Как точно "Левски" ще стане шампион?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Как точно "Левски" ще стане шампион?
Опа, къде са отборите, чиито фенове коментират този толкова зле играещ Левски, с ужасно слабия треньор и без един качествен играч ? Май бяхте зад същия този трагичен отбор..Това прави ли отборчетата ви още по-трагични и слаби
Левски има 3 трудни мача до края на първенството, ако вземе 5-6 точки ще бъде шампион. За купата същия този отбор е с единия крак на полуфинал, ама щом сме толкова слаби, явно вие разбирате повече от футбол..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Опа, къде са отборите, чиито фенове коментират този толкова зле играещ Левски, с ужасно слабия треньор и без един качествен играч ? Май бяхте зад същия този трагичен отбор..Това прави ли отборчетата ви още по-трагични и слаби![]()
Левски има 3 трудни мача до края на първенството, ако вземе 5-6 точки ще бъде шампион. За купата същия този отбор е с единия крак на полуфинал, ама щом сме толкова слаби, явно вие разбирате повече от футбол..
Споко, в страшна форма сте! Може и требъл да направите.
Все пак и Барса не мачка като вас
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
bilyaletdinov написа:Опа, къде са отборите, чиито фенове коментират този толкова зле играещ Левски, с ужасно слабия треньор и без един качествен играч ? Май бяхте зад същия този трагичен отбор..Това прави ли отборчетата ви още по-трагични и слаби![]()
и всичко това след мач като днешния и предишния... не е реално просто
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Как точно ще станат шампиони ?
НИКАК

НИКАК
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
По-скоро не с единия крак, ами с едната ръка на Ахмет сте на полуфинал
фифи перото написа:Muscarin написа:Тия смешници нито отбор имат, нито треньор.Тръгнали шампиони да ми стават, хахахаххаа. Един Родригез имат и толкова.
ти си много смешен ,бре!
Пускаш тема с единият си ник , а после " коментираш" с другият.![]()
То какво ли да се очаква от такъв....
Жалък, хайде сега ми посочи другия ник! Ако не го направиш , ще си останеш една малоумна мишка, какъвто най-вероятно си.
от bilyaletdinov на 30 Мар 2013 20:32
Опа, къде са отборите, чиито фенове коментират този толкова зле играещ Левски, с ужасно слабия треньор и без един качествен играч ? Май бяхте зад същия този трагичен отбор..Това прави ли отборчетата ви още по-трагични и слаби Левски има 3 трудни мача до края на първенството
Тоя с Монтана от трудните ли беше или от лесните?
- varanaDrago
- Контакти:
Закри(ВА)лника на Локо Сф. го каза ясно ..." има си начини " ...това засади от 21.5 метра са трудно за регистриране, защото атаките бяха на ужастно бърза скорост.
Но да гледаме в нашето канче ,както е казал поета " БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ "
А отбора наречен на Български поборник за свобода,
може да стане шампион през това хилядолетие поне веднъж !
Но да гледаме в нашето канче ,както е казал поета " БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ "
А отбора наречен на Български поборник за свобода,
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
-
Гочето1913
С купени мачове като с Берое 1:2 5 кръг, Монтана 0:2 3 кръг , Славия 1:3 15 гръг , с признаване на НЕРЕДОВНИ ГОЛОВЕ ОТ ЗАСАДА , с даване на дузпи , за да се спасят от резила , може и пресилени ЧК за противника , спестяване на ЧК за техни играчи като Вабленския, Мюлдер и т.н.!Левски и ЦСКА са най-подпираните отбори , отбори на всяка власт!Много се надяват шопите да изпаднем в Б група, защото на Левски и ЦСКА НЕ СЕ дупим и сме им неудобни, не е като да играеш мач с Берое, Славия, Монтана и т.н.
, а им СКАЧАМЕ ЗДРАВО И ИГРАЕМ НА 100%!
Да разплача от сега феновете на комунистическите отборчета Левски и ЦСКА , ЧЕ НЯМА ДА ИЗПАДНЕМ! 
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Защо задавате отговори.Левски ще стане шампион със съдийски аванти,купени мачове,облагодетелстване от футболен съюз и политическа подкрепа.Рядко са ставали шампиони с футболни достойнства.Нямат стабилен президент,умен футболен ръководител,треньор или добри футболисти.Феновете им са гамени,но титлата ще е тяхна.Заради тези причини.
Върни се в “Футбол - България”