Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?

Мнениеот Red Warrior » 27 окт 2011 21:20

Две неща ме учудват. Първо че Левски е повече харесван от другите фенове, отколкото ЦСКА и второ, че много хора писаха как ги мразили и двата отбора, а не отговориха конкретно на въпроса. Но това е положението 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 окт 2011 21:39

Никога не съм бил само за 1 от двата отбора... Обикновено съм харесвал този отбор, в който се играе по-приятен футбол или играчите ми допадат повече... В последните няколко години това е ЦСКА...
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 27 окт 2011 21:49

Udoji90 написа:След 6 страници и 57 коментара само в 11 видях отговор на въпроса в заглавието. :lol: По-конкретно 8-3 за Левски до момента.

отбора който най-много мразя на този свят е Левски и ще се обоснова защо.Намразих Левски през април месец 1986г когато в предпоследния кръг на първенството полегнаха на Берое на сред София само и само БОТЕВ(тогава Тракия) да не стане шампион.От този момент на татък този отбор за мен не съществува.Освен това ЦСКА винаги съм ги уважавал заради успехите им в Европа,може да са подпирани в БГ,но поне на вън са доказали не малко,отстранявайки бивши европейски шампиони и достигайки до 3 полуфинала.
така,че един глас за ЦСКА от един БОТЕВИСТ.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 окт 2011 22:06

Специално на мен Левски ми е по-симпатичния отбор. Като цяло не гледам български футбол, но определено "сините" ми допадат повече. :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 окт 2011 22:08

emo_75 написа:
Udoji90 написа:След 6 страници и 57 коментара само в 11 видях отговор на въпроса в заглавието. :lol: По-конкретно 8-3 за Левски до момента.

отбора който най-много мразя на този свят е Левски и ще се обоснова защо.Намразих Левски през април месец 1986г когато в предпоследния кръг на първенството полегнаха на Берое на сред София само и само БОТЕВ(тогава Тракия) да не стане шампион.От този момент на татък този отбор за мен не съществува.Освен това ЦСКА винаги съм ги уважавал заради успехите им в Европа,може да са подпирани в БГ,но поне на вън са доказали не малко,отстранявайки бивши европейски шампиони и достигайки до 3 полуфинала.

Преди да пишеш глупости се замисли, колко пъти сте полягали на големия червен брат от София, а срещу Левски сте играли на живот и смърт... Ама то кво можеш да окачваш от едно АФД... ;)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 27 окт 2011 22:24

niki87 написа:
emo_75 написа:

Преди да пишеш глупости се замисли, колко пъти сте полягали на големия червен брат от София, а срещу Левски сте играли на живот и смърт... Ама то кво можеш да окачваш от едно АФД... ;)

А ти преди да пишеш глупости си спомни само една година преди това кой ви прави вас шампиони,даже и 84г. а 85г,че вас със ЦСКА ви извадиха от класирането заради онзи финал за купата,ние вина нямаме.тогава ние ви направихме първи,а вие за благодарност дадохте на БЕРОЕ.не знам колко си голям и колко помниш тези неща,но аз отлично си ги спомням и няма да ги забравя.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 окт 2011 22:36

emo_75 написа:А ти преди да пишеш глупости си спомни само една година преди това кой ви прави вас шампиони,даже и 84г. а 85г,че вас със ЦСКА ви извадиха от класирането заради онзи финал за купата,ние вина нямаме.тогава ние ви направихме първи,а вие за благодарност дадохте на БЕРОЕ.не знам колко си голям и колко помниш тези неща,но аз отлично си ги спомням и няма да ги забравя.

84г. сами си се правим шампиони.
30 кръг, равен брой точки, по-добра голова разлика за цска септемврийско знаме ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3ztobs207mQ

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 27 окт 2011 23:10

niki87 написа:
emo_75 написа:А ти преди да пишеш глупости си спомни само една година преди това кой ви прави вас шампиони,даже и 84г. а 85г,че вас със ЦСКА ви извадиха от класирането заради онзи финал за купата,ние вина нямаме.тогава ние ви направихме първи,а вие за благодарност дадохте на БЕРОЕ.не знам колко си голям и колко помниш тези неща,но аз отлично си ги спомням и няма да ги забравя.

30 кръг, равен брой точки, по-добра голова разлика за цска септемврийско знаме ;)

така е,но се поинтересувай как завършва нашия мач с ЦСКА и как завършва нашия мач с Левски в това първенство,ако искаш мога да ти кажа и подробности и тогава ми кажи дали вие сте се направили сами шампиони.неблагодарни сте и с нищо няма да си променя мнението за вас.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 окт 2011 23:12

emo_75 написа:
niki87 написа:

така е,но се поинтересувай как завършва нашия мач с ЦСКА и как завършва нашия мач с Левски в това първенство,ако искаш мога да ти кажа и подробности и тогава ми кажи дали вие сте се направили сами шампиони.неблагодарни сте и с нищо няма да си променя мнението за вас.

Искаш да ми кажеш,че вашите мачове с нас и цска септемврийско знаме решават титлата? Не е сериозно, при положение, че се играят 30 кръга :)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 27 окт 2011 23:25

ами,ако им бяхме дали мача на ЦСКА,както вие дадохте на Берое или бяхме били вас,какво като са 30 кръга,кой щеше да е шампион вие ли? :)
и ние с Берое като спорихме за титлата играхме 30 кръга,но вие им полегнахте и ги направихте шампиони,а в същата година ние бихме този "шамипон" 8:1 :)
както и да е всичко се връща ;) така,че не очаквайте да ви пожелая успех утре.

Върни се в “Футбол - България”