Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1*million
Контакти:

Re: Бербатов задмина Стоичков по голове в Европа

Мнениеот 1*million » 27 яну 2011 19:30

megan fox написа:
daredevil написа:Пепа никой не е докарала освен Анри, всичко друго е на Рийкард и тн.
Единственото свястно нещо в историята ви е Кройф (европееца) и всичко друго е посредствено, нормален предвид меката историята на клубовете от тоя континет нямащ нищо общо с Европа.

Ахааааааааа
А Алвеш, Кейта, Вия, Педро, Пике, Максуел?! И те ли са ни от Рийкард?!

И много държда ми отговориш на следният въпрос:

Защо САФ е спечелил само 2 КЕШ-а за 24 години, след кат е толкова велик?! Защо не е спечелилпримерно 5 или7? Нали уж е най-добрият! Моуриньо за 8 години треньорска кариера го изравни по този показател! А това е "САМО" 3 пъти по-бързо!!! Смятай колко ли КЕШ-а ще има Жозе като събере 24 години треньорска практика! /Имай предвид, че изобщо не харесвам Моуриньо!!!/

Бъркаш пич. Смешно е да сравняваш постиженията на Сър Алекс със тези на Пеп броейки само и едниствено сухите титли. Преди 24 години когато Сър Алекс пое Юнайтед, те бяха просто един посредствен тим от средна класа в Англия и Европа. На светлинни години от грандове като Ливърпул и Арсенал и на светлинни години от отбори като Байерн или Реал Мадрид.
След 24 години управление на Сър-а Юнайтед са сред най-големите европейски отбори, наравно с Реал, Барса, Милан итн. След 24 години управление на Сър-а Юнайтед са абсолютен хегемон в родината си, нещо което този тим не е бил никога през клубната си история. ТОВА ГО ПРАВИ ВЕЛИК МЕНАДЖЕР а не двете титли на КЕШ. Сър-а създаде първата "футболна икона" в модерната история на футбола - Дейвид Бекъм. Точно Бекъм промени представите и възприятието на хората за футбола не като чист спорт а като маркетингов бизнес. След това Сър-а взе едно сополиво момче от Португалия и го направи един от най великите играчи на планетата в момента - Роналдо. Пеп кой създаде??? И не ми казвай че Роналдо е бил гений в Португалия. Той и Куарешма беше уж генний там... Сега е в Бешикташ.
Титлите на Пеп са с един отбор който когато беше поет от него си беше идеално смазана машина. Браса беше водещ отбор в Европа при идването на Пеп. На този отбор и Мъри да сложиш треньор нищо чудно да ти вземе 6 купи за една година (да не ти припомням че ако не беше един съдия с малко нестандартно име от тези 6 трофея, три нямаше да са ваши въобще. Но както и да е).
Така че база за сравнение между Сър-а и Пеп като менаджери няма! Ако Пеп поеме Валенсия или Севиля в момента и след 24 години ги качи на върха на Европа и ги направи абсолютни хегемони в страната си, тогава ще може да се мери със Сър-а. Иначе с големи отбори като Барселона Интер или Реал титли може да печели всеки!

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 27 яну 2011 19:32

daredevil написа:каруцаря дето се случи късмет да вкара 2-3 свястни гола и всички го изкараха лидер.
и освен това въпросно световно за отбора не е направил нищо и да не забравяме че имаше доста качествени футболисти до него.

ае.

да е х.. да ти го набие човек

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 27 яну 2011 19:38

Казахте че няма значение индивидуалните отличия...ок
КАЖЕТЕ МИ КОЙ Е ДОНАСЪЛ НАЙ-ІМНОГО РАДОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?
БЕРБО ЛИ?,ГУНДИ не е постигнал почти нищо с националния..
Уважавам Бербатов уникален футболсит,стискам палци да вкарва колкото може повече..не съм гледал Гунди на живо сигурно е бил и той такъв но..
АКО мерим по отличия -Стоичков..най-много радост за българския народ е донесал точно той!Той е най-популярния българин по света! И НЕ съм ЦСКА-р
..

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 27 яну 2011 19:38

aбсолютен факт, дали ви харесва или не е друг въпрос.

на мен стоичков нищо не ми е дал освен да му гледам средните пръсти, бил съм на няколко годинки и гледам че за бг футбола не е направил а само за своете реноме, прилича ми на платини комичния футболист дето с 1 европейско и останалото курец.

Потребителски аватар
Ayahuasca
Контакти:

Мнениеот Ayahuasca » 27 яну 2011 19:40

_)
Последна промяна от Ayahuasca на 28 яну 2011 10:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 27 яну 2011 19:43

Gil-galad написа:
megan fox написа:А в ЕКТ колко гола има Бербатов? ;)

А в крайна сметка дори и да вкара два пъти повече голове от Ицата, Стоичков пак ще си остане най-добрият български футболист за всички времена!
Нали ви е ясно, че Стоичков може цял ден да замерва Бербатов с купите, медалите и индивидуалниет си отличия и накрая на дена Ицата пак ще има повече от Митко! ;)

Накрая ще завърша с едни три определени букви, които казваш всичко: КЕШ

Ей го веднага хейтъра да оплюе и принизи Бербатов...За какво си говорим после.... :oops:

Къде видя,че е хейтър ? Ей такива като тебе .....са ми много смешни,човека казва истината,подкрепена от факти ! Защо когато някой каже нещо,което е вярно на 100% веднага се появяват псевдо-патриоти като теб ? Всички се радваме за Бербатов,НО Стоичков е в пъти по-голям....само едно ще ти кажа Бербо е голмайстор на националния отбор,но рекорда го направи срещу Малта и подобни на нея отбори,а Стоичков вкарваше на Германия,Испания,Аржентина,Италия,Франция и т.н... Сигурно ще кажеш,че и аз съм хейтър ? Замисли се дали някога ще имаме друг българин със Златната топка ?
В Барселона,Стоичков пак беше голям в големите мачове,пак вкарваше на големите отбори...
Замисли се малко преди да се правиш пак на "българин" !

