Пропагандата Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Пропагандата Лудогорец

Мнениеот 1912chaflio » 25 юли 2011 23:16

Странен народ сме ние БЪЛГАРИТЕ,ДО ОНЗИ ДЕН МРЪНКАХМЕ че без пари и стадиони до никаде няма да е докараме и изведнъж се появява някой който прави нещо по въпроса и ние веднага почваме да го критикуваме.НА автора изглежда му е кеф да гледа как ВЕНЦИТО и КОКО си правят далавери на порутените стадиони.Или КАК Батков и Титаните се оправдават постояно с държавата и целия свят, слагат по някоя седалка и си мислят че са направили нещо голямо

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 юли 2011 23:25

soad написа:Някъде да съм обидил на етническа основа?! Не съм такъв човек, а и никога не бих си позволил да обиждам който и да било по този аспект. Всеки е такъв, какъвто се роди. Ще повторя, че това, което ме дразни в Лудогорец е това, че стана супер изкуствен отбор. Както казах преди това като "силиконова чалга".
А и нищо против Разград като град не съм казал, нищо против гражданите му и нищо против историческото му значение. Ти беше този, който намекна за етническа омраза с онова "преди 39-та в румънската лига ли бяхте" или нещо от сорта.
Не ми говори врели некипели. :)

За това, че в момента се случват събития които ще останат в историята на Лудогорец никой не спори. Да Домусчиев е главния виновник отбора да е в А група и да е направил селекция която му гарантира място в първата десетка. Но това не означава, че е изкуствен отбор. Отбора го е имало и преди и по една или друга причина е фалирал. Не мисля, че е единствения клуб който се възражда. Да не би Манчестър Сити да са изкуствено създаден отбор? Или Челси. А Хофенхайм? Примери има много за отбори намерили богати инвеститори които ги превръщат във фактор в първенството на дадената държава.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 25 юли 2011 23:26

stannn написа:
soad написа:Някъде да съм обидил на етническа основа?! Не съм такъв човек, а и никога не бих си позволил да обиждам който и да било по този аспект. Всеки е такъв, какъвто се роди. Ще повторя, че това, което ме дразни в Лудогорец е това, че стана супер изкуствен отбор. Както казах преди това като "силиконова чалга".
А и нищо против Разград като град не съм казал, нищо против гражданите му и нищо против историческото му значение. Ти беше този, който намекна за етническа омраза с онова "преди 39-та в румънската лига ли бяхте" или нещо от сорта.
Не ми говори врели некипели. :)

За това, че в момента се случват събития които ще останат в историята на Лудогорец никой не спори. Да Домусчиев е главния виновник отбора да е в А група и да е направил селекция която му гарантира място в първата десетка. Но това не означава, че е изкуствен отбор. Отбора го е имало и преди и по една или друга причина е фалирал. Не мисля, че е единствения клуб който се възражда. Да не би Манчестър Сити да са изкуствено създаден отбор? Или Челси. А Хофенхайм? Примери има много за отбори намерили богати инвеститори които ги превръщат във фактор в първенството на дадената държава.

Да не забравяме Лион, които са най-големия изкуствен балон в историята на футбола :mrgreen:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 25 юли 2011 23:35

Окей, всеки с мнението си. Имам си достатъчно причини да твърдя така. :)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юли 2011 00:09

kubik написа:Дпс спонсорира ботев сопот чрез Ирена Кръстева.

Лудогорец няма нищо общо с тях.

Колкото аз спонсорирам майка ти! Пълно с отрепки тук,ейййй

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 юли 2011 02:02

greenlandia написа:Вече ми се повръща от такива "Мега" проекти на самозабравили се новобогаташи!
Колкото и пари да похарчат ,никога няма да бъдат,а и немогат да бъдат като Берое,Ботев,Локо ПД ,най-обичаните и титулувани провенциални клубове.
На Домусчиев му се ще ,ама няма как да го направи и затова търси само сензации и медийни изяви на сбирщината си.

Забрави нас и Миньор ;) Нафтата също..

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 26 юли 2011 02:53

освен да плюя по вази друго няма кво да кажа .
зависници ,умрете си в мизерия . БГ няма нужда от вас
лудогорец

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 26 юли 2011 02:55

силистренси каун , я се потапяй и мълчи циганин миризлив
лудогорец

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 26 юли 2011 07:57

stannn написа:
blue_lagoon написа:Айде стига бе. Ясно е че хората от провинцията особенно от градове които нямат силни отбори ще подкрепят Лудогорец. Няма съмнение ,че ДПС след като не можа да купи Левски,не можа да вкара протежето си Домусчиев в Цска със силна дума,прави опит да направи свой отбор фактор. Модела на Бсп и Нора Ананиева чрез Г.Ганчев с Литекс се оказа горе-долу сполучлив. Казвам горе-долу ,защото Литекс си е Евроанонимник и досега. И досега е Шампион без фенове и досега доста хора,заради Г.Г. го мразят и в Ловеч и го бойкотират. Лудогорец го чака горе-долу същата съдба. Ясно е че не с честно изкарани пари или заради бизнес интереси точно в Лудогорието Домусчиев и Доган ще наливат пари в стадион и база,а и във футболисти на килограм. А тези контроли с известни отбори? Ясно е че са платени . Точно Щутгарт и Парма баш с тези анонимници ще искат да играят. Лошо на пръв поглед да има още един добър отбор няма. Лош е замисъла на на тези зад кулисите. Пък и от шампионските титли на Литекс нищо добро и различно не произлезе за Бг футбола. Даже напротив. Скандали,купени мачове,полегнали отбори и скандално слаб национален отбор. Единственото което е сигурно е че нито отбори като Литекс,нито като Лудогорец могат да си купят историята,успехите,достойнството и феновете на отбори,като Левски,Цска,Локо Пловдив,Ботев,Локо София ил Черно море. Няма как. Това е история,Българска история. Това е!

И как пък разбра, че точно ДПС има връзка с Лудогорец. Стига сте писали глупости. Дали ДПС вкара Сливен в А група? Да не би в Сливен да има по малко турци? Всички които са извън София май за вас са турци. Ами ако се върнете по родните си места господа софиянци ще разберете, че и там има българи. И точно ти да ми говориш, че се мъчели да вкарат човек на ДПС в ЦСКА и който и да е друг отбор е смешно. Гибона от коя партия беше издигнат за изборите да ми припомниш. И още нещо. Ирен Кръстева която щеше да ви купува от коя партия е? Май ДПС иска да инвестира в Левски. Как ти звучи. На мен ми звучи по същия абсурден начин по който и това, че ДПС правели Лудогорец гранд.

В, Сливен турци?Някога изобщо ходил ли си там?цигани може да има но те в София са в пъти повече.Господин Българино.Пази Боже от такива българи като теб!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 юли 2011 10:31

Los Che написа:Къде щяха да са "Ботев"Пд., "Локомотив"Пд., "Локомотив"СФ, ЦСКА, Ловеч, "Левски" Сф. Лудогорец, "Славия" и пр. ако не бяха Бащиците ?

Ти се изсра на метеното :D , Ботев Пловдив къде го слагаш до останалите мутренски отбори?

Ние нямахме късмета президента ни да бъде застрелян!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”