Лакомника Танев плаче!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Лакомника Танев плаче!

Мнениеот RedeviL » 03 сеп 2012 16:33

Повечето сигурно сте афектирани от напускането на Бербатов и повторния му отказ да се върне в националния отбор, но ако поразсъждавате малко и погледнете през неговата призма на нещата, ще разберете, че е прав за себе си!Не ми се влиза в подробности, само искам да кажа, че Бербатов е най-малкия проблем на българския футбол и в частност националния отбор!Вижте само кои са членовете на изпълкома на БФС и с какво са допринесли за развитието на футбола ни и ще ви стане ясно какво искам да кажа!Един път не чух от Боби Михайлов да си признае за някоя грешка или да каже, че е виновен за нещо!Даже напротив, винаги си измиват ръцете с футболистите и с това, че те не играят на терена..Вярно е, че имаме слаби футболисти, но също така е вярно, че не се прави абсолютно нищо това да се промени!Не може членове на изпълкома да си позволяват да критикуват открито най-добрите ни футболисти и да прехвърлят всичката вина върху тях, а след това да очакваме от тях да играят, независимо от това, че става въпрос за национален отбор!Сигурен съм, че всеки от вас би взел същото решение, ако беше на мястото на Бербатов!Също така не е вярно, че Бербатов е малък като човек!Да не би Божинов или Ники Михайлов да са нещо повече от него!?Много по-умен и интелигентен е от повечето ни футболисти, то и затова трудно може да бъде разбран от масата хора..

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 03 сеп 2012 18:29

Проблема на Сандра-санди 74 че от Стара Загора не е излезнал футболист заслужаващ внимание!От това го болиииии и няма мира момичето!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 03 сеп 2012 18:41

Бербатов:"Не съм чел изявлението на Лъчо Танев, казаха ми за него. Нормално е, той движеше сделката за Фиорентина. Нормално е като не стане да си нещастен, защото си щял да вземеш комисионна. Аз съм открит човек и си ги казвам си нещата. Питайте италианците, казал ли съм аз, че отивам там."
Лакомията Танев е сънувал пачки!Хаха!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2012 19:14

Лъчо Танев е много прав.

А Бербатов за пореден път доказа, че няма нищо мъжко в него. За да лети към Флоренция, значи е казал "да" на Фиорентина. Отивал е да мине медицинските прегледи и да подпише, но за разлика от истинските мъже, думата на Бербатов не струва нищо и в последния момент ги е изпързалял.

Той и на терена е същият, никога не е демонстрирал някакво мъжество, хъс, воля, характер..... винаги е бил мекотело.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 03 сеп 2012 19:45

1982 написа:Лъчо Танев е много прав.

А Бербатов за пореден път доказа, че няма нищо мъжко в него. За да лети към Флоренция, значи е казал "да" на Фиорентина. Отивал е да мине медицинските прегледи и да подпише, но за разлика от истинските мъже, думата на Бербатов не струва нищо и в последния момент ги е изпързалял.

Той и на терена е същият, никога не е демонстрирал някакво мъжество, хъс, воля, характер..... винаги е бил мекотело.

Можеш да летиш навсякъде и после да се откажеш заради условия, база, треньори, играчи, заплата и тн. Договорът се подписва на място, след като се доуточнят абсолютно всички детайли. Иначе щеше да става с електронен подпис. Може да не си доволен от апартамента или колата например. Но какво да ти обяснявам на теб... ти всичко знаеш, нали си ГОЛЕМ МЪЖ, а форумно плъхче??? :)
Последна промяна от Stanimir-74 на 03 сеп 2012 19:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2012 19:53

Нещо много се засегна, лапенце. Но колко и да ти е болно, това е истината за Бербатов. Никога не е имало нищо мъжко в него. Факт е, че се изложи много в историята с Фиорентина. Дал е дума, а не я е спазил.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 сеп 2012 20:08

W84me написа:
GOLEADOR написа:
loko1 написа:Бербатов сам решава, няма дух, но е най-добрия български играч в момента избра парите и това е нормално на неговата футболна възраст.

Ако бе избрал парите щеше да е в Сити,а не в Юнайтед!
Ако бе избрал парите щеше да е в Юве,а не във Фулъм!
Явно е избрал там където го зове сърцето,нормално за човек като Бербатов!
;)

Обаче Фулъм дават повече от Юве!

