Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Какво прави Спас Делев в Националния отбор?!

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 сеп 2013 13:27

praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента :roll: .

Така е. Последните два мача всеки път, когато топката лети към него, настръхвам в ням ужас и стоя на нокти :( Влади Стоянов е желязо, не случайно е от Перник! 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2013 13:28

bilyaletdinov написа:Спаско няма много качества, ама поне играе с желание. Кажете ми тоя катил Рангелов, дето откъде ли не го гониха какви ги дири в националния отбор? Тоя ще го помня повече с пропуските му, отколкото с головете в национала...

Рангелов само заради гола срещу Дания заслужава да е в националния 8-)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2013 13:29

Ботевъ Пловдивски написа:
praistoria написа:Ники Михайлов също ми е чудно какво прави като титуляр. Вратарчето на Лудогорец е много по-добър в момента :roll: .

Така е. Последните два мача всеки път, когато топката лети към него, настръхвам в ням ужас и стоя на нокти :( Влади Стоянов е желязо, не случайно е от Перник! 8-)

Брех, а не виждяхте колко гола спаси срещу Италия (Поне два) заради грешките на защитата, а рещу Малта онзи фаул ? Кво разбирате вие само Л.ПЕНЕВ !

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 сеп 2013 13:38

Балкански Орел написа:

Брех, а не виждяхте колко гола спаси срещу Италия (Поне два) заради грешките на защитата, а рещу Малта онзи фаул ? Кво разбирате вие само Л.ПЕНЕВ !

Срещу Скуадрата най-чистия гол го извади Бодуров. Никой не казва нищо срещу постигнатото от Любо Пенев до момента - да, можеше повече, но на терена не рита той. Въпросът е свързан с повиканите в отбора след паузата в квалификациите и някои от смените последните 2 мача.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 11 сеп 2013 13:44

Балкански Орел написа:

Срещу Скуадрата най-чистия гол го извади Бодуров. Никой не казва нищо срещу постигнатото от Любо Пенев до момента - да, можеше повече, но на терена не рита той. Въпросът е свързан с повиканите в отбора след паузата в квалификациите и някои от смените последните 2 мача.

Не го отричам, въпроса е че не виждаме и добрите неща, а само лошите.За мен само Спас Делев и Манолев не са за националния, макар че Манолката само заради силните мачове които направи предишните мачове заслужава да е в националния.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 11 сеп 2013 13:56

Балкански Орел написа:
Балкански Орел написа:

Не го отричам, въпроса е че не виждаме и добрите неща, а само лошите.За мен само Спас Делев и Манолев не са за националния, макар че Манолката само заради силните мачове които направи предишните мачове заслужава да е в националния.

Това казваме и ние за Делев, де ;) Иначе няма как да не се видят хубавите неща - само трябва да се погледне на кое място и с колко точки е България сега, и с колко точки и на кое място беше в групата 2 мача преди края предните квалификации. Обаче това не означава да си затваряме очите за нещата, които се случват или не се случват.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 сеп 2013 14:07

Какво прави Спас Делев в Националния отбор ? ами това което правят там Минев,Гъргоров ,Неделев и миланов - вземат парички и си правят реклама ,че са национали ,с такива като тези не само на световно няма да отидем ,но и ще берем още много срам с отбори като малта
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 11 сеп 2013 14:14

Тоя какво правил, оня какво правил в Националния?
Защо никой /поне аз не видях до тук/ не попита този Златински какво прави на терена 14 минути? Само веднъж му чух името. Ако са били два или повече пъти, нека някой ме поправи. На Спас Делев - три пъти му чух името - когато губеше топката или подаваше на малтийците!
Златински, Спас Делев - пълна скръб. С тях двамата в отбора ще се класираме за Световното, ако играехме в една група с Фиджи, Ботсвана и Суринам!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 сеп 2013 14:17

ralka_levskarka написа:
greenday написа:Делев не съм го гледал в Испания,но тук е отчайващ :!: А гаджев играе много повече от това в Левски.

Колко си прав :)

и на мен ми е чудно и го споделих ,как в националния отбор Гаджев е най-добрия и прави цялата игра на отбора,а в Левски дори Вутов е с класа над него ? май,май останалите национали са си гола вода и Малта снощи ни го показаха !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 сеп 2013 14:32

Пенев си знае, и на мен не ми харесват някои негови избраници, но той си носи кръста и то успешно.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Футбол - България”