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 27 яну 2011 19:44

Постижението на Бербатов е голямо. Не следя в детайли кариерата му, за да знам с точност колко гола е вкарал, но самият факт, че е играл финал в Шампионската лига и в момента носи фланелката на един от най-успелите тимове в Англия е достатъчен да го изстреля в една орбита, в която е летял само още един футболист.
Христо Стоичков е най-успелият футболист на България - защото има най-големият индивидуален футболен приз - Златната топка (доколкото този приз е индивидуален) и защото е постигнал най-големия отборен футболен успех за България (4то място на световно първенство подпечатано с голмайсторски приз). Щях да поставя Бербатов на едно ниво със Стоичков ако беше получил Златна топка за играта си, но такава до този момент му липсва. За националния няма как да го съдя строго, защото виждам че останалите 10 в тима не са му на нивото, а при Стоичков не беше точно така.
Пак се връщам в началото:

БЕРБАТОВ е много голям.

Разбирайте го както щете.

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 27 яну 2011 19:47

megan fox написа:
Rivaldo10 написа:Гунди е спечелил много , ама много повече от каквито и да е награди! ЛЮБОВТА НА МИЛИОНИ ХОРА! А като човек Гунди е толкова много над Стоичков , че не намирам точната дума , за да ти опиша.

Чакай да видим... опитваш се да ми кажеш, че ПФК Левски има повече фенове от Барселона, че твърдиш, че Гунди е по-обичан??! :o :o :o :shock: :shock: :shock:

Пич иди на Камп Ноу, кажи на първият каталунец, който седи до теб, че си българин и ще видиш какво ще стане! ;) Стоичков определено не е забравен и определено е много по-обичан! Защото феновете на ЦСКА и Барселона в България са колкото феновете на Левски, но феновете на Барса в света са доста повче от феновете на Левски... ;)

Мисли глобално и логично! ;)

ЦСКА има повече фенове от лефски, преброявани са много пъти, и винаги тези на ЦСКА са повече, може би преди 10тина години не беше така, но напоследък са много повече, и е доказано ;). А относно Гунди, че могъл да бъде най-великия футболист, е то и бабами можете да бъде мъжка, ама не е, няма нужда да го хвалите, играл в България, спечелил признанието на лефскари, браво на него, велик футболист е, но няма успехите на Бербатов, Стоичков, че дори и на Мартин Петров.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 27 яну 2011 19:50

Хахахах.Ебахти как сте оклепали темата.

Тоя бил велик, оня по-велик, третия ги закривал и двамата. :lol:

Пеле, Марадона или Зидан? Никой, никога няма да може да отговори на тоя въпрос.
Гунди, Стоичков или Бербатов? Същото нещо.Всеки е играл в различни периоди, всеки си има достойнствата и всеки си е имал недостатъците, така че за какво се пенявите наистина не знам.

Пеп, Специалния, Анчелоти, САФ....бла-бла-бла-бла.Същите несравними неща.
Пеп спечели 6 купи в един сезон.Специалното е с близо 8 години без домакинска загуба, КЕШ с Порто и т.н., Анчелоти има всякакви титли.Въпреки че се опитвам да бъда обективен - имам леки пристрастия към сър-а.Ето и малко причини:

1.Човекът може да не е спечелил 30 кеш-а, но за сметка на това е ИЗГРАДИЛ един отбор.Защото - нека си признаем, Манчестър Юнайтед нямаше да са тая машина, която са сега без него.

2.Изградил е толкова велики играчи, колкото предишните трима няма да могат заедно за цялата си кариера да шлифоват.

3.Спечелил е шотландското първенство с Абърдийн, че и КНК.Когато Гуардиола го направи това, или Анчелоти или Мауриньо - тогава ще ги призная изцяло.Засега - със тоя отбор на Барса, с парите на Абрамович, Морати и Реал Мадрид и подкупните първенства, нека не минават в по-горна класация.
.

А наче - ЕВАЛАТА МИТЕ!!!САМО ТАКА!
Може да те мразят някакви комплексари, но ти си Българин и ще си останеш любимец на българите!!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 яну 2011 19:52

Аз съм от хората, които не боготворят Стоичков, но го уважавам като играч, прославил България. не мога да не отбележа, че на Ицо около 30 % от головете са му в междугалактическите първенства на Япония, САЩ и други футболни чудовища (нали все обвинявахте Берба на кого е вкарвал). Бербатов (мързелив и размотаващ се по терена) всъщност и в национала и на клубно ниво бележи мнооооого повече от Ицо (който пък бил непримирим борец, играещ със сърце)
А колкото до отличията на Ицо - нека той да игре в едно поколение с Меси, да видя колко ще блести (даже в своя си Барселона) Всеки си има вкус - хубаво е, че вес пак можем да спорим за това кой от двама велики български играча, харесваме повече. :)

Поздравления на Митко и голямо благодаря!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”