praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
Така е. Последните два мача всеки път, когато топката лети към него, настръхвам в ням ужас и стоя на нокти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
bilyaletdinov написа:Спаско няма много качества, ама поне играе с желание. Кажете ми тоя катил Рангелов, дето откъде ли не го гониха какви ги дири в националния отбор? Тоя ще го помня повече с пропуските му, отколкото с головете в национала...
Ботевъ Пловдивски написа:praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
Така е. Последните два мача всеки път, когато топката лети към него, настръхвам в ням ужас и стоя на ноктиВлади Стоянов е желязо, не случайно е от Перник!
Балкански Орел написа:Ботевъ Пловдивски написа:praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
Така е. Последните два мача всеки път, когато топката лети към него, настръхвам в ням ужас и стоя на ноктиВлади Стоянов е желязо, не случайно е от Перник!
Брех, а не виждяхте колко гола спаси срещу Италия (Поне два) заради грешките на защитата, а рещу Малта онзи фаул ? Кво разбирате вие само Л.ПЕНЕВ !
Ботевъ Пловдивски написа:Балкански Орел написа:Ботевъ Пловдивски написа:praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
Брех, а не виждяхте колко гола спаси срещу Италия (Поне два) заради грешките на защитата, а рещу Малта онзи фаул ? Кво разбирате вие само Л.ПЕНЕВ !
Срещу Скуадрата най-чистия гол го извади Бодуров. Никой не казва нищо срещу постигнатото от Любо Пенев до момента - да, можеше повече, но на терена не рита той. Въпросът е свързан с повиканите в отбора след паузата в квалификациите и някои от смените последните 2 мача.
Балкански Орел написа:Ботевъ Пловдивски написа:Балкански Орел написа:Ботевъ Пловдивски написа:praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента.
Срещу Скуадрата най-чистия гол го извади Бодуров. Никой не казва нищо срещу постигнатото от Любо Пенев до момента - да, можеше повече, но на терена не рита той. Въпросът е свързан с повиканите в отбора след паузата в квалификациите и някои от смените последните 2 мача.
Не го отричам, въпроса е че не виждаме и добрите неща, а само лошите.За мен само Спас Делев и Манолев не са за националния, макар че Манолката само заради силните мачове които направи предишните мачове заслужава да е в националния.
ralka_levskarka написа:greenday написа:Делев не съм го гледал в Испания,но тук е отчайващА гаджев играе много повече от това в Левски.
Колко си прав
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта