Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот plamenst7 » 26 апр 2013 23:40

Тривелий написа:Две неща по темата:
Като футболна общост с традиции, да Пловдив е №1 и това нека да стимул за другите градове!
Да не забравяме все пак, че всички сме българи и трябва да се уважаваме! Аз милея за страната си и знам, че във всеки край от нея, има хубави неща. ;)

Ей това беше най-доброто мнение в темата. Поздравления! Злобата е завладяла голяма част от хората и само се чудим по какъв признак да се разделим за да се караме, та дори много често и да се бием. Малко повече уважение помежду ни няма да е излишно, независимо кой от къде е и от кой отбор е. Сигурен съм, тогава ще ни е по-добре на всички.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 23:41

samatoranaga написа:Че в Пловдив има стадиони на по няколко века и гражданите на града са се наслаждавали на какви ли не битки и зрелища по стадионите векове наред. По това време там откъдето пишете единственото което е правено е най-много някой да си е пасял овцете камо ли град да прави.
Вековната история на Пловдив носи този заряд и харизма.
Единственото, което софиянци може да чествате е 100 години София-град :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
КАК МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С ВЕКОВНОТО АРИСТОКРАТИЧНО НАСЕЛЕНИЕ НА НАЙ СТАРИЯТ ГРАД В ЕВРОПА?
Факт.

Чети история, за крепоста СЕРДИКА

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 26 апр 2013 23:43

Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 26 апр 2013 23:43

Daniel Levski написа:
Караконжоулу написа:
Daniel Levski написа:На село няма какво друго да правиш, затова се пълнят понякога стадионите. А в София има много повече развлечения. Също така на село публиката не е толкова претенциозна. А относно посещаемоста съм чел други цифри за този сезон където ЛЕВСКИ е много малко зад ботев, и след този кръг ще сме пред тях.

Наближават празници. Я сподели към кой край на България ще се отправиш , за да тъпчеш агнешко и да чукаш айца. Може да сме от едно село ;)

Това казах,че чакам празниците за да остане София като от мойто детство преди 30 години. Селяните си отиват включително и в Пловдив

Извинявай за страничния въпрос, ама кога ще чествате 100 години София-град? Просто искам с приятели да дойдем и да уважим празника. Дядовците ми са нямали този късмет да видят София като град и аз се чувствам длъжен да уважа този празник.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 23:43

никки1912 написа:
Daniel Levski написа:На село няма какво друго да правиш, затова се пълнят понякога стадионите. А в София има много повече развлечения. Също така на село публиката не е толкова претенциозна. А относно посещаемоста съм чел други цифри за този сезон където ЛЕВСКИ е много малко зад ботев, и след този кръг ще сме пред тях.
Не знам за селатар но в Пловдив , Варна, Ст. Загора и Бургас определено има много места за забавление и убиване на време. От този пост всъщност става ясно ,че софиянци не се интересуват от футбол, просто те не го разбират, за тях най важни са титлите и купите независимо как са спечелени честно или нечестно. Футбола драги ми смерхурко е страст, забавление, религия, любов и т.н. но какво да ти разправям няма да разбереш вие софиянци сте бедни духом за вас са важни единствено победите и титлите. Може би за да разбереш колко си далече от истината ще ти дам пример не с градове а с цели държави Англия, Германия, Испания, Франция, Турция, Гърция, Италия, Русия може би и там хората няма какво да правят и ходят на мачове. ;)

И броят титли, а не участия в В група, във всички от изброените страни

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 26 апр 2013 23:45

орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

Браво Панагюрище много точно им го каза.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 апр 2013 23:48

орчо войвода написа:Много смешна тема , връщал съм и съм подавал топките на легенди на българския футбол като Христо Бонев , Станчо Бончев, Гочо Василев ,Чико и т.н., защото в онези години отбори като ЛОКО ПД и Тракия Пд ходеха на подготовка в Панагюрище ,Стрелча и Карлово , но за сметка на това бяха на светлинни години по-добри от сегашните им отбори , обикновено подготвящи се в Кипър ,Турция и т. н. .За моя любим отбор - Левски София важи същото- през сезона 1983/1984 станахме шампиони с 10 юноши на Левски , ама юноши родени в София , а не като тези сега - братя Цоневи-Благоевград ,Вутов -Мездра и т.н. :arrow: .БОТЕВЪ Пловдив откраднаха суперталант от Панагюрище - Симеон Дидов ,преди 20 дни им реши дербито с ЛОКО Пд , като вкара два гола ,след време може да го обявят за откритието на пловдивския футбол. :arrow: Та по темата - каква футболна столица може да е Пловдив с един все още недоказан футболист -Тошко Неделев ,и в Локото май имаше някакъв Абушев и това е всичко на хоризонта .

Ти може и марсолите да си им ял, ама никъде в Бг няма такъв град, който целия да обича футбола, дори жените. Ела в Пловдив за някой уикенд, покрай някой мач-няма да има празно игрище, където да не се играе мач, няма да има училищен двор без футбол. За това е думата, а не че имат по-добри футболисти или повече успехи. Просто хората обичат играта, както никъде в България, това е.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 апр 2013 23:49

Много моля овчарите да не изказват некомпетентните си мнения. Смешно е.

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 26 апр 2013 23:51

На мен лично ми харесва и футболната обстановка в Стара Загора и Враца. Вярно, сега на вратчани не им върви отбора, но са колоритна публика.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 апр 2013 23:51

Daniel Levski написа:
никки1912 написа:
Не знам за селатар но в Пловдив , Варна, Ст. Загора и Бургас определено има много места за забавление и убиване на време. От този пост всъщност става ясно ,че софиянци не се интересуват от футбол, просто те не го разбират, за тях най важни са титлите и купите независимо как са спечелени честно или нечестно. Футбола драги ми смерхурко е страст, забавление, религия, любов и т.н. но какво да ти разправям няма да разбереш вие софиянци сте бедни духом за вас са важни единствено победите и титлите. Може би за да разбереш колко си далече от истината ще ти дам пример не с градове а с цели държави Англия, Германия, Испания, Франция, Турция, Гърция, Италия, Русия може би и там хората няма какво да правят и ходят на мачове. ;)

И броят титли, а не участия в В група, във всички от изброените страни

Всички титли по телефона са трудни за изброяване!!!! :) ;) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Футбол - България”