Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Мнениеот Irish stout » 12 апр 2012 12:43

mad forest написа:Не се сещам при последното участие на Локото в ЕКТ, какви бяха резултатите им! Май не са били много запомнящи се!
И как Лудогорец е посрамил точно тази година в ЕКТ... ;)

Липсата на спомени по обективни причини не прави мачовете незапомнящи се.
Последното участие на Локото в УЕФА е 2005 година, с ОФК - 1:2 и 1:0 и после с Болтън 1:2 и 1:2, когато бяхме на 10 минути от класиране на групите на УЕФА.

Така че ....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2012 13:10

rado. написа:С тия от долината на широките гащи сме играли четери пъти и все още нямаме загуба :!: Не знам как решиха че ще ни бият на финал :o Ще ги бием и на терена и извън него :!: А на тия мишки, от лудогорието,които коментират тук искам да им кажа,ако не са само хейтари,да заповядат :!: Само да кажат къде и кога :!: И ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ :!:

Знаеш ли момченце колко си смешен и жалък с подобни комплексарски изказвания!" долината на широките гащи" и "мишки". Кой си те бе? За какъв се смяташ, че си позволяваш да даваш подобни определения за хората, че и да се заканваш! И с какво ще ме уплашиш? Знаеш ли, че такива отворковци като теб какви ги наричам - ПАЛЯЧОВЦИ! Едни големи ПАЛЯЧОВЦИ! Скрий се някъде по добре, и стига си излагал името на клубът си!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 12 апр 2012 13:56

Чета коментарите и разбирам защо "Ботев" има повече фенове от Локото. До сега не съм имал пристрастия към някой от двата отбора, но вече определено не симпатизирам на черно-белите. Изключително надути фенове, грозен футбол, футболисти, които се събличат и танцуват по слипове, за да си изразят победата... За мен би било мъка да съм фен на такъв отбор.
Иначе честито ви класиране на финала, отстранихте големи отбори и с това до тук сте заслужили повече от нас да вземете Купата. Във футбола обаче логика няма, както и всяко нещо си има край. Нека по-добрият победи!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 апр 2012 15:50

fen-fen написа:Знаеш ли момченце колко си смешен и жалък с подобни комплексарски изказвания!" долината на широките гащи" и "мишки". Кой си те бе?

Съгласен съм с теб.
Най-малкото това показва тотална ограниченост. Добилата популярност "Долина на широките гащи" се намира в Южна България, докато Разград се намира в Дунавската равнина, която обхваща почти цялата Северна България.
Съветвам тези, които искат да използват определения да си провеждат една експресна гугъл-проверка за да не "блестят" с интелекта си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 12 апр 2012 15:58

D.Georgiev написа:Чета коментарите и разбирам защо "Ботев" има повече фенове от Локото. До сега не съм имал пристрастия към някой от двата отбора, но вече определено не симпатизирам на черно-белите. Изключително надути фенове, грозен футбол, футболисти, които се събличат и танцуват по слипове, за да си изразят победата... За мен би било мъка да съм фен на такъв отбор.
Иначе честито ви класиране на финала, отстранихте големи отбори и с това до тук сте заслужили повече от нас да вземете Купата. Във футбола обаче логика няма, както и всяко нещо си има край. Нека по-добрият победи!

Ботев има повече фенове от Локомотив колкото ЦСКА има повече от Левски. Вие сте отбор от 3 месеца и нямате право въобще да говорите, бебенца такива. Били сме надути, не сме надути. Не сте заслужили уважение, няма и да го получите, щото сте никои и никои ще си останете. Недай си боже Домусчиев да спре паричките и пак си заминавате по селските групи, където ви е мястото. При нас с или без Коко Динев - Локомотив ще го има. Заради любовта на феновете, а вие пак ще си сложите червените или сините шалчета. Избягвайте подобни коментари, че Бургас ще ви се стори тесен на 16-ти.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 апр 2012 16:06

Честитя класирането на финала и на двата отбора! Първи финал за Локо от 30 години, първи изобщо в историята на Лудогорец. Това са, без съмнение, двата отбора, които заслужаваха да са на финала. Преди 2 години аз изживях уникалното чувство от пътя към Купата, мога да си представя как се чувстват локомотивци и разградчани. Лудогорец е най - добрият отбор в България, но Локомотив има невероятна публика, този финал определено ще е зрелище за всички фенове на футбола у нас, двата отбора изиграха много интересни мачове и за първенство, може би само Локо Пловдив не беше надигран от Лудогорец и в двата си мача срещу тях през сезона. Аз ще съм за Локо на финала, дано те вземат Купата, а на Лудогорец пожелавам титлата :) ;) Бих се радвал финалът да е в Стара Загора, с удоволствие бих посетил този мач, но предвид близостта между Пловдив и Стара Загора, едва ли ще го сложат тук.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 апр 2012 17:56

Чета за Бургас или Стара Загора..Ако нашето ръководство позволи да е в Стара Загора ще ги обявя за глупаците на годината..Те знаят ли колко километра е Пловдив от Стара Загора ?? Дай направо на Лаута да играем...
Каквото и да си говорим не е все едно да игарем пред 10 000 или пред 20 000 локомотивци...
Ясно че трябва да се съсредоточим за първенството и да се класираме в тройката, купата - каквото стане, но ей така да им предоставяме едно немалко предимство - многобройна публика....не го разбирам..
Локомотивци по полека с определенията, не знам какви комплекси имаме от вас, ама на ниво Б група си ви биехме прилично в Разград, че даже с вашите легенди Христо Бонев,Садъков и Ераносян...
И аз съм твърдо за Ботев в Пловдив и то отдавна още като бяха Тракия..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 апр 2012 18:03

По-добре сякаш е в Бургас. Ст. Загора действително е доста по-близо до Пловдив. Освен това през 2007 г. вече имаше финал в Ст. Загора, когато "Левски" биха с 1-0 "Литекс" след продължения. От друга страна в Бургас имаше 2 мача за Суперкупата ("Локо" Пд 1-0 "Литекс" през 2004 г. и "Литекс" 1-3 ЦСКА през миналата година), но пък финалът за Купата все пак е по-значим двубой от мача за Суперкупата. Натежават най-вече разстоянията до Пловдив и Разград, а и май стадионът в Бургас има повече места от този в Ст. Загора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 апр 2012 20:03

Не разбирам защо не се обсъжда Ловеч. Защо трябва да се пътуват толкова километри?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 13 апр 2012 00:59

Разградчани се опитват да станат дразнител! :mrgreen:
Смях в залата :lol:
Нека финала да е в Разград. :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”