАТА

Мнениеот dindan » 23 апр 2014 17:27

Форумите се напълниха с призиви да не се ходи на мача

Фенове на Левски обмислят бойкот на тържеството по случай 100-годишнината на клуба на 23 май на стадион Васил Левски. По форумите и социалните мрежи се коментира идеята заради ужасяващото представяне на тима този сезон, привържениците на клуба да бойкотират шоуто по случай юбилея и да не напълнят стадиона.

"Да подкрепяш отбора в лошите моменти - това значи че си истински левскар, се казва в един от коментарите по темета във Facebook. - Но пък от друга страна, след всичко, което се случи тази година...дали пък един бойкот на този мач няма да покаже отношението ми към цялата политика, която се води от доста време насам...Като се замисля кой в момента е в Левски, от президента до последната резерва и ми се отщява да ходя..."

Бойкоти "сините" фенове организираха и след последния провал на отбора в Евротурнирите миналата година срещу Иртиш. Тогава на доста мачове от първенството привържениците на клуба не ходиха на стадиона в знак на протест срещу управлението на тима и президента Тодор Батков.
http://www.sportonline.bg/news/137730/f ... dishninata
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 апр 2014 17:30

tomba написа:
ЕМИЛ написа:

Кой транспарант ? :?

Ако има такива който включват ЦСКА или вашите лепилари от сектор Б започнат да пеят за ЦСКА(все едно какво) това е мега комплекс точно за 100 годишнина.

Съвсем в реда на нещата е да ви теглим една сочна псувня . Не виждам какво толкова имада се оплаквате !!

Върни се в “Футбол - България”