10 000 души на "Черно Море" - "Пирин"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: 10 000 души на "Черно Море" - "Пирин"

Мнениеот MORSKI » 08 мар 2009 22:23

kanar4o написа: До Морски:
Много просто парче си брат !!! В това няма абсолютно никакъв спор !!! Ама никакъв !!! Има 5 агитки в България , и всички знаем кои са те : Ботев Пловдив , ЦСКА София , Левски София , Локомотив Пловдив и Миньор Перник ! Вие имате 30 ,подчертавам 30 човека агитка ! Друг е въпрос ,че се събирате два пъти в годината по 6 000 !!! Другите са семкаджии ,които в Пловдив ,София и Перник не се приемат за фенове!!! Дали помниш ,че миналата година на мача с Локо Пловдив бяхме 22 000 ?!? Или не ... ?!?
Ето ти малко клипчета да видиш какво е публика ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=GiNfOAtz ... re=related (гледай специално след 2:30 мин. кво стаа ,ако искаш можеш да го изгледаш и целия да видиш за какво става въпрос ;))
http://www.youtube.com/watch?v=dtC37IF5 ... re=related (на загрявката)

Не си ти човекът,който да казва какъв съм,д ане използвам аз епитети!!!!!Ти бил ли си на Тича някога и,ако си бил явно си бил сляп??Днес аз бях мойче и агитка имаше поне 300 човека!!!!!!Ти тръгнал д ами говориш за неща,поне се запознай. В България може и да ви има и вас,но във Варна по нищо не ви отстъпваме,освен по брой фенове по стадиона,но и това не е ясно.Виж колко хилядни стадиони имате вие и колко ние :!: Че нашата агитка не е 2 хиляди е факт,но поне не хдоим да вандалстваме като вас навсякъде!!!!Вие избивате комплекси,з амен не сте фенове.Уважава това,че правите хубави хореографии,но поведението ви е под всякаква критика.Най-малко ти ще ми кажеш какви сме били ние :!:

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 мар 2009 22:24

Няма го никъде качен мача, за да ти докажа.Истината си е истина пък ти, ако искаш я приемай.Спирам да пиша.Споровете с теб са абсолютно безмислени.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 мар 2009 22:28

rump_shaker написа:Когато Ботев или Локо идват в Варна, са подкрепяни от няколкостотин фена, а когато Черно Море пристигне другаде го следват по 50. Това е факт който неможе да отречете и няма смисъл и да се пробвате!

За това не си прав,винаги срещу нас имате не повече от 150 фена :!: Ние обясних вече,защо не се събираме на гсотувания,надявам се да се промени. А фена на Миньор да не се слага в класацията,помня ги колко бяха във Варна.....И д ате питам,да ви видя вас длаи ще съберете повече феове в делничен ден,ако мача ви беше във Варна примерно дори и срещу Манчестър,нямаше!!!!! Ние имахме 10 хиляди преди 2 години срешу Смапдория,аз лично присъствах на мача и помня колоните блокирали Бургас :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 мар 2009 22:32

MoNteSo написа:Няма го никъде качен мача, за да ти докажа.Истината си е истина пък ти, ако искаш я приемай.Спирам да пиша.Споровете с теб са абсолютно безмислени.

Аз пък го имам мача целия и мой,мога да ти кажа,че са надвикалия бабиния си феновете на Щутгарт:lol: Ти нещо пак си забълнувал,то споровете с теб също са безпредметни,както с канарите.Живеете в някакъв ваш измислен свят. Докато канарите поне имат агитка и доста фенове,вие не можете да ме убедите,че освен да замеряте с камъни ставате за друго,няма как да ме убедиш......

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 мар 2009 22:33

9000 имаше на Тича.От страната на козирката имаше 3 реда отзад правостоящи!А отсреща до клетката с гостите имаше един празен сектор.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 мар 2009 22:41

MORSKI написа:
rump_shaker написа:Когато Ботев или Локо идват в Варна, са подкрепяни от няколкостотин фена, а когато Черно Море пристигне другаде го следват по 50. Това е факт който неможе да отречете и няма смисъл и да се пробвате!

За това не си прав,винаги срещу нас имате не повече от 150 фена :!: Ние обясних вече,защо не се събираме на гсотувания,надявам се да се промени. А фена на Миньор да не се слага в класацията,помня ги колко бяха във Варна.....И д ате питам,да ви видя вас длаи ще съберете повече феове в делничен ден,ако мача ви беше във Варна примерно дори и срещу Манчестър,нямаше!!!!! Ние имахме 10 хиляди преди 2 години срешу Смапдория,аз лично присъствах на мача и помня колоните блокирали Бургас :!:

Морски не сте били 10000 от Варна :D Ето виж колко пише, че е била публиката общо на стадиона------------ > http://topsport.ibox.bg/news/id_416281655

А ето и снимки колко горе-долу са били от Варна, на едната трибуна ви е агитката, а на другата са фенове от Бургас и гости от морето от различни градове.
Феновете ви:
Изображение

