allez_les_blues написа:Левски гостува в Ловеч за първенство....дали няма да има врътка "титла-купа" с Литекс?
И аз се замислих за това ,но пък виж кой е треньор на оранжевите...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
allez_les_blues написа:Левски гостува в Ловеч за първенство....дали няма да има врътка "титла-купа" с Литекс?
Tommi написа:Какво толкова сте се уплашили от Ловеч?Слабички са.
dreben23 написа:Не знам дали забелязахте, но съдбата тика Славия и ЦСКА към финала!![]()
Локо сф беше добра прелюдия преди сериала Revenge довечера!
Red_Pride написа:джони написа:левски не ги виждам,в началото когато им е най тежка програмата сега се добавят и 2 мача срещу литекс точно тогава
тамън рано рано да гушнат почетните калъфки
Neron написа:Програмата ни началото на сезона е пълна каша мачове с Литекс Черноморец Ботев Черно море и с тия дървари въобще не ни виждам да връщат Дембеле че да имаме поне 1 сигурен гол във всеки мач пък отзад че сме като разграден двор то си е ясно.
luxorus написа:Перфектен жребий,по-добро от това не можехме да искаме.БЕРОЕ Е НА ПОЛУФИНАЛ!
turbogena написа:allez_les_blues написа:Левски гостува в Ловеч за първенство....дали няма да има врътка "титла-купа" с Литекс?
И аз се замислих за това ,но пък виж кой е треньор на оранжевите...Някак си не ми се вярва
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта