Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Изхвърлиха истинските Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Show Must Go On » 16 дек 2010 23:32

- Какво бяхте постигнали преди един човек - Жоро Илиев,който знаеше кой е по- добрият вариант и искаше на няколко пъти да го закупи (БОТЕВ) от фена Ви Х-офффф.
-Къде Ви бяха до тогава измислените победи 12 години поред (всъщност 9).И лежахте мирно отново като асансьор от А в Б.
-Как от 7 в Б група влезнахте в А.
- Защо не говорете,че най-дългият период в който нямате победа над Ботев е 10 години.
-Как може да говорите,че сме турци заради Цветан Василев.Като мисля само вие досега сте имали президент турчин и му се кланяхте.
- Защо отричате,че по голямата част от феновете са ви от ромски произход-самата Ви икона Бонев го казва (явно вие не зачитате мнението му,но стадиона ще му кръщавате).
- Защо отричате за численото предимство на фенове на Ботев спрямо вашето (очевидно).
- Какво сте постигнали като отбор в евротурнирите.
- Защо натяквате на хората за грандиозната Ви победа с 7:3 и лъжите след нея,че едва ли е можело да бъде 15:3.Тогава трябва ли нашите две победи с по 5:0 да говорим след това,че е можело да бъде 15:0, но сме се смелили над вас.
-Защо се припознавахте и пеехте вместо Локо (Юве).Не съм чул привърженици на отбор да пеят за друг отбор цял мач, но да не споменават името на своя.Срамно ли е било или не сте знаели какво да пеете?

И РЕД ДРУГИ ПРОСТО НЕ МИ СЕ ПИШЕШЕ ВЕЧЕ, НО МИ ОМРЪЗНА ДА ВИ ЧЕТА НАДМЕННИТЕ ПИСАНИЯ,А ВСЪЩНОСТ ВИЕ СТЕ НИКОЙ!!!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Изхвърлиха Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Туше » 16 дек 2010 23:37

Реално погледнато, това "изхвърляне" не е във вреда на Сдружението (под каквато форма съществува днес Ботев Пловдив). То е в негова полза. Особено предвид очертаващата се нужда то да придобие професионален статут от догодина. В противен случай щеше да има силно противоречие в БФС - колко отбора с име Ботев ПД да има за свои членове...

Всъщност, аз не знам, Сдружението води ли се в момента член на БФС? Или с аматьорски статут ползва само правото на участие?
Към днешна дата, разбира се няма значение, но въпроса ще се появи догодина, за Б група и това "изключване" тогава ще върши работа.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 16 дек 2010 23:41

Туше написа:Всъщност, аз не знам, Сдружението води ли се в момента член на БФС?

Временен член до конгрес на БФС, новите членове се приемат само на конгрес до тогава са с временен статут но имат всички права и задължения като редовните членове но без право на глас
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 дек 2010 23:45

Добър вечер, драги съграждани(ако мога така да ви нарека) :)
Мислите ли, че като пускате такива фишеци, ще падне посещаемоста на отбора на ПЛОВДИВ...БОТЕВ?
Ще излекува ли душевните ви страдания, вече толкова години?
Дали през пролетния дял няма пак да хлипате, и подсмърчате на снимките от колежа ;)?
Дали изобщо някога, ще се доближите до славната история на Пловдивския гранд?
Разберете го един път завинаги, БОТЕВ е и ЩЕ бъде по велик клуб от вашето сираче, колкото и да скандирате и крещите...
Разликата между вас и нас е, че вие сте малко, но за сметка на това всички до един мразите повече БОТЕВ, отколкото да обичате локомотив, докато ние сме много, много повече от вас, но много хора от по големите изобщо дори и не ви имат за дразнител или фактор ;) простичкия факт е, че масата ботевисти имат ценостна система, докато при вас това е табу...(пример зума)!
Каквито и гомна да изсипите върху нас няма да промените факта, че винаги ще бъдем ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!!
Ние сме свободни и горди
КРАСОТА ВЯРА БОРБА!!!
:!:

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 16 дек 2010 23:46

loko2004 написа:

Временен член до конгрес на БФС, новите членове се приемат само на конгрес до тогава са с временен статут но имат всички права и задължения като редовните членове но без право на глас

според една сттистика е имало мач спорт клуб-локо пд знаеш ли нещо по въпроса
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 16 дек 2010 23:49

kishe написа:
loko2004 написа:

според една сттистика е имало мач спорт клуб-локо пд знаеш ли нещо по въпроса

тва е било двустранна игра :-D

по-интересното е че тази двустранна игра се е играла през 1829-а година
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 16 дек 2010 23:56

Последните цветущи проникновения в жълто, видимо породени от неуместната ирония в темата, изключиха всяка възможност за нормален диалог. Нищо лошо няма, както те следят нашето развитие в А група, ние да им следим процеса на възраждане. Явно колкото и да стареем, не сме дозрели за нормално общуване по форумите.

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 дек 2010 00:00

Туше написа:Последните цветущи проникновения в жълто, видимо породени от неуместната ирония в темата, изключиха всяка възможност за нормален диалог. Нищо лошо няма, както те следят нашето развитие в А група, ние да им следим процеса на възраждане. Явно колкото и да стареем, не сме дозрели за нормално общуване по форумите.

Точно пък ти дето си супер нагъл майна, да ми говориш за нормален диалог?
Вие само доказахте че не заслужавате да се отнасят с Вас с добро! Като не целувате ръка, ще целувате задници!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Изхвърлиха истинските Ботев и Спартак от БФС!

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2010 00:09

Jeff Ament написа:
MORSKI написа:Вижте сега ботевисти, в случая не сте прави! Вие вливайки се с Металик сте нов клуб дефакто... Както и Локо Пловдив ;) Независимо чия регистрация ползвате .Такава практика само у нас може да се види,..

Ботев купи участие за В група.Никой и никъде не се е вливал.

Изображение Изображение Изображение

Наистина трябва тест за определени качества, за да пише човек в този форум (на Гонг) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 дек 2010 00:12

Добре бе, за вас сме нагли, не щем да ви целунем ръка, не заслужаваме нищо, обаче пък... нещата някак си при нас стават. Не е ли по-добре, ако има нещо добро като пример, който вие да ни дадете, ние да ползваме и обратното.
В контакти с вас търся нещо, което да е полезно. Не е като да няма какво да научим един от друг. А да ти отвръщам на твоята мръсотия с простотия не ми е интересно.

Върни се в “Футбол - България”