Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Мнениеот Old_death » 14 юли 2011 13:49

THE G.A.M.E,точно за това ти отговарям,защото с теб може да се осъществи диалог.Според мен трябва да подържаме всички български отбори в ЕКТ,независимо от цвета им,а след това да подържаме любимия си отбор в измисленото ни първенство.Така би трябвало да се държи всеки нормален българин.Точно поради това мое мнение,намирам темата и изказванията на част от потребителите по нея за ненормални.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

IOTUR4O

Re: Мълчанието на агнетата - за Литекс и ШЛ

Мнениеот IOTUR4O » 14 юли 2011 18:50

hrclspr12 написа:
IOTUR4O написа:допреди 1989 г. не се бяхме класирали на европейско първенство и нямахме победа на световно - за кви инерции ми говориш бе пич. Проблемът е че в България се работи на парче, а няма дългосрочна политика за спорта, но и да отричаме успехите, пък макар и нищожни не съм съгласен...

Ти не помниш Олимпиадата в Сеул, така че не говори глупости. А това, че нямахме победа на СП беше и въпрос на късмет. Момчетата, които постигнаха победите в САЩ, бяха родени през 1962-1967 година. Ако това за теб не е свързано с инерция, значи толкова ги разбираш нещата. Тук говорим за чест, достойнство, отговорност. Явно думи, които не са ти много познати.

не ми обяснявай кво помня и кво не помня бе калъф. Поредния нещастник решил да се прави на интересен във форума и да лепи етикети. Колкото до Сеул помня доста - и отнетите медали в щангите помня, и борбата, и Ивайло Маринов помня, и Таню Киряков, и гребането помня, и великата Таня Богомилова помня....... А глупостите за честта и достойнството даже няма и да ти ги коментирам - жалък си......

Върни се в “Футбол - България”