Какво е син фенклуб в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Какво е син фенклуб в България

Мнениеот No Pyro No Fun » 18 юли 2013 11:56

[offtopic]
MAXIMUS написа:Това е пълна простотия от страна на наркодилърите от софийския фенклуб. Човек ще си помисли ,че те са законодателя във фен обществото. НО.....Къде мислите ще бъдат по време на мач на техния " любим"отбор като свършат нарко парите ??? Ще бъдат там където се печелят пари от наркотици . Да ли ще е фенклуб, гейклуб, пенсионерски клуб или пионерско събрание, за тях няма значение. Така,че "приятели" от герена, отивайте в Пловдив и си подкрепяйте отборчето както можете. И аз ходя на пет мача в годината за първенство на ЦСКА - с Ботев, Локо Пд, Берое и двете дербита с отбора от Подуене, но това не ме прави по-малко привърженик от по-популярните фенове на ЦСКА.

Ако имаш възможност и не идваш те прави по-малко привърженик.[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 юли 2013 12:01

hellyeah, ще ходиш ли на мача?
Ще се насера от кеф да ти смачкат муцуната и да смениш отбора!
Какво ми показваш клип на Тодор? В най-голямата публика е нормално да са събрани и най-умните, и най-тъпите!
В такова голямо общество като Левскарското се събират всякакви хора събрани от една идея.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/6B/AB/37e79208e6516bab.JPG[/rimg]
Тоя сигурно е по-умен? От едната страна пречупен кръст, а отдругата червена петолъчка!
Навсякъде има идиоти. Просто вие се съсретоточавате да псувате нашите. Защо?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 18 юли 2013 12:05

Защото е крайно време сектор Б да стане отново свободен , в момента не е .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 юли 2013 12:12

hellyeah написа:Защото е крайно време сектор Б да стане отново свободен , в момента не е .

А бе какво им се обяснявате на някакви дебили тука бе,като ти се ходи на мач на любимият отбор отиваш,а нека те спре някой
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 18 юли 2013 12:28

Без име написа:hellyeah, ще ходиш ли на мача?
Какво ми показваш клип на Тодор? В най-голямата публика е нормално да са събрани и най-умните, и най-тъпите!
В такова голямо общество като Левскарското се събират всякакви хора събрани от една идея.
Тоя сигурно е по-умен? От едната страна пречупен кръст, а отдругата червена петолъчка!

Не червена петолъчка а емблемата на най-големия отбор 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 18 юли 2013 16:42

Без име написа:hellyeah, ще ходиш ли на мача?

Абе ти колко мача имаш на Герена? Говориш пълни глупости! :lol: :lol: Май само Теодор знаеш и тва е.. Той е само една малка част от многото. Умните от вас спряха да ходят в сектора и сега в момента там са най-големите идиоти, затва и една хореография нямате както трябва от както те се грижат за сектора, както и една хубава песен.. Ако не са дивизията и малкото останали все още, ше сте много много зле. Не случайно сега и сектора и феновете ви се свързват само с наркотици... Не ме разбирай погрешно, ама заради СЗ много хора се махнаха и докато те са там ще ставате много по-зле, особено като гледам и малките как се развиват.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 18 юли 2013 18:08

Ок.
[center]1914[/center]

Върни се в “Футбол - България”