plovdivram написа:...
Рамче, кай ся как мина снощи сбирката на потниците? Чувам, че Тишо, дето иначе не може да върже две думи на кръст, избухнал с революционни предложения

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
plovdivram написа:...
Raoul_Duke написа:plovdivram написа:...
Рамче, кай ся как мина снощи сбирката на потниците? Чувам, че Тишо, дето иначе не може да върже две думи на кръст, избухнал с революционни предложенияДай малко инфо от кухнята, антрето и килера
plovdivram написа:Видяли сте някой с ПОТНИК или пак сте ЧУЛИ или ПРОЧЕЛИ нечиий думи, които са ви 'АРЕСАЛИ?!Кажи ми наистина... откъде е т'ва с потниците, че наистина не ми става ясно!!! Казвам го съвсем сериозно!
Raoul_Duke написа:plovdivram написа:Видяли сте някой с ПОТНИК или пак сте ЧУЛИ или ПРОЧЕЛИ нечиий думи, които са ви 'АРЕСАЛИ?!Кажи ми наистина... откъде е т'ва с потниците, че наистина не ми става ясно!!! Казвам го съвсем сериозно!
Аз вече се чудя, ти въобще ходиш ли на лаЛута, та си толкова откъснат от реалностите там? Одеве беше хал хабер като говорихме за дюш-мачовете, сега пък дали съм видял някой с потник...
Ето, гледай - http://prikachi.com/images/858/7219858R.jpg
И това не ние, ами Коко го измисли. За протокола, не, че има кой знае какво значение.
OT18 написа:
Ей тея потници са по-интересни. Даже се плаща да ги носиш,да крадеш и да си фен.
OT18 написа:
Ей тея потници са по-интересни. Даже се плаща да ги носиш,да крадеш и да си фен.
plovdivram написа:Откъде тогава ги намирате тези неща, които дори НИЕ НЕ ПОМНИМ...
plovdivram написа:Прочетохте ли книгата ни?!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта