Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 юли 2011 20:59

emo_75 написа:
отборът на Пловдив написа:Преди да им сложат броячите бяха по 7-8 хиляди всеки мач. След като им ги сложиха станаха 3 000. После без да искат, броячите се развалиха, защото на стадиона нямаше повече от 1000 верни бултраси :lol:

ИСТИНАТА БОЛИ И СИ ИЗСМУКВАТЕ ОТ ПРЪСТИТЕ КАК ДА ИЗОПАЧИТЕ ФАКТИТЕ.ИМА ОФИЦЯЛНИ СТАТИСТИКИ И НА БФС И НА МЕДИИ И НА ВСЯКЪДЕ Е ЕДНО И СЪЩО.КОГАТО НЕ ВИ ОТЪРВА И ИЗМИСЛЯТЕ РАЗНИ СВЕТОВНИ КОНСПИРАЦИИ.А ВАС ПИ ПОМНИМ КОЛКО ХОДИХТЕ КАТО БЯХТЕ В Б ГРУПА-ТОГАВА БЯХТЕ НА НИВОТО НА СЛАВИЯ И ЛОКО(СФ) ;)

Така е истината боли, не трябваше да ви се разалят броячите. К'во толкова като сте били по 1000 човека, те и вашие хора си признават че накрая нямаше интрига и беше нормално да падне посещаемоста. Незнам защо се ядосваш на фактите?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 юли 2011 21:01

sokkoban написа:
rado. написа:]
93-та бях на 15 и много добре си спомням,какво беше :!: За комплекси при нас да говорим е все едно да кажеш,че Цветан Василев е бил на мач на сдружението,тоест нещо виртуално ! Докато сьвсем скоро комплексите ВИ льснаха и всички ги видяха,след случая с мечето,или това не беше комплексарска работа....А :?:

И какво беше?
Ще не говориш по темата ами изместваш?
Знаеш ли че това твойто си име медицински термин? :mrgreen:

И кво по темата 12 хиляди ли бяхте в Благоевград :oops: То на Цска фенове не са отишли,а и местни е нямало,а?Ай престанете с вашите легенди,колко сте ходели и колко сте били,бьдете по реални,за това май пак си има медецински термин,ама аз не ги разбирам тия работи,ти сам определи кво ви е на всички жьлтеникави :roll: То всеки пьт все едно и сьщо ни се навира в лицето,имам чувството,че ако попитам някой от вас колко е часьт,той ще ми отговори"Ти занаеш ли колко ходихме в А сеновград" :lol:А иначе комплексарско ли е това с Мечето,или не е???

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 21:07

rado. написа:
sokkoban написа:
93-та бях на 15 и много добре си спомням,какво беше :!: За комплекси при нас да говорим е все едно да кажеш,че Цветан Василев е бил на мач на сдружението,тоест нещо виртуално ! Докато сьвсем скоро комплексите ВИ льснаха и всички ги видяха,след случая с мечето,или това не беше комплексарска работа....А :?:

И какво беше?

И кво по темата 12 хиляди ли бяхте в Благоевград :oops: То на Цска фенове не са отишли,а и местни е нямало,а?Ай престанете с вашите легенди,колко сте ходели и колко сте били,бьдете по реални,за това май пак си има медецински термин,ама аз не ги разбирам тия работи,ти сам определи кво ви е на всички жьлтеникави :roll: То всеки пьт все едно и сьщо ни се навира в лицето,имам чувството,че ако попитам някой от вас колко е часьт,той ще ми отговори"Ти занаеш ли колко ходихме в А сеновград" :lol:А иначе комплексарско ли е това с Мечето,или не е???

Кога съм казал че сме били 12000?
А вашите оди за 40000 това как се нарича а? :mrgreen:
Ставаш жалък като се опитваш да спориш за неща от които си много далече ;)

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 юли 2011 21:07

drughi написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69b2AH1J42Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rhvfzzGO73Y&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rwfhf24Nqcg&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7AwOMF64FA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QDuXFI_SD7Q[/youtube]

Между другото това за пълните клетки на "Георги Аспарухов" и на "Армията" от феновете на Локомотив си е самата истина. Ако не е така, нека феновете на Левски и ЦСКА кажат че си измисляме!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 21:08

Avanti_Ragazzi написа:
sokkoban написа:
bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

хххахахаххаааахаха
От кога гледаш футбол?

И кога сте били повече от Локото на Герена я ми кажи като на левскар който ходи доста на мачове!!!Аз повече от да кажем 500 човека(много силно преувеличено) не съм ви виждал на Герена.А Локото като станаха шампиони 2 пъти пълнеха клетката на макс.Казвам ти го бяха колкото Цесекарите на Герена,тогава се играеше на клубните стадиони мача.Единия мач с Локото беше декември и свърши 1-1 за купата а другия беше пролетта и свърши 3-0 за нас.Това е чистата истина с ръка на сърцето си го признавам,не лижа гъза на никой.

От кога ходиш на мачове моето момче?

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 юли 2011 21:10

rado. написа:
sokkoban написа:

И какво беше?

1993 г - Благоевград - 12000 привърженици на БОТЕВ , 400 автобуса от цяла южна България /платени от Брокерите/ - безплатни за феновете. Аз лично бях в автобус 309 , с пазарджишка регистрация. Море от жълто на стадиона в Благоевград. Агитка от около 1000 цесекара и няколко стотин местни , които си викаха за "Пирин"... След този мач никой исторически не може да се мери с феновете на БОТЕВ :!:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2011 21:10

от 98ма
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 21:14

Avanti_Ragazzi написа:от 98ма

Това обяснява защо не си ни виждал повече
Което разбира се не е оправдание, малко ходехме през селювата ера!
Аз лично съм виждал 2000 на финала за купата в софия през 95-а!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 03 юли 2011 21:15

Голямото мерене на пиш-и ! Такива теми няма как да просъществуват.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 юли 2011 21:16

И какво беше?
Знаеш ли че това твойто си име медицински термин? :mrgreen:[/quote]
И кво по темата 12 хиляди ли бяхте в Благоевград :oops: То на Цска фенове не са отишли,а и местни е нямало,а?Ай престанете с вашите легенди,колко сте ходели и колко сте били,бьдете по реални,за това май пак си има медецински термин,ама аз не ги разбирам тия работи,ти сам определи кво ви е на всички жьлтеникави :roll: То всеки пьт все едно и сьщо ни се навира в лицето,имам чувството,че ако попитам някой от вас колко е часьт,той ще ми отговори"Ти занаеш ли колко ходихме в А сеновград" :lol:А иначе комплексарско ли е това с Мечето,или не е???[/quote]

Кога съм казал че сме били 12000?
А вашите оди за 40000 това как се нарича а? :mrgreen:
Ставаш жалък като се опитваш да спориш за неща от които си много далече ;)[/quote]
И от кое аз сьм далеч,а ти си близо :roll: От Пловдив сьс сигурност не!А иначе ти да не си някакьв психолог,или нещо такова,гледам от одеве даваш определения :roll:оделно от това се мьчиш да предположиш,кой кьде е бил тогава(93-а)и сега(далече) :roll: Дотук ньмаш попадение,успех ти желая за напред!

Върни се в “Футбол - България”