наистина когато коментираха Томито и Ники ШЛ беше супер забавно.... в онея години играха наи антипатичните ми отбори... и все пак гледах ШЛ само заради коментарите на гореспоменатите.....
в момента за мене наи добрия тв коментатор на мачове ( а и не само ) е Йордан Божинов....
всички останали .. вкл. и тея в диема са супер пристрастни.... посират се с тоя димитър бербатов и манчестър... все едно живея в некоя азиатска държава пълна с глорихънтъри... така се чувствам....
а по принцип.. наи добрите спортни коментатори са в Евроспорт... научих толкова много за колоезденето .. снукъра... кърлинга... ..благодарение на това ..че коментаторите ме грабнаха и насочиха вниманието ми към спортове дето преди това въобще не са ми били интересни и не са ме интересували!
Най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: най-неприятните ТВ-коментатори в БГ-ефира
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Само Йордан Божинов и повечето в Диема ми се нравят. Всички останали са или много пристрасни или много некомпетентни 

- unist_gp
- Контакти:
аз не гледам бг-телевизия, защото дават само глупости и простотия, от предаванията за деца, през политиката до спорта и забавните предавания - само олигофрения и нагаждачество. само Шоуто на канала ме кефи заради пародията. слушам обаче български радиа, защото там е малко по-добре, олигофрените са с една идеа по-вред. та най-големият главоч в радио коментаторите относно спорт е Валентин Грънчаров!
Много се дразня на Стефан Стефанов мисля че се казва.От бТВ Якжън е .Постоянно се бърка, разсеян е и на вси отгоре е с говорен дефект. Има очеваден проблем с носоглътката и синусите.
Върни се в “Футбол - България”