А ето и другата трибуна с другите фенове на футбола и туристи, които са отишли на морето на почивка, ясно се вижда че няма и едно знаме на Черно море:

Изображение

Извода от двете снимки е, че сте били най-много 2000-3000 души ( и това са много, ама айде...) и с едно изречение, може да спорите с Миньор за 5-та агитка в България (нищо лично, но според мен те са по-добре от вас, въпреки че нямат песни, докато Вие имате, но като бройка са по-многобройни, а и градът им е само 80000), а за да се сравняваш с Локо ПД, Ботев, Левски и ЦСКА има още много боб да ядете. И само по-леко с фантазийте, че много се размечтахте.
Последна промяна от sedem_!_dva на 08 мар 2009 22:44, променено общо 2 пъти.
NON MOLLARE MAI

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 08 мар 2009 22:43

Ботев - http://www.youtube.com/watch?v=c_npzlYS ... re=related
ЦСКА - http://www.youtube.com/watch?v=_xugz4fo ... 1&index=26
Левски - http://www.youtube.com/watch?v=ME_dHEKD ... =1&index=4
Локомотив - http://www.youtube.com/watch?v=yzx3CMqt4qU
Миньор - http://www.youtube.com/watch?v=WnuQLXkhHJo

Морски ,кажи ми само реално ,ама реално ,как можеш да сравниш мижавата Ви агитка с агитката на тези 5 отбора ?
Изображение

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 мар 2009 22:52

Морски не сте били 10000 от Варна :D Ето виж колко пише, че е била публиката общо на стадиона------------ > http://topsport.ibox.bg/news/id_416281655

А ето и снимки колко горе-долу са били от Варна, на едната трибуна ви е агитката, а на другата са фенове от Бургас и гости от морето от различни градове.
Феновете ви:
Изображение

А ето и другата трибуна с другите фенове на футбола и туристи, които са отишли на морето на почивка, ясно се вижда че няма и едно знаме на Черно море:

Изображение

Извода от двете снимки е, че сте били най-много 2000-3000 души ( и това са много, ама айде...) и с едно изречение, може да спорите с Миньор за 5-та агитка в България (нищо лично, но според мен те са по-добре от вас, въпреки че нямат песни, докато Вие имате, но като бройка са по-многобройни, а и градът им е само 80000), а за да се сравняваш с Локо ПД, Ботев, Левски и ЦСКА има още много боб да ядете. И само по-леко с фантазийте, че много се размечтахте.

Аз ти казвам,че бях на мача бе мен,знам колко и откъде бяха,Имаше фенове от Бургас,но те не бяха на отсрещната трибуна,А НА СТРАНАТА ОТ КЪМ ТАБЛОТО!!!!ЦЕЛИЯТ ПЪТ НА ОТИВАНЕ ОТ С.АХЙЕЛОЙ ДО БУРГАС БЕШЕ ЗАДРЪСТЕН ОТ КОЛОНИ С КОЛИ!!!!!!! При тов положение и 1000 да бяха казали,че са зриителите на мен не ми пука,в други сайтове ни писаха 11 хиляди,Гонга казаха,че сме били 10 хиляди!!!!На журналсити,ако вярваш загинал си.......Отсрешщната трибуна,защото не са били наши фенове,случайно заради това носегха зелено бели фланелки почти всичките,или те са ибли фенове на Берое и Нафтекс :lol: Айде стига глупости,има и снимки от отсрешната тибуна да видиш не са ли наш фенове!!!!
Имаше около 9 хиляди от Варна и поне 2500 от Бургас,общо към 12 хиляди ;) Така,че позволи ми д апомня по-добре как беше ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 мар 2009 22:56

[video]http://www.youtube.com/watch?v=ME_dHEKDHZw[/video]

Е как сте били 12000 на стадиона, като той е за 17000, а се вижда колко празно място има. Морски това са абсолютни глупости, а щом и на снимките продължаваш да ги говориш, просто не знам какво да ти покажа вече. Стига писах в тази тема, защото няма смисъл вече.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 08 мар 2009 22:58

Първо и на другата трибуна в мача със Сампа имаше МОРЯЦИ,което беше и причина за немалко закачки между наши фенове и италианските моряци.Това е само за информация,както и,че имаше доста повече от 7 000 зрители тогава....И как наричаш пълната трибуна на Лазур 2-3 хил,при положение,че капацитета и е 6 000 места и тя беше 100% от варненски фенове за разлика от другата,която беше смесена,но пак с преобладаващи наши фенове за сметка на туристи и бургазлии?Това за мене си остава най-върховно изживяване....огромни задръствания край Слънчев бряг,навсякъде по панорамния път,120 км. гледаш само зелено-бели пътуващи в колите.....това лято,живот и здраве пак така да е.2 000 бяхме срещу Македония Скопие,пак яки емоции :D .Канарчо,с теб не ми се спори.

как сте били 12000 на стадиона, като той е за 17000

Стадион Лазур е с 19 860 места :!: ....може би тези около 3 000 с които намали капацитета са "липсващите" хора а?Дерзай :D
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Върни се в “Футбол - България”