wsxedcrfv написа:hienizator написа:Аз вече не разбирам стандартите да си добър съдия ... та те дори нямат уеднаквен критерии за дадени ситуации! Не може едни и същи нарушения да бъдат свирени по коренно различен начин,недопустимо е примерно на Локо сф с лудогорец да им дават червн картон и на Михелич сега също,а във Варна имаше поне 5 такива ситуации и да не се вади дори жълт картон независимо той втори трети или пети е в случая! Не може във Враца за една и съща ситуация да се дава червен картон и дуспа,а за същата такава да се дава само жълт и дуспа и да не ми говорят празни приказки разни псевдо разбирачи,че видиш ли едното било без умисъл ...! Съдиите са трагични нямат елементарни познания за пасивна засада и авантаж пък какво остава за по-сложните ситуации! Най-добре да разкарат всички съдии и да се отсъжда по повторения,че опорочиха играта тези палячовци!
имате ли да добавите нещо,червени разбирачи?
Да! Има - и двамата сте пълни неграмотници!
Няма как черното да се нарича "бяло". То дори не е и сиво!
Левски в поредица от мачове е подпиран брутално с една едничка цел - да се спаси безумно слаб сезон.
Аз откровено заявявам, че с тази игра и с тази политика на управление ЦСКА не заслужава да е в 3-ката и да се излага в ЕКТ лятото.
Същото важи и за Левски. Дори дубъл да направите сте си същите мърши! Всеки ваш трофей тази година с нищо няма да се различава от дубъла на Славия през 96-та. Жалка история .......
ПП: Т. нар. "идентични" дуЗпи във Враца са пълна измислица! И на 10 повторения да гледате, няма как да видите преднамирано посягане на Стоянов към топката за разлика от колегата си в другото наказателно поле.