Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЦСКА, както Ботев и Левски за хвърлени ракети?

Мнениеот petko.h.markov » 16 мар 2013 19:29

ЕМИЛ написа:
BGarmy написа:Не вие луди ли сте какво ви става, това БФС е червено. :lol: :lol: :lol:

това го знаем .Сега ако ви помилват бройте се в разпределението на медалите .

Гледах видео на Блиц.НИКАДЕ НЕ ПОКАЗАХА ИЗСТРЕЛЯНИ РАКЕТИ.Тук 3ч си дърляте езиците
за нещо което не е станало.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 мар 2013 19:29

Другари милиционери, много ме радва вашата принципност. Вие с вашия морал и справедливост сте гордост за българския фен на футбола, че даже и на ...волейбола... Там сте направо уникат, национална гордост...:lol: Колко ви е удобно всички да са маскари, така вашите подвизи и тези на лизачите, като Ахмед Ахмед има шанс да минат метър. Ах, симпатяги,...бравос :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 16 мар 2013 19:40

ЕМИЛ написа:
BGarmy написа:Не вие луди ли сте какво ви става, това БФС е червено. :lol: :lol: :lol:

това го знаем .Сега ако ви помилват бройте се в разпределението на медалите .

Вече сме ги взели още преди да е започнало п-вото... :mrgreen:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 мар 2013 19:42

Има доста идиоти и в нашата агитка и си е факт.Подуенци обаче ги "наказаха" ,не заради ракетите ,а заради рушенето на стадиона и сбиването им с полицаите .Поне така си мисля аз.Ония "мокети" в бфс за каквото се плати това и ще отсъдят.При такива "прояви" основната вина трябва да се поема от клуба домакин,че е допуснал такъв вид пиротехника на стадиона.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 16 мар 2013 19:43

bastuna2003 написа:
Син до гроб_ написа:
bastuna2003 написа:Първо да благодаря за БАН-а, който ще ми дадете ама ще ви го кажа в очите.

Говеда, вие сте най-мръсните, гадни и комплексирани копелета. На 14 години ме пребихте в 604 след мач ЦСКА - Славия. 20 рогати срещу едно 14 и едно 15 годишно момче. Година по-късно взривихте 204 с миниумки, за щастие окото ми се оправи, на същия ден убихте наш привърженик. Вие сте отбора, който игра служебно в ШЛ, вие сте отбора, който стана шампион след отменен автогол, вие сте прошляците от пазар "Поли", чиято единствена цел в живота е да "Доминират". Вие сте лайнарите, на които ви дадоха държавен стадион без пари, без наем, а сега сте толкова прости, че не се запитвате кой ще ви даде парите за строежа на нов и какви са тези пари. Бързо забравяте мачовете с Родопа и 8 минутното продължение, дузпата за игра с глава с Локо ПД. Вие сте хората, които присвоихте името на Апостола и които твърдите, че сте единствените достойни да се олицетворяват с него. Никога не погледнахте в собствената си чинийка с пумия, защото бяхте заети да плювате по другите. Вие сте циганите от покрайнините на София! Горд съм, че не всички са като вас!

А според мен малко бой си ял! И да не забравя да поздравя честните и принципни модератори-вършите чудесна работа както се вижда.

Така разсъждавате вие, но аз никога не съм наранявал някого, не съм мятал бомби, пиратки, конфети, дори и ленти. Седя кротко в сектор "В", подкрепям отбора от сърце, имам много приятели нормални сини привърженици. Но сте си лумпени в мнозинството - факт!

Ти виж какво си написал по-горе и тогава говори за лумпени,дребна душицо! Няма по-големи демагози от вас!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 16 мар 2013 19:45

percival написа:Има доста идиоти и в нашата агитка и си е факт.Подуенци обаче ги "наказаха" ,не заради ракетите ,а заради рушенето на стадиона и сбиването им с полицаите .Поне така си мисля аз.Ония "мокети" в бфс за каквото се плати това и ще отсъдят.При такива "прояви" основната вина трябва да се поема от клуба домакин,че е допуснал такъв вид пиротехника на стадиона.

Все едно клубът домакин проверява феновете. Ай стига сте се оправдавали. Това с ракетата беше върха на тъпотията. Късмет беше, че падна точно на входа, където има само бетон и няма хора.

Относно мача: тоя път си заслужихте победата.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 16 мар 2013 19:48

Добре 4е не сте снимали самолет 4е ще казвате 4е сме терористи .Разбирам за наказание ма ти а ракети да падат в сектора с хора-как то вие го правите сини мишки... Стига ве4е с вашата наглост, два ма4а вие на бялото викате 4ерно! Имате ли малко достойнство?Нито сме 4упили огради , нито сме хвърля ли камъни, нито сме замеряли полицаи нито сме късали рекламни пана ,пали ли и т.н. да сравнявате нещо.Със вашите глупости..

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 16 мар 2013 20:02

джони написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YYU7IdxnUng[/youtube]
http://youtu.be/ajeay9tLwKo?t=2m21s

Това сравняваш със това на вашя стдион??? БРАВО едно голямо БРАВО :idea: :idea: :idea: :?:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 16 мар 2013 20:10

Доколкото си спомням, отбора от подуене ги наказаха за какво ли не, но не и за изстреляните ракети - ФАКТ !!!!
Интересно ми е сега, какво ще решат от БФС.......
Явно толерирането на опити за (непредумишлени убийства) не се наказват от централата.

Върни се в “Футбол - България”