Липсва ли Пирин Благоевград на А група?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Липсва ли Пирин Благоевград на А група?

Мнениеот we are the champions » 03 май 2013 11:15

kiririki1 написа:
we are the champions написа:В този ред на мисли не липсва ли отбор като Дунав Русе отбор като Хебър Пазарджик(въпреки ,че тука съм леко пристрастен ) айде стига глупости !!!!

За Дунав съм съгласен . Но не мога да се сетя , кога Хебър е имал отбор заслужаващ внимание ? И все пак темата е за Пирин !

Боже,боже колко си ограничен.... казах ви има гоогле информирайте се .... Хебър когато е имал отбор в Благоевград не сте знаели кавко е това топка .... за футбол да не говорим кога в Благоевград ще си напълните целия стадион ??? не ме карай да ти ровя снимки из нета където целия стадион в Пазарджик е пълен та даже има хора по дърветата....... :roll: само и само да гледат мача.... :roll: срещу ЦСКА за купата 2003 та година тука стадиона беше фул нямаше място да хвърлиш игла вие като играхте срещу Левски и ЦСКА в Благоевград дали събирахте 1000 човека на стадиона....айде моля ти се не ми сравнявай смешния Пирин с Хебър.... защото миналия сезон на полувремето мача в Пазарджик като беше 0:0 Пирин изкараха куфара с парите на полувремето само и само да купят мача разбираш ли на къде бия и сега ще питаш откъде знаеш е та те го направиха пред целия стадион... айде с здраве :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 май 2013 12:33

we are the champions написа:
kiririki1 написа:
we are the champions написа:В този ред на мисли не липсва ли отбор като Дунав Русе отбор като Хебър Пазарджик(въпреки ,че тука съм леко пристрастен ) айде стига глупости !!!!

За Дунав съм съгласен . Но не мога да се сетя , кога Хебър е имал отбор заслужаващ внимание ? И все пак темата е за Пирин !

Боже,боже колко си ограничен.... казах ви има гоогле информирайте се .... Хебър когато е имал отбор в Благоевград не сте знаели кавко е това топка .... за футбол да не говорим кога в Благоевград ще си напълните целия стадион ??? не ме карай да ти ровя снимки из нета където целия стадион в Пазарджик е пълен та даже има хора по дърветата....... :roll: само и само да гледат мача.... :roll: срещу ЦСКА за купата 2003 та година тука стадиона беше фул нямаше място да хвърлиш игла вие като играхте срещу Левски и ЦСКА в Благоевград дали събирахте 1000 човека на стадиона....айде моля ти се не ми сравнявай смешния Пирин с Хебър.... защото миналия сезон на полувремето мача в Пазарджик като беше 0:0 Пирин изкараха куфара с парите на полувремето само и само да купят мача разбираш ли на къде бия и сега ще питаш откъде знаеш е та те го направиха пред целия стадион... айде с здраве :)

Не пиши глупости бил съм на много мачове в Благоевград и винаги се е играло пред пълни трибуни.На мач в Б гр играха пред 15 000 с Литекс,това че сега са в тотален колапс не означава ,че трябва да се омаловажават успехите им.Нищо против Хебър,но не може да се сравняват с Пирин по нищо.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2013 14:12

Не липсва на никого.Първо да се уточнят дали са Перун,дали Симитли,дали Банско тогава да почнат похода към висините на "В" група!Към този момент място в средата на класирането при аматьорите им отива!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 03 май 2013 15:43

we are the champions написа:
kiririki1 написа:

Смешно е дори обидно да се сравнява отбор , който е дал и продължава да дава много на българския футбол със Пазарджишкото недоразумение ! http://www.youtube.com/watch?v=Bo7EhCIL4nY Толкова зрители никога не си виждал а и няма да видиш на Георги Бенковски ! А той едва ли може и да ги събере !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 15:57

Santiago Munezz написа:Не липсва на никого.Първо да се уточнят дали са Перун,дали Симитли,дали Банско тогава да почнат похода към висините на "В" група!Към този момент място в средата на класирането при аматьорите им отива!

Факти и истини.Циркова трупа от класа са.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2013 16:59

sandi74 написа:Факти и истини.Циркова трупа от класа са.

Дано по-скоро намерят и новия Емо Наков.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 17:02

Santiago Munezz написа:
sandi74 написа:Факти и истини.Циркова трупа от класа са.

Дано по-скоро намерят и новия Емо Наков.

Дано,дано,дано. :mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 май 2013 17:17

Да Пирин липсва
[offtopic]На Емо Наков :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 17:26

we are the champions написа:Да Пирин липсва
[offtopic]На Емо Наков :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

:lol: :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 03 май 2013 20:42

Само ще ви кажа че най-голямите гостуващи публики на стадион девети септември в Пловдив са на Пирин и Марек.Съжалявам ви софиянци.Бил съм и на полуфинал Черно море-Пирин на същият стадион.А следя футбола от начало на 70-те години на миналият век.

Върни се в “Футбол - България”