Ейре - България 1:1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Ейре - България 1:0

Мнениеот Blacksea13 » 28 мар 2009 22:50

Боооже,Телкийски остана-да търси 4 листни детелини

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 28 мар 2009 22:52

Deliba6 написа:
Quentin написа:какво му има на съдията, дузпа ли трябваше да свири :Д

Що да не я свири като се видя, че има удар! Ти ще дойдеш "неякъф" шиптар хърватски?!!!

Ее, айде стига... Чиста симулация на Живко, няма нужда да си кривим душата.

spas.s
Контакти:

Мнениеот spas.s » 28 мар 2009 22:53

zdraveite i cesekari i govedari.Az priznavam si sum cesekar,no za nacionalniq otbor ili dobro ili ni6to.Nqmam ni6to protiv Muri,4e igraem 6to gode dobre e fakt,no neka si govorim i realnostite kolkoto i da boli.Ot cqlo poluvreme ne razbrah Me4o igrae li i za koi otbor to4no.Blagoi su6to e pulna muka.Kazah ve4e-nqmam protiv Muri no naro4noto NEvklu4vane na igra4i ot CSKA a i pt drugi otbori me drazni.S kakvo e po-lo6 edin Velizar ot me4o,kiril kotev i topuzaka sa po dobri ot Toma6i4 i kauna Kolovati.A valentin iliev.A kakvo stana s Makriqta.A i moje li v nai-vajniq ma4 da trugne6 bez nito edin lqv bek,a da puska6 4oveka s nai-lo6oto centrirane v sveta na futbola-Milanov
I nakraq-vsi4ki sme bulgari,vsi4ki sme ot edin i su6t nacionalen otbor,neka stiskame palci i da gi smajem tiq klouni.Te puk i po zle ot nas igraqt mamka im ama golqm kusmet.AIDE VSI4KI 1:3

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 28 мар 2009 22:53

Ще продължаваме да гледаме и 2-то полувреме Мечока който още не се е събудил от зимен сън.
Изображение

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 28 мар 2009 22:53

Blacksea13 написа:Боооже,Телкийски остана-да търси 4 листни детелини

Може и да ги намери :shock:
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

dimobs

Мнениеот dimobs » 28 мар 2009 22:53

Angoff написа:broadbander хм не съм възпитан да обиждам така,и ще си замълча...пък и аз не искам само играчи на ЦСКА в отбора,не ме разбирайте погрешно просто тези в момента са пълни палячовци Мъри никога не е бил треньор няма и да бъде,прекалено миши характер има и го показа за пореден път...надявам се да ви топли "добрата" игра на отбора след загубата от Ирландия...и разбира се ще оставим Минчо Празников да гради състав за следващия цикъл...

Именно това искам да кажа и аз. Даже и Мъри, не ми е много противен и смятам, че може и да става за треньор. Ама не съм доволен от факта, че заради неговите пристрастия се проваля цяла България. На вас дали ще ви е приятно, ако натурализираме Беконо и Мороз, те са опитни добри играчи, ще ни помогнат. Ще сложим в атака и Манчев и Лазаров, в защита Данчо Тодоров, Кирил Котев, ще натурализираме и Машадо и готово. На вас дали би ви харесало това? Мнението ми е, че и вие го виждате това, че не може да играе Телкисйки, Топузаков, Томашич, Илиян Стоянов, а да не играят, Иван Иванов, Данчо, Котев и Велизар. Всеки знае, че вариантът с вторите 4-ма е 1000 пъти по-добър и за това не можем да спорим. Според мен спора е в това, че играят слаби стари левскари, само защото са левскари.

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 28 мар 2009 22:56

dimobs написа:
Angoff написа:broadbander хм не съм възпитан да обиждам така,и ще си замълча...пък и аз не искам само играчи на ЦСКА в отбора,не ме разбирайте погрешно просто тези в момента са пълни палячовци Мъри никога не е бил треньор няма и да бъде,прекалено миши характер има и го показа за пореден път...надявам се да ви топли "добрата" игра на отбора след загубата от Ирландия...и разбира се ще оставим Минчо Празников да гради състав за следващия цикъл...

Именно това искам да кажа и аз. Даже и Мъри, не ми е много противен и смятам, че може и да става за треньор. Ама не съм доволен от факта, че заради неговите пристрастия се проваля цяла България. На вас дали ще ви е приятно, ако натурализираме Беконо и Мороз, те са опитни добри играчи, ще ни помогнат. Ще сложим в атака и Манчев и Лазаров, в защита Данчо Тодоров, Кирил Котев, ще натурализираме и Машадо и готово. На вас дали би ви харесало това? Мнението ми е, че и вие го виждате това, че не може да играе Телкисйки, Топузаков, Томашич, Илиян Стоянов, а да не играят, Иван Иванов, Данчо, Котев и Велизар. Всеки знае, че вариантът с вторите 4-ма е 1000 пъти по-добър и за това не можем да спорим. Според мен спора е в това, че играят слаби стари левскари, само защото са левскари.

Наи важното неможе да ги използва задълго, 1година преко сили и после нови имена и пак така
Последна промяна от chekora на 28 мар 2009 22:57, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

dimobs

Мнениеот dimobs » 28 мар 2009 22:57

broadbander написа:
dimobs написа:@ broadbander
Абе млъкни малко, бе, рогатий юруде! Това ли е България, тъпа муцуноо? Тоз ниския циганин не го чух цяло полувреме, а пък оня отзад Йокодзуна ли беше, Котоошу ли беше е най-слабия коминочистач за всички времена. Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е "комплекс"! Мисля, че имаш някакъв проблем. Това си го чул от големите и нямаш друго какво да кажеш. Спри да мучиш. Още един път, ако те чуя да мучиш така ще те натъртя, че ще ти съединя двете дупки. Аман от рогати клошари. Караш ме да излизам от нормалния тон.

Ти само майка си можеш да натъртиш, мърльо.

Сигурен ли си? Ти нали знаеш всяка вечер кой лъзга твойта и защо посред нощ в 3 часа, докато го няма баща ти майка ти пее "комбайна вършачкааа". Мърльо ще викаш на метанефридия си!

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 28 мар 2009 22:59

dimobs написа:
broadbander написа:
dimobs написа:@ broadbander
Абе млъкни малко, бе, рогатий юруде! Това ли е България, тъпа муцуноо? Тоз ниския циганин не го чух цяло полувреме, а пък оня отзад Йокодзуна ли беше, Котоошу ли беше е най-слабия коминочистач за всички времена. Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е "комплекс"! Мисля, че имаш някакъв проблем. Това си го чул от големите и нямаш друго какво да кажеш. Спри да мучиш. Още един път, ако те чуя да мучиш така ще те натъртя, че ще ти съединя двете дупки. Аман от рогати клошари. Караш ме да излизам от нормалния тон.

Ти само майка си можеш да натъртиш, мърльо.

Сигурен ли си? Ти нали знаеш всяка вечер кой лъзга твойта и защо посред нощ в 3 часа, докато го няма баща ти майка ти пее "комбайна вършачкааа". Мърльо ще викаш на метанефридия си!

Така можем да продължим цяла вечер, но няма смисъл...

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 28 мар 2009 23:00

Играем добре итова е факт,пишете си каквото искате! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Върни се в “Футбол - България”