Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.
Аз съм хиляда процента убеден, че ако случайно бием в Разград(с което ще си гарантираме титлата) , "червените" фенове отново ще подемат рефрена за "директивата", ама сега се правят на ощипани 

Абе, всички много ги разбирате нещата, знаете предварително как ще завършат, какви схеми правят президентите на клубовете. Имам един простичък въпрос към вас- защо не инвесирате малко повече пари и да вземете да разорите букмейкърите?
Като сте толкова запознати, ще намерите начин да получите тази "вътрешна информация" и да избиете рибата със залози.
Но не ми излизайте с неща от сорта на- "Чух как двама дядовци си говорят на една пейка, че един техен набор бил чул в квартално кръчме как един пияница разказвал, че някой му бил казал, че първенството е предварително нагласено".
Като сте толкова запознати, ще намерите начин да получите тази "вътрешна информация" и да избиете рибата със залози.
Но не ми излизайте с неща от сорта на- "Чух как двама дядовци си говорят на една пейка, че един техен набор бил чул в квартално кръчме как един пияница разказвал, че някой му бил казал, че първенството е предварително нагласено".
Последна промяна от Blagoy на 21 окт 2012 20:03, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Аз съм хиляда процента убеден, че ако случайно бием в Разград(с което ще си гарантираме титлата) , "червените" фенове отново ще подемат рефрена за "директивата", ама сега се правят на ощипани
Стойчо си знае работата пролетта ще ви удари пак някъде тежко и вие ще му се хванете и ще дропирате първото място

kubik написа:шивача написа:kubik написа:шивач
ми нали това казвам ,че Кокича нареждаше мачове . Титаните го правят същото .Само ,че разликата е ,че нашия си тръгна ,а вашите си продължават с тотото![]()
Верно по слаби сме от миналата година ,но поне гледаме истински футбол ,а вие гледате Цирк титански
а кога лъжехте, че не ми отговори???
продават титаните, но техното време свършва до нова година, а и не продаваха на едро, като васта ти разбирам радостта, че гледаш честен футбол, като дете на близалка се радвате, па макар и да ви управлява новия селски
на тоя му отива да е женен за Галка-топалка!!
И кое този луд който ще ви вземе с тези дългове ? ааа сетих се онова сдружение от лятото с капитал 500 000 лева шЪ вържите и ще цъфните ....пък и цимбика знаели
ама пак не ми отговори, кога лъжехте, явно лъжете по принцип

Това е ЦСКА, за нас винаги ще се намери човек с пари, а и вече го има, но няма да е някой, дето продава вазелин и капути, за да си издържа клуба, а човек с много пари, пари, много пари

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
Blagoy написа:Абе, всички много ги разбирате нещата, знаете предварително как ще завършат, какви схеми правят президентите на клубовете. Имам един просъичък въпрос към вас- защо не инвесирате малко повече пари и да вземете да разорите букмейкърите?
Ти да не би да си единствения който вярва в честното бг-първенство

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Teo написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Аз съм хиляда процента убеден, че ако случайно бием в Разград(с което ще си гарантираме титлата) , "червените" фенове отново ще подемат рефрена за "директивата", ама сега се правят на ощипани
Стойчо си знае работата пролетта ще ви удари пак някъде тежко и вие ще му се хванете и ще дропирате първото място
Както миналата пролет
-
delqnski47 написа:Абе,пич,ти да не би да си мислиш,че Лудогорец няма да губи точки???Че те имаха осем поредни победи бе!Кое му е странното,че са загубили точки?Това е футбол!!!!Топката е кръъъгла...кръгла!Сещаш ли се?Враца едвам се отърва,добре че им беше вратарчето!Айде престанете с тия глупости!Има уговорени мачове наистина,но вие изкарахте всичките ни мачове в уговорка!
шивача написа:е, по тая логика-Барса не трябва да бие с по-малко от три гола разлика.........естествено, че всеки губи, кой не е играл футбол, той не го знае...просто вие сте много слаби, както и златан ви каза, ако не бяха ви легнали Берое и Ботев, както и късмета с Литекс и съдийското рамо, тогава нямаше да се учудваш толкоз
Мразя да го казвам в негативен оттенък, но тук сме България ...
Тука логиката от белите-футболно страни, липсва тотално.
И на запад стават изненади, ама са по-друг повод и причина.
Тук знаете - има тимове дето правят 14 поредни победи ... И въпреки това, не стават Шампиони !

Мислите ли, че ако от Разград искат да приключат интригата бързо-бързо и да нямат главоболия в края, няма да си вземат всички мачове ?
Какво нямат ... Класа, футболисти ... Кинти ?

Тая работа с формата, с "мъжкото" скачане на аутсайдера и тем-подбни приоми, я оставете за нормалните страни.

brossy написа:Teo написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:Аз съм хиляда процента убеден, че ако случайно бием в Разград(с което ще си гарантираме титлата) , "червените" фенове отново ще подемат рефрена за "директивата", ама сега се правят на ощипани
Както миналата пролет
да като за начало една загуба от винкело ще е добър старт

- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:
да като за начало една загуба от винкело ще е добър старт
Миньор ги зове Б група

- delqnski47
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:Абе,пич,ти да не би да си мислиш,че Лудогорец няма да губи точки???Че те имаха осем поредни победи бе!Кое му е странното,че са загубили точки?Това е футбол!!!!Топката е кръъъгла...кръгла!Сещаш ли се?Враца едвам се отърва,добре че им беше вратарчето!Айде престанете с тия глупости!Има уговорени мачове наистина,но вие изкарахте всичките ни мачове в уговорка!шивача написа:е, по тая логика-Барса не трябва да бие с по-малко от три гола разлика.........естествено, че всеки губи, кой не е играл футбол, той не го знае...просто вие сте много слаби, както и златан ви каза, ако не бяха ви легнали Берое и Ботев, както и късмета с Литекс и съдийското рамо, тогава нямаше да се учудваш толкоз
Мразя да го казвам в негативен оттенък, но тук сме България ...
Тука логиката от белите-футболно страни, липсва тотално.
И на запад стават изненади, ама са по-друг повод и причина.
Тук знаете - има тимове дето правят 14 поредни победи ... И въпреки това, не стават Шампиони !![]()
Мислите ли, че ако от Разград искат да приключат интригата бързо-бързо и да нямат главоболия в края, няма да си вземат всички мачове ?
Какво нямат ... Класа, футболисти ... Кинти ?![]()
Тая работа с формата, с "мъжкото" скачане на аутсайдера и тем-подбни приоми, я оставете за нормалните страни.
Еми примерно нямааат...мотивация???За това,че знаят как е свършило дербито и излизат срещу някакъв си аутсайдер...?За подценяване чувал ли си?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Върни се в “Футбол - България”