Така се става шампион в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Гочето1913

Re: Така се става шампион в България

Мнениеот Гочето1913 » 13 апр 2013 18:42

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2013 18:44

AN71 написа:Тео много си отворен ама съм сигурен че ти евро успех на твоя отбор не си гледал то на мен ми бледней това нещо наречено Цска в Европа все пак от тогава минаха вече над 25 години :) :) :)

Никога не е късно да станеш за резил, нали :?: Това че Вафлите ни биха си е срам, защото това е най-жалкото отпадане в нашата история, докато при вас си е традиция още лятото да си хвърляте кърпите :lol: 8-)

Колкото за ЕКТ, виж ми подписа, той си казва всичко. ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 апр 2013 18:47

Локо сф и Левски във всеки мач са подпирани от съдиите. Така става,когато Пастата обещал предварително и на двата отбора по 3 точки :mrgreen:

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 13 апр 2013 18:50

ShooterMan написа:Миналата седмица когато бутаха ЦСКА написах...ВЪН ЦСКА И ЛЕВСКИ ОТ А ГРУПА!!!Днес мисля,че трябва да повторя казаното.ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ В СИНЬО И ЧЕРВЕНО СА НА ФУТБОЛНАТА КАРТА ТО ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!ЗАКРИВАЙ!!!

Какъв ЦСКА са бутали миналата седмица??? Я се осъзнай малко!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 18:54

САМО ЦСКА написа:
ShooterMan написа:Миналата седмица когато бутаха ЦСКА написах...ВЪН ЦСКА И ЛЕВСКИ ОТ А ГРУПА!!!Днес мисля,че трябва да повторя казаното.ДОКАТО КОМУНИСТИТЕ В СИНЬО И ЧЕРВЕНО СА НА ФУТБОЛНАТА КАРТА ТО ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!ЗАКРИВАЙ!!!

Какъв ЦСКА са бутали миналата седмица??? Я се осъзнай малко!

забрави ли във враца,преди това в пловдив.
и на всеки мач ви бутат.ако се свири реално ,цска никога няма да завърши в цял състав.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 18:56

Turo написа:Смях сините пеперуди едва биха отбор който е в изпадащите и им игра почти цял мач с човек по-малко!Какви титли какви купи?Лятото са пак до август!

А разни фенове на Олимпик Галата да не коментират,защото отбора им е един от най-големите асансьори във футбола ни.Същото важи и за фенчетата на Тича,чийто жалък тим 2 пъти поред спасихме от изпадане в началато на века,иначе и те се беха превърнали в асансьор.Не ревете на чужди гробища

а БОТЕВ Враца с колко човека ви играха?
за едно и също нарушение,за БОТЕВ червен картон,но за чорбата жълт.това не е ли бутане?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 18:59

Teo написа:
AN71 написа:Тео много си отворен ама съм сигурен че ти евро успех на твоя отбор не си гледал то на мен ми бледней това нещо наречено Цска в Европа все пак от тогава минаха вече над 25 години :) :) :)

Никога не е късно да станеш за резил, нали :?: Това че Вафлите ни биха си е срам, защото това е най-жалкото отпадане в нашата история, докато при вас си е традиция още лятото да си хвърляте кърпите :lol: 8-)

Колкото за ЕКТ, виж ми подписа, той си казва всичко. ;)

Kазва единсвено, че се опитваш да си във всяка манджа мерудия и в повечето случай е меко казано се излагаш да не кажа ,че се усираш и омазваш яко :) :) :)

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 13 апр 2013 19:07

Г-н Тонев,продължаваш със "задкулисните"игрички.Играеш ги още от както беше в Локомотив :oops: .Ти продаде титлата на Левски през 1997 година.Ти продаде Лига Европа на Левски през 2000 г.Ти и само ти.Такъв ръководител като теб е пример,гордей се с това.Но знай,че Б.Б няма да е все до теб и той ще те разкрие каква си мишка :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 апр 2013 19:16

Левски ако стане шампион и баба знае ,че няма да е честно Тонев сам се издаде има и други начини ;)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 апр 2013 19:27

Гочето1913 написа:

Подкрепям на 100%! От тези комунистически и мафиотски отбори страда българския футбол!

Намери кой да говори за комунисто-мафиотски отбори. Висша форма на лицемерие.
...

Върни се в “Футбол - България”