Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
Ей, каква сложна дилема. Колко ли хора е имало на мача в пловдив? 10000 ли? Ама стадиона сабирал 7000!!! Ама какво значение има бре хора, това е България!!! Ами то и автобус 280 в студентски град по табели сабира 44 седящи и 100 правостоящи, ама вътре се катерят по 500 студентчета!!!
Само обиди до сега. Слезни малко на земята и се огледай. А аз не съм обидил нито един човек.
Въпрос към теб. Каква е разликата между мача Ви преди седмица с Пирин и между мача Ви днес с Левски?[/quote]
Е ти що се обиждаш,на мен като ми извикат по име не се обиждам!По какьв друг начин да те нарече човек,жалко,че нш можеш да се погледнеш от страни(а и не само ти),щеше да видиш,колко си жальк
Иначе,няма разлика между мача с Пирин и този днес
Гледай сега,ако искаш да си говорим градивно наистина трябва да се подготвиш,а не да ми задаваш такива вапроси 
Въпрос към теб. Каква е разликата между мача Ви преди седмица с Пирин и между мача Ви днес с Левски?[/quote]
Е ти що се обиждаш,на мен като ми извикат по име не се обиждам!По какьв друг начин да те нарече човек,жалко,че нш можеш да се погледнеш от страни(а и не само ти),щеше да видиш,колко си жальк
rado. написа:Само обиди до сега. Слезни малко на земята и се огледай. А аз не съм обидил нито един човек.
Въпрос към теб. Каква е разликата между мача Ви преди седмица с Пирин и между мача Ви днес с Левски?
Щом няма разлика между мача Ви с Пирин и този с Левски (на мача с Пирин колко имахте 1500? ) ,а днеска 6 000 (или колкото кажете Вие) ,та щом няма разлика ,за какво отивате на мача ... заради дразнителя Левски ли? Защо с Пирин не бяхте днешната бройка?

Given_to_fly написа:kubik Втория полусезон има малко отлив на публиката,което е обяснимо заради големия точков актив и слабите отбори.Средната посещаемост е около 3 000.Събираме колкот вас в А група,смешно еда правиш сравнения.Едва ли щяхте да имате толкова хора колкото ние ходим във В група,ако бяхте на наше място.В Бургас бяхме 2 000 човека на гостуване.
даже мога да се обзаложа,че няма да сте повече.Само чакай да ви сложат 5 лева вход и ще си говорим пак.зайнтересувай се малко по колко билета продавате,80% гратисчий
С това гостуване сигорно лягате и спите,всяка нощ го сънувате
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
kubik написа:Given_to_fly написа:kubik Втория полусезон има малко отлив на публиката,което е обяснимо заради големия точков актив и слабите отбори.Средната посещаемост е около 3 000.Събираме колкот вас в А група,смешно еда правиш сравнения.Едва ли щяхте да имате толкова хора колкото ние ходим във В група,ако бяхте на наше място.В Бургас бяхме 2 000 човека на гостуване.
даже мога да се обзаложа,че няма да сте повече.Само чакай да ви сложат 5 лева вход и ще си говорим пак.зайнтересувай се малко по колко билета продавате,80% гратисчийтурникетите за кво мислиш ви ги сложиха и посещаемоста от ЕМО-тата и фесбук звездите намаляха посаещаемоста ви.
С това гостуване сигорно лягате и спите,всяка нощ го сънувате5 лева екскурзия до Бургас,остава и да не съберете 2000
Мнението на годината ,определено!
П.П. Очаквам с нетърпение Вашия последен кръг след 2 седмици в Бургас

Добре,като са верно официалните данни на клуба ви.Сравни първия мач който съм дал за пример с Марица 3703 зрители. сравни с днес,вижда се очевидната разлика в пъти(6) ..еееееееее ,кво правим,тогава(излиза ,че по вашета точна система днес сме 18 000) За какво спори ,тогава? 
kubik написа:Добре,като са верно официалните данни на клуба ви.Сравни първия мач който съм дал за пример с Марица 3703 зрители. сравни с днес,вижда се очевидната разлика в пъти(6) ..еееееееее ,кво правим,тогава(излиза ,че по вашета точна система днес сме 18 000) За какво спори ,тогава?
Опа ,забрави ,че Вашият стадион събира 6 800 ,а нашият 22 000 (хиляди) души. И ние ако се наредим в един сектор ,ще изглеждаме по такъв начин (не говоря за конкретния мач ,а по принцип).

-
Given_to_fly
- Контакти:
kubik написа:
даже мога да се обзаложа,че няма да сте повече.Само чакай да ви сложат 5 лева вход и ще си говорим пак.зайнтересувай се малко по колко билета продавате,80% гратисчийтурникетите за кво мислиш ви ги сложиха и посещаемоста от ЕМО-тата и фесбук звездите намаляха посаещаемоста ви.
С това гостуване сигорно лягате и спите,всяка нощ го сънувате5 лева екскурзия до Бургас,остава и да не съберете 2000
Х-а-ха това мнение ще го запомня.
Билет от 5 лв ще ни спре да посещаваме мачове?Хайде по-сериозно.Имаме броячи на стадиона които показват до точност зрителите на мача,за разлика от вашите въздухарски бройки.
Имали сме по-големи гостувания за да сънувам това в Бургас,но беше много добро.

Given_to_fly написа:kubik написа:
Х-а-ха това мнение ще го запомня.Мнението ти е пълна измислица.
![]()
Билет от 5 лв ще ни спре да посещаваме мачове?Хайде по-сериозно.Имаме броячи на стадиона които показват до точност зрителите на мача,за арзлика от вашите въздухарски бройки.
Имали сме по-големи гостувания за да сънувам това в Бургас,но беше много добро.![]()
хахахахахахахахаахахаххаа
а тука всичко е безплатно,беплатни рейсове,безплатна екскурзия
Преди няколко дена,един дърт канар,точно за този мач ми разказваше.Брокирите спрели целия транспорт в Пловдив,всички междуградски рейсове .Мощна реклама за екскурзията.И като си лафихме го питах ,всички ли бяха фенове на Ботев.отговора му беше ''Сейр,безплатна екскурзия,Имало е много стари хора(баби и дядовци) , който не се интересуват от мачове,само заради екскурзията отиват.Даже са мислили,че ще спират в градове и ще разглеждат.
kubik написа:
хахахахахахахахаахахаххаа
а тука всичко е безплатно,беплатни рейсове,безплатна екскурзия![]()
Преди няколко дена,един дърт канар,точно за този мач ми разказваше.Брокирите спрели целия транспорт в Пловдив,всички междуградски рейсове .Мощна реклама за екскурзията.И като си лафихме го питах ,всички ли бяха фенове на Ботев.отговора му беше ''Сейр,безплатна екскурзия,Имало е много стари хора(баби и дядовци) , който не се интересуват от мачове,само заради екскурзията отиват.Даже са мислили,че ще спират в градове и ще разглеждат.
А баба Ванга не ти ли е разправяла нещо? Факти ,факти ... отборът ,който държи най-посетенето гостуване. (10 000). Боли ,ама е нормално.

Върни се в “Футбол - България”