Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)-за неутрални фенове.

Мнениеот Rivaldo10 » 24 фев 2011 11:13

Естествено , че ще го гледам! Имам карта за сектор Б и отново ще окажа пълната си подкрепа на отбора преди , по време и след мача! Само Левски!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 24 фев 2011 11:56

Едва ли.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 фев 2011 13:09

Не ми е интересен тоя мач определено, но като дават мач от А група гледам, така че вероятно ще гледам и софийското дерби, освен ако няма интересен мач от Англия по същото време
Последна промяна от Mourinio на 24 фев 2011 13:34, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 24 фев 2011 13:31

Малко антипатично ми стана това дерби. Но гледам всички мачове от А група, които дават. Левски са ми по-симпатичният отбор, желая им успех и трите точки.
П.п дербито на България е Локомотив Пловдив-Ботев Пловдин, но за съжаление нашите приятелки ги няма на картата
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 фев 2011 13:37

Ultras1926 написа:Малко антипатично ми стана това дерби. Но гледам всички мачове от А група, които дават. Левски са ми по-симпатичният отбор, желая им успех и трите точки.
П.п дербито на България е Локомотив Пловдив-Ботев Пловдин, но за съжаление нашите приятелки ги няма на картата

Брат колкото и да говориш,по голямо дерби от ЦСКА - Левски няма,дербито на Локо Пд-Ботев е най-доброто в пловдив,но не най-голямото дерби на Б-я

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 фев 2011 15:43

Deluxx написа:
Ultras1926 написа:Малко антипатично ми стана това дерби. Но гледам всички мачове от А група, които дават. Левски са ми по-симпатичният отбор, желая им успех и трите точки.

Брат колкото и да говориш,по голямо дерби от ЦСКА - Левски няма,дербито на Локо Пд-Ботев е най-доброто в пловдив,но не най-голямото дерби на Б-я

Брат, разбирам че няма начин да си безпристрастен, но вярвай ми вече минаха времената в който по ТВ даваха само Левски и ЦСКА. Партиите се делиха само на Сини и Червени. Така че е нормално хората да не смятат "дербито" за най-интересно и най-голямо.
Аз от сега ти казвам че ще гледам баскетбол Черно Море - Черноморец и ако се върна на време ще цъкна да видя как се справяте в студа. Ама в никакъв случай няма да стоя пред ТВ цял ден, да гледам коментари и да чакам МАЧА на полусезона, както би се полагало на дерби. Просто за мен не е нищо повече от останалите срещи от кръга.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 фев 2011 16:20

Ще си гледам Премиер лигата.Този мач от доста време не буди капчица сраст както преди.Навремето беше друго.Спомням си с какво нетърпение съм очаквал този мач, но нещата се промениха.Доказателство за това са и празните трибуни..

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: Ще гледате ли Левски-ЦСКА ? (АНКЕТА)

Мнениеот b0b1 » 24 фев 2011 17:18

levskifenka написа:
b0b1 написа:С кашлица и 37 градуса, още утре на обяд отивам за билет до Армията.Няма какво да ме спре да подкрепя ЦСКА в този двубой.

37 си е нормална температура. ;) Иначе се оправяй.Аз ще го гледам по ТВ.По гърлоболни причини... :( :( :x

[offtopic]Значи мерси за пожеланието, знам, че 37 е нормална, моята е малко над, но както и да е.[/offtopic]
Вече си взех билета от администрацията на Армията, че не ми се чакаше до 14:00 часа.Независимо от времето, ще се напълни на 10/12 000 стадиона съм убеден.Иначе другите каквото искат да си пишат за Ботев-локо, те самите също знаят кое е дербито на България, но не им изнася.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 24 фев 2011 18:15

:twisted:
не,
има по-интересни мачове тогава

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 24 фев 2011 19:48

Много доктори станаха тука бе .. как 37 ще е нормална :mrgreen: . Моята е 36.3 ( нормална)

Темата е за неутралните фенове , а не дали цскари и левскари ще гледат мача!!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Футбол - България”