Заклаха Етър на стадион Беркут

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Заклаха Етър на стадион Беркут

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 20:26

kubik написа:Ето и пресаташето ви Митко Лишев пише за удара :
След попадението на „болярите“ по трибуните настана екшън и към терена полетяха димки и различни предмети. В настаналото меле наставникът на Етър Цанко Цветан бе уцелен с бутилка минерална вода.

Ти пък кво ми се правиш на света вода ненапита бе? На всеки ваш домакински мач, може да се оборудва лафка с нещата от терена.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 21 апр 2012 20:26

За червената подлога Тасков ли става дума?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 апр 2012 20:28

Цанко Цветанов: Срам - плюха ме, целиха ме с бутилки, удариха съдията в тунела
21 април 2012 | 19:53 11

Наставникът на Етър - Цанко Цветанов, който по време на мача с Ботев Пд, бе ударен с бутилка от фенове на домакините, обяви, че на почивката е видял как главният рефер Таско Тасков е бил ударен в тунела. В тази среща канарчетата спечелиха с 3:1, а след нея Цветанов каза следното:

"Мачът няма нищо общо с нормалното провеждане на среща. Удариха ме с топка, бутилка вода и семки. Плюха ме. Пред очите ми в тунела удариха и съдията. Не познавам човекът, който го удари. Това не е нормално, това е срам за футбола", заяви Цветанов след мача, който като по чудо не бе прекратен след попадението за гостите в 33-ата минута.

Това за в тунела вярно ли е? :o
Не вярвам Цанко да си измисля! Не и той!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Giallorossi
Контакти:

Мнениеот Giallorossi » 21 апр 2012 20:29

След попадението на „болярите“ по трибуните настана екшън и към терена полетяха димки и различни предмети. В настаналото меле наставникът на Етър Цанко Цветан бе уцелен с бутилка минерална вода.

Пий си хаповете а ма гледай да не са жълти!!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 21 апр 2012 20:29

Тия Етър ако влезат в А група, едва ли ще запишат и една победа. Отбора им е пълен дроб. Три пъти минаха центъра.
Последна промяна от група съветски учени на 21 апр 2012 20:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2012 20:30

Giallorossi написа:

Пий си хаповете а ма гледай да не са жълти!!

касата с бира стана на бутилка с вода :mrgreen: до половин час може само семките да останат :mrgreen: :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 20:31

petkan написа:
Цанко Цветанов: Срам - плюха ме, целиха ме с бутилки, удариха съдията в тунела
21 април 2012 | 19:53 11

Наставникът на Етър - Цанко Цветанов, който по време на мача с Ботев Пд, бе ударен с бутилка от фенове на домакините, обяви, че на почивката е видял как главният рефер Таско Тасков е бил ударен в тунела. В тази среща канарчетата спечелиха с 3:1, а след нея Цветанов каза следното:

"Мачът няма нищо общо с нормалното провеждане на среща. Удариха ме с топка, бутилка вода и семки. Плюха ме. Пред очите ми в тунела удариха и съдията. Не познавам човекът, който го удари. Това не е нормално, това е срам за футбола", заяви Цветанов след мача, който като по чудо не бе прекратен след попадението за гостите в 33-ата минута.

Това за в тунела вярно ли е? :o
Не вярвам Цанко да си измисля! Не и той!!!

E как очакваш някой да ти отговори? Ква работа имаме ние в тунела.Питай Цанко.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 апр 2012 20:33

След попадението на гостите публиката на Ботев започна да хвърля предмети към терена, където полетя и празна каса от бира.

Аз като ви казвам, че за феновете на Сдружението трябва да има нещо безплатно, иначе не можеш да ги накараш да отидат на мач, никой не ми вярва. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 апр 2012 20:34

Ванко_Ултраса написа:
След попадението на гостите публиката на Ботев започна да хвърля предмети към терена, където полетя и празна каса от бира.

Аз като ви казвам, че за феновете на Сдружението трябва да има нещо безплатно, иначе не можеш да ги накараш да отидат на мач, никой не ми вярва. :mrgreen:

Невестулката като ти разправя, че си хал хабер....прав е!

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 21 апр 2012 20:38

Човекът който е ударил съдията в тунела е от щаба на Етър. Така, че Етърци да внимават.

Върни се в “Футбол - България”