От кои отбори няма нужда "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: От кои отбори няма нужда "А" група
Не знам от кои няма нужда, ама има нужда от БАТЕ, Жилина и Тампере, та да ни развеселяват как унижават "грандовете" ни 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Не знам от кои няма нужда, ама има нужда от БАТЕ, Жилина и Тампере, та да ни развеселяват как унижават "грандовете" ни
Пич,доста е тъпичко да викаш за чужд отбор срещу български!Това,за съжаление,го правят немалко "българи"!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Тъпичко е и че тия "български" отбори рушат БЪЛГАРСКИЯ футбол, ама кой да се усети 

Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- petrof
- Контакти:
Наистина е тъпо да викаш за чужд отбор срещу български, но също така е тъпо да викаш за столичен отбор /ЦСКА или Левски/ срещу отбора от родния ти град...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
tprodanov написа:И понеже някой спомена Левски и ЦСКА, аз само да отбележа - пич, не те знам от кой отбор си. Но се загледай в състава си. Аз се хващам на бас, че със сигурност има няколко човека минали през Герена. Това е във всички отбори. И ти казваш, че този отбор няма място в А група...
Няма се загледам..пък

Не си разбрал мисълта ми, явно е:
Проблемът на България, не само футболно, е централизацията в София на всичко(само морето ви се дърпа още и не могат да го вземат в София

Затова и казвам, че най-толерираните софийски отбори, най-много вредят на футбола в България..дори и заради реверансите, които им се правят.Премиерът май не се ангажира публично с Кремиковци, но се ангажира с ЦСКА;Защо?!?Какво ще стане, ако се покаже, че законите и правилниците важат за всички, дори и за "големите"?Защо в Италия могат да изхвърлят "Ювентус" от Серия "А", а тук нещата се замазват:все са им разсрочени плащанията, докато минат сроковете за лиценз, а после се почва наново.Къде в Европа ще картотекираш нови играчи, ако нямаш изчистени плащания към клубове или бивши футболисти?
Спирам, че се разпалих прекалено много, а нито едните, нито другите заслужават чак такова внимание

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- smash_the_reds
Спирам, че се разпалих прекалено много, а нито едните, нито другите заслужават чак такова внимание
Ти за кои ,питам?Кой заслужава твоето внимание?

ей го и поредния недомисляк.. Как точно Левски руши футбола, като 20-30% от играещите са минали през герена, и как точно десните ти пречат, при положение, че са управлявали общо 4 години от изминалите 65? Жалка история..
А група без БОТЕВ НЯМА !Не случайно агитката ни е третата най-голяма в България...
tprodanov написа:ей го и поредния недомисляк.. Как точно Левски руши футбола, като 20-30% от играещите са минали през герена, и как точно десните ти пречат, при положение, че са управлявали общо 4 години от изминалите 65? Жалка история..
Почти 5 години,братле,забравяш правителството на Филип Димитров

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
tprodanov написа:ей го и поредния недомисляк.. Как точно Левски руши футбола, като 20-30% от играещите са минали през герена, и как точно десните ти пречат, при положение, че са управлявали общо 4 години от изминалите 65? Жалка история..
2 поста преди теб го пише, по-добре не мога да го обясня. То не са помощи от съдии, не са налагане на посредствени чужденци вместо българи (че и натурализирането им после, за да играят за нацонала, нищо че им е през трибуквието за него), не са откраднати играчи, не са двойни стандарти спрямо шопски и провинциални фенове... още да изброявам? И не става дума само за вас, и за съгражданчетата ви важи същото.
Върни се в “Футбол - България”