Ще подкрепяте ли българските отбори в ЕКТ (анкета)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Ще подкрепяте ли българските отбори в ЕКТ
Аз съм израснал със синята идея. Обичам Левски и искам да е добре. Затова ще дам приноса си със закупуване на абонаментна карта и присъствие на европейските мачове. Надявам се до края на годината да посетя 5:) Който се класира от двата Локомотива, ЧМ и Славия има моралната ми подкрепа. Ако имат шансове и мачът се играе в София може да стане и материална, като се замъкна на стадиона
За ЦСКА нямам идея, но обикновено съм против тях. Ще им стискам палци само при някаква врътка с коефициенти поставени - непоставени, от която Левски ще спечели. Обаче Литекс са друга история. Желая им отпадане от трети кръг на ШЛ и след това от трети на ЛЕ. Ще се вълнувам, както на мачовете на Локо Сф. с едни сърби преди няколко години, когато отпаднаха нещастно. Разликата е, че тогава бях за Локо и много се ядосах от отпадането им, а сега ще се радвам безкрайно при отпадане на Литекс. Точно като при дузпите с поляците преди повече от 10 години. Отпадането им беше страшно приятно изживяване. А ако докарат един Динамо Загреб например, който е близо и ще дойде с голяма агитка, аз ще съм на мача в сектора за гости и вярвам, че можем да се съберем 500 левскари. Чак няма да му се вярва на Гриша Ганчев. Дано да има екскурзия от фенклуба, за да сме максимално много.
- B__A__N__DA__TA
Viktor4o_Rs написа:Бих подкрепил отбори като Берое, Черно море, Локо (Пд) или Локо (Сф)А този пич Делукс утре вечерта дали ще е толкова сигурен, че Славия няма шанс
А Славия
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:Viktor4o_Rs написа:Бих подкрепил отбори като Берое, Черно море, Локо (Пд) или Локо (Сф)А този пич Делукс утре вечерта дали ще е толкова сигурен, че Славия няма шанс
А Славия,или имаш отговор на въпроса си към deluxxx-a
Оригинален си, няма що

- B__A__N__DA__TA
Синият Болярин написа:Аз съм израснал със синята идея. Обичам Левски и искам да е добре. Затова ще дам приноса си със закупуване на абонаментна карта и присъствие на европейските мачове. Надявам се до края на годината да посетя 5:) Който се класира от двата Локомотива, ЧМ и Славия има моралната ми подкрепа. Ако имат шансове и мачът се играе в София може да стане и материална, като се замъкна на стадионаЗа ЦСКА нямам идея, но обикновено съм против тях. Ще им стискам палци само при някаква врътка с коефициенти поставени - непоставени, от която Левски ще спечели. Обаче Литекс са друга история. Желая им отпадане от трети кръг на ШЛ и след това от трети на ЛЕ. Ще се вълнувам, както на мачовете на Локо Сф. с едни сърби преди няколко години, когато отпаднаха нещастно. Разликата е, че тогава бях за Локо и много се ядосах от отпадането им, а сега ще се радвам безкрайно при отпадане на Литекс. Точно като при дузпите с поляците преди повече от 10 години. Отпадането им беше страшно приятно изживяване. А ако докарат един Динамо Загреб например, който е близо и ще дойде с голяма агитка, аз ще съм на мача в сектора за гости и вярвам, че можем да се съберем 500 левскари. Чак няма да му се вярва на Гриша Ганчев. Дано да има екскурзия от фенклуба, за да сме максимално много.
Израстнал, израстнал, колко да си израстнал..като ти гледам мисленето,си расал..много малко
- B__A__N__DA__TA
Viktor4o_Rs написа:B__A__N__DA__TA написа:Viktor4o_Rs написа:Бих подкрепил отбори като Берое, Черно море, Локо (Пд) или Локо (Сф)А този пич Делукс утре вечерта дали ще е толкова сигурен, че Славия няма шанс
А Славия,или имаш отговор на въпроса си към deluxxx-a
Оригинален си, няма що![]()
![]()
Говоря по принцип ...
Оригинален си, няма що![]()
![]()
Говоря по принцип ...
По принцип имаме две к***и в къщи,де факто нямаме какво да ядем
Re: Ще подкрепяте ли българските отбори в ЕКТ (анкета)
Естествено, че ще ги подкрепя! Нали съм българин, не турчин, грък, сърбин или нещо подобно. Тези, които не подкрепят са явен пример защо България е на този хал - всеки гледа само неговата паничка, а пък за другите - да се спасяват... Не мерси от такива "българи", повдига ми се от тях! Успех на всички!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Ще подкрепяте ли българските отбори в ЕКТ (анкета)
Желая успех на всички но ме интересува представянето на моя любим отбор, ама щом викате сигурно всички фенове на Селтрик ще стискат палци на рейнджърс, тия на Ливърпул на Ман ЮН , задължително тия на барселона на реал и прочие, националния отбор е отбора на нацията и я представя клубния представя клуба
Ще подкрепя единствено Левски.Не мисля , че е нужно да се залъгваме , че примерно един Цскар ще подкрепя Левски и обратното, просто това е въпрос на личен избор.Някой казват ти си първо Българин да съгласен съм и няма да викам срещу Български отбор просто ще бъда неутрален зрител , ако гледам дадения мач.Все пак пожелавам успех на всички отбори , защото ни трябват точки, коефициент и тн.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Тъй като нито един от евро участниците не ми е любим отбор ,то ще ги подкрепям всичките и ще се радвам на евентуалните им успехи.Все пак Литекс са ми най-приятни от тях ,а и Ловеч е сравнително близо ,то вероятно ще посетя поне един техен мач.

Брей, вече 26 турци са гласували тук!
Върни се в “Футбол - България”