Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 22:04

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:Не забравяйте и за телевизията наистина, каквото кажат те - това е ;) Ако могат да го излъчат утре през деня от 17:00, май най-добре за всички :roll:

и какво му е доброто за всички?Мен какво ми пука тоя мач?Феновете на Черноморец са си в Бургас да отидат на мач вместо да пискат!Тебе вълнува ли те тоя мач или е много значим за класирането на Славия?

Под всички имам предвид - отборите, телевизията и вие, които пискате ;) И да, вълнува ме този мач, отговори си сам защо ;)
Изображение

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 15 апр 2011 22:05

Levskar_90 написа:Червено-оранжевото БФС ще си свърши работата 8-)

Оф,един път било синьо,един път било червено,оранжево...червено-оранжево,спрете се бе всички,кво всички спорите като и вие самите сте наясно,че отново ще легнат на Литекс,НОРМАЛНО Е!Както са лягали и на Левски и на ЦСКА,а тука ми обсъждате...да си подали оставката,така от форума няма как да стане,за тва всички клубове са зле,щото са ги подпирали в годините,Литекс кат стана шампион кво...утрепаха ги,виде се колко струват.Левски изкара сносна есен в ЛЕ,ЦСКА имаше някой проблясък...Тва е,такава простотия никъде я няма,ще им легнат,отново ще пискаме по форумите и така... :roll:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 апр 2011 22:05

Едно не мога да разбера. Играе се мач между Черноморец и Литекс. Какво общо има ЦСКА и дълговете които има. Може ли ми отговорите скъпи ми синьо дрешковци от Герена. Какво вас ви засяга това, че ЦСКА има дългове. Гледайте си отбора и не се занимавайте с ЦСКА. Като нямате какво да кажете по темата поне не я замацвайте както правите с всички теми които не са за Левски.

Сега по темата.

По принцип наказания не трябва да има ако мача се играе утре от 21:00. В случая Черноморец нямат вина за проблемите на енергото. Въпроса е дали ще се играе както е по правилник утре от 21:00 или пак ще измислят оправдание и ще го преместят за друга дата след мачовете за купата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 15 апр 2011 22:07

Много ми е интересно защо пак Литекс е лошият? Естествено, че ще изместят мача .. няма как да играят в понеделник от 21 в БУРГАС и в сряда да гостуват в СОФИЯ. Това не е игра през три дни смешници, сами си проверете в Европа по колко точно време им остава между мачовете и как са направени програмите. Това е абсурдно и този мач щяха да го изместят без значение дали е Литекс или Академик. Второто, да Литекс е ощетен с още един ден престой в Бургас (отново мача е от 21, сами си пресметнете в колко часа свършва) /тука е мястото да спомена, че софийските клубове винаги са привилигировани да гостуват по-малко от останалите. За мен виновна е скапаната телевизия с нейните мачове по нощите и в понеделник. Така само затормозяват хората, които искат да посетят даден мач.
Последна промяна от unobg на 15 апр 2011 22:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 апр 2011 22:07

явно вече има отговор ...

Отборът на Литекс ще се прибере тази вечер в Ловеч. Мачът между Черноморец и Литекс бе прекратен в 15-та минута заради нарушено електроподаване към стадион „Лазур” в Бургас.

Непредвидената ситуация не спря отбора, воден от Любослав Пенев, да тръгне обратно към Ловеч, вместо да потърси алтернативен вариант.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 22:08

Според мен едва ли ще го преиграят утре от 21:00 точно, защото по същото време ще се предава ЦСКА - Славия :roll: Освен да направят някакво комбинирано предаване, но ме съмнява. БФС и телевизията имат договор и ако не се излъчи тоя мач, няма да е по вина на телевизията, БФС-то ще трябва да плаща неустойки, а те хич не го искат :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 апр 2011 22:08

е какво като са преместили мача за днес ,след като трябваше да се играе в понеделник вечерта до незнам си колко часа и после в сряда в София е не сме Англия ,напълно нормално го изместиха,нали Литекс игра 120 минути сряда после с ЦСКА след 3 дена ,сега понеделник и полсе сряда еми няма как да стане
щяха да преместят мача за днес който и отбор да беше
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 15 апр 2011 22:08

stannn написа:Едно не мога да разбера. Играе се мач между Черноморец и Литекс. Какво общо има ЦСКА и дълговете които има. Може ли ми отговорите скъпи ми синьо дрешковци от Герена. Какво вас ви засяга това, че ЦСКА има дългове. Гледайте си отбора и не се занимавайте с ЦСКА. Като нямате какво да кажете по темата поне не я замацвайте както правите с всички теми които не са за Левски.

Сега по темата.

По принцип наказания не трябва да има ако мача се играе утре от 21:00. В случая Черноморец нямат вина за проблемите на енергото. Въпроса е дали ще се играе както е по правилник утре от 21:00 или пак ще измислят оправдание и ще го преместят за друга дата след мачовете за купата.

отговарям... колегата- фен на Славия обясни на попкорн, който каза, че ЦСКА непрекъснато го накзват.. че за най- големият им грях в българският футбол не са накзани - именно техните дългове.
при което аз за пръв път видях фен различен от Левскар да го пиша и го поздравих.. след, което попкорн скочи и т.н.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 апр 2011 22:09

Делегатът на прекратения мач между Черноморец Бургас и Литекс Кръстев заяви, че по правилник срещата трябва да се играе в събота от 21:00 часа, какъвто бе началния час на спрения заради проблем с тока двубой.

“Ясно е, че по наредбата в същия час на другия ден трябва да се изиграе мачът, това е положението“, категоричен е Кръстев.

“Домакините казаха, че не е възможно да се отстрани повредата. Гръмнал е главен проводник.”

“По наредба трябва да се играе утре, но не знам телевизията какво ще каже“.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 апр 2011 22:09

не е ли странно че Литекс пътува към ловеч ?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”