Статистика на А група за всички времена

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kubik
Контакти:

Re: Статистика на А група за всички времена

Мнениеот kubik » 11 апр 2011 12:38

Tomata написа:
kubik написа:
Tomata написа:kubik i rado, голям проблем с тая статистика май? Няма достатъчно за Локо евро-боеца и градски любимец, та взехте с на Ботев статистиката да се занимавате. Споко момчета, с повече търпение и постоянство и вие един ден ще бъдете част от големите. Просто трябва още 10-тина пъти да си смените годината и да откриете, че част от титлите на Цска и Левски всъщност са ваши, щото тях са ги закрили или са комунистически отбори, или няква друга причина. А може направо да претендирате, че просто не е честно спрямо Локо да няма титли и купи :P

Виж първо кой започва да избива комплекси и тогава пиши 5 реда глупости.

Виждам, loko2004 му е ника. Колкото до глупостите, придържам се изцяло към вашия стил. Тези неща ще ги разискваме в някоя от нашите теми, щото тук темата е статистика на "А" група, а не Ботев или Локо. Ако статистиката не ви харесва като такава, това си е ваш проблем. Темата е трепач, да не осираме труда на автора с тъпотии.

loko2004 отговаря на човека започнал да избива комплекси от пловдивският любимец-Локомотив Пловдив ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 апр 2011 13:17

Irish stout написа:Не знам къде си го прочел това, ама не е вярно. Правилото го имаше за максимум 2 сезона в А група, по спомени 1985-86 (за този сезон малко ми се губят спомените) и 1986-87 (за този съм 100% сигурен). После бързо-бързо го махнаха, защото отборите започнаха да уреждат мачовете да свършват 1:1 с голове след 80 минута.

Правилото беше въведено като следствие на документа "За поврат в развитието на българския футбол", издаден от Политбюро на ЦК на БКП от 1985 година.

Сигурен съм, че правилото беше активно преди сбиването между Левски и ЦСКА и не е последствие от това сбиване! Може и да бъркам за 1978-ма, но е от преди 1985-та 100%

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 11 апр 2011 13:37

Pupper_ написа:
Irish stout написа:Не знам къде си го прочел това, ама не е вярно. Правилото го имаше за максимум 2 сезона в А група, по спомени 1985-86 (за този сезон малко ми се губят спомените) и 1986-87 (за този съм 100% сигурен). После бързо-бързо го махнаха, защото отборите започнаха да уреждат мачовете да свършват 1:1 с голове след 80 минута.

Правилото беше въведено като следствие на документа "За поврат в развитието на българския футбол", издаден от Политбюро на ЦК на БКП от 1985 година.

Сигурен съм, че правилото беше активно преди сбиването между Левски и ЦСКА и не е последствие от това сбиване! Може и да бъркам за 1978-ма, но е от преди 1985-та 100%
Първият мач засегнат от това правило е Миньор-Левски 0-0.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 апр 2011 14:48

Pupper_ написа:

Бъркаш. В сила е не повече от 2 сезона.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 16:42

1984/85 правилото е в сила 100%!Показвам:
Левски-шампион с 30 мача,18 победи,6 равни,6 загуби,40т.
Нормално,точките би трябвало да са 42,НО:
1 кръг Миньор Левски 0-0
24 кръг Левски-Дунав 0-0
1985/86-също:
Левски-5-то място,14 победи,6 равни,10 загуби,33т.
Нормално,точките би трябвало да са 34,НО:
17 кръг Локо Сф-Левски 0-0
1986/87-също:
Локо Сф-4-то място,30 мача,14 победи,8 равни,8 загуби,35т.
Това е!3 сезона.

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 11 апр 2011 21:25

Casper написа:
izgrevist написа:
Casper написа:Моля, да се придържате към същността на темата. А тя е "статистика". Исторически интерпретации (без факти и доказателства) придружени с обидни квалификации ще бъдат изтривани, а нарушителите наказани!

Статистиката е безпощадна и явна -Локомотив Пловдив два пъти влиза в А група без игра и само чрез укази или документи.Това не е ли исторически факт.Точно по темата е.Същото е станало и с ЦСКА,Берое,Беласица,Черно море.Архивирано и документирано.Защо модератора трие без причина

Мисля, че много ясно съм написал - Факти и доказателства! Покажи Указа или документа и тогава всичко ще е наред. Знаем ги тия истории, където журналист локомотивец написал история за Ботев и обратно, както и левскари и цесекари. На всички ни е ясна играта на развален телефон, и как една новина се преобръща за минути предадена от ухо на ухо, та какво да кажем за достоверна информация от преди един век!!!

http://www.bulgarian-football.com/bg/ar ... 00-01.html

Ето тук отборът на Локомотив Пловдив е под чертата.
С това класиране завърши историята на един не толкова достоен съперник!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 12 апр 2011 08:31

Темата пак, леко по-леко се измести...а така наречения''най-стар'' клуб,което е абсолютно недоказуемо, си е за нечии болни амбиции :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 13 апр 2011 19:43

blue avalanche написа:1984/85 правилото е в сила 100%!Показвам:
Левски-шампион с 30 мача,18 победи,6 равни,6 загуби,40т.
Нормално,точките би трябвало да са 42,НО:
1 кръг Миньор Левски 0-0
24 кръг Левски-Дунав 0-0
1985/86-също:
Левски-5-то място,14 победи,6 равни,10 загуби,33т.
Нормално,точките би трябвало да са 34,НО:
17 кръг Локо Сф-Левски 0-0
1986/87-също:
Локо Сф-4-то място,30 мача,14 победи,8 равни,8 загуби,35т.
Това е!3 сезона.

Точно така !Наистина беше само през тези три сезона,но не беше въведено след разформироването на ЛС и ЦСКА ,както се изказа по-горе, един както обикновенно неподготвен форумец, ама на тях доста неща не съм ясни в историята и статистиката и обичат да си интерпретират всичко по техен си начин.
Правилото се въведе преди началото на сезона 1984/85 с безумното обяснение да се повиши резултатността!Левски-Спартак и ЦСКА Септемврийско знаме се сбиха на финала за купата пролетта през 1985 след което последва прословутото решение на ЦК на БКП ,, За Поврат в развитието на българския Футбол" , което няма никакво отношение с правилото за ,,без точки при 0:0''

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 14 апр 2011 15:53

БПФК написа:
Parmalat написа:За кратката си история от 63 години ЦСКА има 31 титли или на всеки 3 три години се падат по 2 титли на ЦСКА.

няма такава математика!

+1

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Футбол - България”