Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Какво става с онлайн изданието на в-к 7 дни ?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 апр 2011 00:24

това са тиражите,но имат договор с распространителите мисля че някъде около 10-15% консигнация
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 апр 2011 00:26

в интерес на истината в нета не се намира точна информация, но в единствената статия в първите 5 страници в която имаше цифри пишеше това

Най-често четените спортни всекидневници са “7 дни спорт” с 1,4%, “Топспорт” с 0,9% и “Меридиан мач” с 0,4%. "Тема спорт" е на четвърто място с 0,1 на сто. Янова отбеляза, че зад процента 1,4 на "7 дни спорт" стоят около 100 000 читатели.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=2586089
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 12 апр 2011 00:29

Тая статия откога е то Топспорт отдавна няма

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 12 апр 2011 00:31

Mincho написа:Тая статия откога е то Топспорт отдавна няма

25 януари 2008

Другия път може да извади статия и за Работническо дело. :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 апр 2011 00:32

Thsmith написа:в интерес на истината в нета не се намира точна информация, но в единствената статия в първите 5 страници в която имаше цифри пишеше това

Най-често четените спортни всекидневници са “7 дни спорт” с 1,4%, “Топспорт” с 0,9% и “Меридиан мач” с 0,4%. "Тема спорт" е на четвърто място с 0,1 на сто. Янова отбеляза, че зад процента 1,4 на "7 дни спорт" стоят около 100 000 читатели.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=2586089

това е стара извадка,топ спорт отдавнз го няма,а като го имаше беше 0,30ст.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 апр 2011 00:35

BLUE CHAMPIONS написа:
TPAKTOP написа:Ами за съжаление вече всички вестници са почти жълти! Аз не съм си купувал вестник може би от 3 години и не съм само аз! Ако печатниците искат да продават вестници начина е само клюки и догадки(измислици)! Няма друг начин

Ох клетия, не си купувал вестници години и тръгнал да ми дава оценки за вестниците. супер тъпо,да коментираш нещо за което си нямаш хал хабер.човека се интересува за онлайн издание,трактор комбайнер влезнал да ръси простотии

А дали човеко който ме съжаляваш видя до кого беше адресирано написаното? :? както и да е виждам че днес си на кеф да се правиш на велик! Все пак ще ти обясня че отговарях на колегата с жълтите спортни вестници! Ако и той е имал предвид електроните издания много бих се заинтересувал за линк на "Меридиан мач"? :? Я го прати като много знаеш?!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 12 апр 2011 00:36

НИКОЙ неможе да ви каже реалните тиражи (тоест изкупените , а не издадениете) на изброените спортни вестници (освен техните собственици), тъй като спортните вестници , както и по-голямата част от вестници на пазара , не са одитирани издания (демек не ми нава контрол за истинноста на тиражите). Тоест аз ако искам казвам, че моя вестник е 10 000 бройки , ама няма кой да го докаже , щото никой не ме проверява, това един от начините да се манипулират рекламодателите като се залъгват с по-високи тиражи !
По неофициална информация общите продажби и на трите вестника не минават няколко хиляди бройки !
Изображение

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 12 апр 2011 00:47

Пичове вие какво очаквате от тия спортни ежедневници. Нормално е да са пълни със измишльотини и жътурщина. В една Германия със над 80 милиона души население и над 10 футболни лиги НЯМА СПОРТЕН ЕЖЕДНЕВНИК! А в една България със повече от 10 пъти по малко жители (половината мангали) и смешното ни първеснтво имаме сигурно 4-5 спортни ежедневника. Еми замислете се как да си пълнят изданията разните журналя. Много ясно че пишат глупости на поразия, и след 2 дни се опровергават сами.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 апр 2011 00:47

TPAKTOP написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
TPAKTOP написа:Ами за съжаление вече всички вестници са почти жълти! Аз не съм си купувал вестник може би от 3 години и не съм само аз! Ако печатниците искат да продават вестници начина е само клюки и догадки(измислици)! Няма друг начин

Ох клетия, не си купувал вестници години и тръгнал да ми дава оценки за вестниците. супер тъпо,да коментираш нещо за което си нямаш хал хабер.човека се интересува за онлайн издание,трактор комбайнер влезнал да ръси простотии

А дали човеко който ме съжаляваш видя до кого беше адресирано написаното? :? както и да е виждам че днес си на кеф да се правиш на велик! Все пак ще ти обясня че отговарях на колегата с жълтите спортни вестници! Ако и той е имал предвид електроните издания много бих се заинтересувал за линк на "Меридиан мач"? :? Я го прати като много знаеш?!

аз не се правя на велик,ти си влязъл в тази роля,ама писанията ти излъчват много негативна енергия и дразнят! и си се увъртял тотално с тези линкове,утре върви в един парк,купи си един вестник,па седни и на една пейка,че да те понапече и слънце,че си почервенял от монитора :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 апр 2011 00:56

TPAKTOP написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ами за съжаление вече всички вестници са почти жълти! Аз не съм си купувал вестник може би от 3 години и не съм само аз! Ако печатниците искат да продават вестници начина е само клюки и догадки(измислици)! Няма друг начин

аз не се правя на велик,ти си влязъл в тази роля,ама писанията ти излъчват много негативна енергия и дразнят! и си се увъртял тотално с тези линкове,утре върви в един парк,купи си един вестник,па седни и на една пейка,че да те понапече и слънце,че си почервенял от монитора :lol:

Яко! Тук трябва да кажа колко си велик! Затапи ме! Пишеш нещо с което ме провокираш но за съжаление се оказва че си чист въздух под налягане! Нямаш основа на написаното! Като ме нападаш поне имай някакъв довод. Сега дай акъл по това което съм увеличил от твоя цитат? Пишеш нещо а няма какво да кжеш повече по темата :shock:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Футбол - България”