Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2011 14:46

Red_Girl написа:
dunavfc написа:Ти усещаш ли се какво пишеш ? В момента и на Ботев и на Локо Пд посещаемоста е по-голяма от вашата,какви стадиони какви 5 лв. ? Вие с Звезда сигурно щяхте да бъдете 25 хил. а ?

Човек ние паднахме от Стяуа и бяхме толкова.. за квог овориш.. Ако звезда играят с нас, ше се напълни стадиона!! В вта съм сигурна..

Абе.. вие срещу Ливърпул не напълнихте националния, та срещу Цървена звезда ще напълните вашия, айде няма нужда.И то в мач без значение 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2011 14:53

Red_Girl написа:
dunavfc написа:Ти усещаш ли се какво пишеш ? В момента и на Ботев и на Локо Пд посещаемоста е по-голяма от вашата,какви стадиони какви 5 лв. ? Вие с Звезда сигурно щяхте да бъдете 25 хил. а ?

Човек ние паднахме от Стяуа и бяхме толкова.. за квог овориш.. Ако звезда играят с нас, ше се напълни стадиона!! В вта съм сигурна..

Абе момче ( или момиче ) какво ми сравняваш мач от плейофният кръг на Лига Европа с приятелски мач с Црвена Звезда бе ? Да не сте паднали с 5-0 от Стяуа,че да е било мач без значение ? Спри да коментираш,защото излгеждаш жалко...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 дек 2011 15:16

dunavfc написа:
Red_Girl написа:

Абе момче ( или момиче ) какво ми сравняваш мач от плейофният кръг на Лига Европа с приятелски мач с Црвена Звезда бе ? Да не сте паднали с 5-0 от Стяуа,че да е било мач без значение ? Спри да коментираш,защото излгеждаш жалко...

Ти досега написа сумати глупости против ЦСКа и Левски.. и дори не се разбра за кво се бориш..Правиш ми някви смешни съпоставки..И ние и феновете на Левски сме много повече като идея над останалите агитки, без да ги омаловажавам, но е факт.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2011 15:48

Кое е глупост бе тъпанар,че ми сравняваш мач с Стяуа за Лига Европа с приятелски мач на Локо Пд с Црвена Звезда ли ? Каква идея,какви глупости бръщолевиш бе ? Каква идея имате вие бе чорбари прости ? Кое факт,че ходите по 2 хил. души на мач ли ? Кое е факт,че като паднете се почва с "Курви сте","Путки сте" с кое сте повече от канарите или от смърфовете а ? С кое сте повече от заралии ? С кое те питам бе разбирател ? Били повече като идея...ебахти тъпака.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2011 16:07

dunavfc написа:Кое е глупост бе тъпанар,че ми сравняваш мач с Стяуа за Лига Европа с приятелски мач на Локо Пд с Црвена Звезда ли ? Каква идея,какви глупости бръщолевиш бе ? Каква идея имате вие бе чорбари прости ? Кое факт,че ходите по 2 хил. души на мач ли ? Кое е факт,че като паднете се почва с "Курви сте","Путки сте" с кое сте повече от канарите или от смърфовете а ? С кое сте повече от заралии ? С кое те питам бе разбирател ? Били повече като идея...ебахти тъпака.

Успокой малко топката и... това е момиче все пак, за да се обръщаш към нея, като към мъж 8-)

Не разбрах, имаше ли ексцесии между двете "велики" агитки, за да има смисъл и темата?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 дек 2011 20:42

Кашчей написа:
dunavfc написа:Кое е глупост бе тъпанар,че ми сравняваш мач с Стяуа за Лига Европа с приятелски мач на Локо Пд с Црвена Звезда ли ? Каква идея,какви глупости бръщолевиш бе ? Каква идея имате вие бе чорбари прости ? Кое факт,че ходите по 2 хил. души на мач ли ? Кое е факт,че като паднете се почва с "Курви сте","Путки сте" с кое сте повече от канарите или от смърфовете а ? С кое сте повече от заралии ? С кое те питам бе разбирател ? Били повече като идея...ебахти тъпака.

Успокой малко топката и... това е момиче все пак, за да се обръщаш към нея, като към мъж 8-)

Не разбрах, имаше ли ексцесии между двете "велики" агитки, за да има смисъл и темата?!

ИНТЕРНЕт ХУЛИГАГН! Сигурно е счупил некое копче на клавиатурата , докато е писал това. :lol: :lol: Никви ексцесии е нямало..изобщо не сме се засичали с тях.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 20:54

dunavfc написа:Колко си смешен само,нямало друг отбор в България,който можел да събере 15 хил. срещу Модрица,Люцерн и т.н :roll: Първо гарантирам ти,че всеки един град в България срещу тези отбори би имал над 10 хил. души,второ не знам дали усещаш колко жалко е да ми се хвалиш,че сте били 10-15 хил. души при положение,че София е 1.5 млн. :shock: Да не говорим и колко фенове има уж Левски из цяла България.Защо не сте 15 хил. срещу Видима бе разбирач ? Кво ми говориш какво било преди Батков и след Батков ? Преди и в Радомир стадиона се е пръскал по шевовете...Не стига,че и вие и ония другите ви червени приятелки продължавате да ставате за присмех с вашите убийствени домакинства с 1000-2000 човека,ами и претенции имате.Тезата която защитвам е,че имате свхръх напомпено самочуствие от миналото,а сте въздух под налягане.Като за пример ще дам майните,които винаги ще бъдат над вас във всяко фенско отношение..

Темата се разми и няма смисъл от безмислени спорове ...
Щях да ти отговоря, ама нещо прекалено си се изнервил, се'шаш се ?
По-спокойно, света е за спокойни хора ... ;)
А и нервите вредят на здравето ...

Жив и здрав !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2011 22:41

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

ИНТЕРНЕт ХУЛИГАГН! Сигурно е счупил некое копче на клавиатурата , докато е писал това. :lol: :lol: Никви ексцесии е нямало..изобщо не сме се засичали с тях.

Колко си ми простичка :) Как разбра,че съм хулиган,особено пък виртуален ? Ако знаех,че си някаква пикла,изобщо нямаше да си правя труда да дискутирам нещо с теб,върви си гледай гримът и дрешките не се занимавай с мъжки неща,особено като е видно,че не си запозната.Айде със здраве..

Върни се в “Футбол - България”