Самия Бербатов го каза,че най-малко пари ще получава във Фулъм и че избира да играе там заради семейството си и треньора с който се разбира отлично.Това е нормално за голям човек като него,избира комфорта на семейството си пред купищата пари в Юве.Много от вас не могат да го разберат Берба,но това също е нормално в този така комерсиален свят.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 03 сеп 2012 20:09

1982 написа:Нещо много се засегна, лапенце. Но колко и да ти е болно, това е истината за Бербатов. Никога не е имало нищо мъжко в него. Факт е, че се изложи много в историята с Фиорентина. Дал е дума, а не я е спазил.

Щом съм "лапенце", при положение, че съм с 8 години по-голям ОК! Явно си добър математик :) А тази "истина" за Бербатов е само твоя и на стотиците хейтъри, неуспели и нереализирани в живота, за които единствената храна е ЗЛОБАТА! Но Бербатов е толкова на високо, че изобщо не ви вижда. Ти помисли за друго: дали си плати квартирата, дали имаш нещо в хладилника, дали имаш бензин в колата (ако изобщо имаш такава), какво подари последно на приятелката си (ако изобщо имаш), от кога не си ходил на море и куп други неща, които тормозят твоето нездраво съзнание. С него не се занимавай, нито си по-значим от него, нито по-успял. Бербатов има благотворителна фондация, ти колко стотинки си дал за деца в нужда или за болни хора? Той е голмайстор на България за всички времена, а ти кой си?? Той е голмайстор на Висшата лига, а ти кой си?? Той е много на високо и не вижда такива, като теб!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2012 20:59

Stanimir-74 написа:А тази "истина" за Бербатов е само твоя и на стотиците хейтъри, неуспели и нереализирани в живота, за които единствената храна е ЗЛОБАТА!

Не съм никакъв хейтър, просто споделям очевидното. Бербо никога не е имал хъс и характер, затова и закопа толкова важни мачове на ЦСКА, националния и Манчестър Юн. Него никой фен на тези отбори няма как да го запомни с някой голям мач, донесъл нещо голямо, напротив, негови пропуски в решаващи мачове костваха много. Затова и никога не го забелязаха тези, които определят носителите на "Златната топка". Точно този негов мекушав характер му попречи да стане голям играч и да гони големите.

Stanimir-74 написа: Той е голмайстор на България за всички времена, а ти кой си??

Голмайстор срещу кого ???
Стоичков, Гунди, Бонев и Костадинов може и да нямат неговата огромна бройка голове, но имат попадения, които са останали в историята.
Ицо е голмайстор на световно първенство със 6 гола, има 3 гола на европейско ..... какво струват безбройните голове срещу Грузия и Албания в сравнение с тях ??! Нищо.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 03 сеп 2012 21:22

[offtopic]
1982 написа:...Бербо никога не е имал хъс и характер, затова и закопа толкова важни мачове на ЦСКА, националния и Манчестър Юн. Него никой фен на тези отбори няма как да го запомни с някой голям мач, донесъл нещо голямо...

Тук ще си позволя да не се съглася. Бербатов ще остане завинаги в сърцата на феновете на Юнайтед, като единственият, отбелязъл хеттрик на Ливърпул. Знам го, защото съм един от тях.[/offtopic]
Само не знам защо пак цялата тема се извъртя към това кой е Бербатов и какво е дал на българския и световния футбол. Доколкото разбирам, идеята на OP (obicham_pirin) е била да се понахрачи Лъчо Танев, затова, че е изразил неодобрението си спрямо действията на Бербатов и Данчев. Някакси нормално ми изглежда да се пише "за" или "против" действието на Танев...

Та по темата.

В преговорите по трансфера участват няколко страни: клубовете, техни представители (ако има такива), агентът на играча и накрая - самият играч. В конкретния случай разбираме, че представител на Фиорентина е Мениджърска агенция Танев и именно тя е водила преговорите с Ман Юнайтед и Данчев. По някакъв начин у Танев е останало впечатлението, че Бербатов е склонен да отиде във Флоренция. Предложил е на Флоренция да купят билет на играча и на агента му, за да могат да пристигнат за медицински прегледи и финализиране на трансфера. Очевидно Танев е грешал. Може и да се е самозаблудил, че сделката ще стане. Може. Даже е сигурно. Сто про.

По-интересно е кой е заблудил така умело Данчев и Бербатов, та са се навили да хванат самолета за Флоренция. За разлика от Танев обаче, те са се усетили още в Мюнхен, че трансферът няма да се осъществи и са се върнали в Лондон. Да. Точно така е. Умни момчета са това Бербо и Данчев. Не са като шарана Танев.

И така - кой е заблудил всички, че Бербатов ще премине във Фиорентина? Аз залагам на Артур. Има опит в подобни брилянтни операции човекът. Респект. Танев нека да си плаче.

А Бербатов е невинничък. Млъквайте, хейтъри.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Футбол - България”