Левски е най-популярният български отбор във Фейсбук

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Puldin
Контакти:

Re: Левски е най-популярният български отбор във Фейсбук

Мнениеот Puldin » 25 авг 2013 16:24

А какво ли, щеше да стане, ако тези 220000 си купуваха по една фланелка, екип или анцунг на Левски на година. Или пък 1/10 от тях посещаваха стадиона, къде ли щеше да е Левски сега......
Истинските привърженици се броят на стадиона и си купуват официални артикули на клуба. Всичко останало е ала-бала. ;)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 25 авг 2013 16:27

Teo написа:
neverbackdown написа:
Teo написа:И к'во, голяма работа са значи.. 222 000 - половината са харесали, просто, че носят името на Апостола - Левски е мода....

Апостола е религия , не мода !

Не смесвай отбора пфк левски с Апостола. Да си фен на пфк левски е модно, така, че мощно за подуяне.

Мощно към "Подуене" ?! Нещо не те разбрах дребен....Заяждаш се безцелно.Отивай да викаш за харизмата...клавиатурен трол

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 25 авг 2013 16:40

Puldin написа:А какво ли, щеше да стане, ако тези 220000 си купуваха по една фланелка, екип или анцунг на Левски на година. Или пък 1/10 от тях посещаваха стадиона, къде ли щеше да е Левски сега......
Истинските привърженици се броят на стадиона и си купуват официални артикули на клуба. Всичко останало е ала-бала. ;)

+1912
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 авг 2013 16:46

joring написа:Профил се прави за 2 минути, но както и да е. Който се занимава с търсенето на проксита за да клика по разни анкети, би си направил и множество профили, не е толкова по-трудно, а и да не забравяме, че може да използва едно и също ип, докато търсенето на прокси което не е използвано може да е малко по-трудно(за някои хора). ;)

Пич, говориш глупости... ако искаш да си прав, ок прав си... ама детска работа е само да говориш на инат - не са 2 минути.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 25 авг 2013 16:49

neverbackdown написа:
Teo написа:И к'во, голяма работа са значи.. 222 000 - половината са харесали, просто, че носят името на Апостола - Левски е мода....

Апостола е религия , не мода !

:) :) :) Още ли си мислиш ,че Васил Левски ви е създал смешното отборче :) :) :)

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 авг 2013 16:53

Puldin написа:А какво ли, щеше да стане, ако тези 220000 си купуваха по една фланелка, екип или анцунг на Левски на година. Или пък 1/10 от тях посещаваха стадиона, къде ли щеше да е Левски сега......

+1234556677788

Знайни и незнайни се отбелязват във фейсбука, но със сигурност по-голямата част от тях нямат и по 1 мач на година.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 авг 2013 16:55

Всяка седмица ли ще се пуска една и съща тема? Защо иумам спомен, че на същия потребуите му заключиха същата тема. И аз като имам фейсбук и не съм хареал страницата на отбора, на който симпатизирам какво правим?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 авг 2013 17:06

stn написа:Всяка седмица ли ще се пуска една и съща тема? Защо иумам спомен, че на същия потребуите му заключиха същата тема. И аз като имам фейсбук и не съм хареал страницата на отбора, на който симпатизирам какво правим?

Обявяваме я за невалидна :roll:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 авг 2013 17:10

Авторът на темата е много скромен, Левски е "най-популярният български отбор" не само във Фейсбук, но и в редица други интернетфоруми и класации в Европа, а вече и в Азия. С какво точно е "най-популярен" не е от значение, защото старата максима в маркетинга гласи, че лоша реклама няма. Е, друга стара максима пък гласи, че кучетата си лаят, обаче керванът си върви. Лудогорец трупа коефициент и евро в евротурнирите, ама нейсе, важното е кой е пръв във Фейсбук. Колко му трябва на сиромаха, та и той да се зарадва на живота. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 25 авг 2013 17:11

stn написа: И аз като имам фейсбук и не съм хареал страницата на отбора, на който симпатизирам какво правим?

Ми харесай я! :lol:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”