Спорт има и зад табелата на София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Спорт има и зад табелата на София
Има и точно тази икономика ги изхранва. Може да не съм се изразил правилно. Изхранва с работа 2.5млн. души!!! 1.2млн са с постоянно местожителство. А още толкова са и постоянните гости и приходящите от близките села и градове!!
Hugo Boss написа:Ами щом през деня София генерира работа за 2.5млн. души, това само по себе си е икономически гигант. Или имаш друго мнение?
Да, защото тази работа е предимно в сферата на държавната администрация, строителството и услугите.Това, което прави една икономика на нетуристическа държава конкурентна-производството (леко и тежко машиностроене, химия и електроника) го няма в София,но това измества темата за стадиона, който ще бъде построен и ще се ползва за десетина мача годишно-страхотна инвестиция откъдето и да я погледнеш.
Град, който си разнася отпадъците из цяла България и плаща, за да му бъдат приети...с държавни, а не общински пари.....

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Hugo Boss написа:Има и точно тази икономика ги изхранва. Може да не съм се изразил правилно. Изхранва с работа 2.5млн. души!!! 1.2млн са с постоянно местожителство. А още толкова са и постоянните гости и приходящите от близките села и градове!!
Ами що Фандъкова не го вдигне с местни такси стадиона, щом въртите такъв голям оборот?
Уф, аз спирам споря с нахални софиянци, някои от които си мислят, че пържените картофки растат в Макдоналдс. Не визирам никого лично.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Аха, София е виновна, че всияки идват тук. Ама да дойдат и да си се изучат и да се върнат по родните си места и да си правят фирми и да генерират приходи и да дават работа, те остават като сервитжори и бармани или остават да си търсят работа като се изучат. Производството на Сливен колко приходи дава? Те имат ли 100 000 население? Тоя дядо с кравите какво общо има със София? Че селата и градовете се преместиха в София ли? Ми да се върнат по родните си места!!!
А и тези отпадаци са двойни точно заради провинциалистите. Набързо изпълниха капацитета на сметищата.
А и тези отпадаци са двойни точно заради провинциалистите. Набързо изпълниха капацитета на сметищата.
fcb_bg написа:Hugo Boss написа:Има и точно тази икономика ги изхранва. Може да не съм се изразил правилно. Изхранва с работа 2.5млн. души!!! 1.2млн са с постоянно местожителство. А още толкова са и постоянните гости и приходящите от близките села и градове!!
Ами що Фандъкова не го вдигне с местни такси стадиона, щом въртите такъв голям оборот?
Уф, аз спирам споря с нахални софиянци, някои от които си мислят, че пържените картофки растат в Макдоналдс. Не визирам никого лично.
a защо данъците на София не остават на 100% в софия, а цели 50 % отиват в провинцията... да не говорим при сергей къв беше процента
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
И сега какво се получава? Първо защо стадиона е в София, а не е в Пловдив. И като не е в Пловдив, значи инвестицията е грешна
) Ми направете си стадион Хр. Ботев и Лаута супер модерни и с тази много бройна публика бързо ще си върнете инвестицията
) Дадоха ви базите, какво искате повече?

Hugo Boss написа:И сега какво се получава? Първо защо стадиона е в София, а не е в Пловдив. И като не е в Пловдив, значи инвестицията е грешна) Ми направете си стадион Хр. Ботев и Лаута супер модерни и с тази много бройна публика бързо ще си върнете инвестицията
не става въпрос защо не е в Пловдив,а защо всичко ново и модерно се строи в София след като парите са държавни
САМО ЛЕВСКИ!!!
Hristos написа:Hugo Boss написа:И сега какво се получава? Първо защо стадиона е в София, а не е в Пловдив. И като не е в Пловдив, значи инвестицията е грешна) Ми направете си стадион Хр. Ботев и Лаута супер модерни и с тази много бройна публика бързо ще си върнете инвестицията
не става въпрос защо не е в Пловдив,а защо всичко ново и модерно се строи в София след като парите са държавни
Защото е най-многолюдна и е икономически обосновано. Кое е правилното да построиш Нац. стадион при 350 000 души или при 2млн. души?
Hugo Boss написа:И сега какво се получава? Първо защо стадиона е в София, а не е в Пловдив. И като не е в Пловдив, значи инвестицията е грешна) Ми направете си стадион Хр. Ботев и Лаута супер модерни и с тази много бройна публика бързо ще си върнете инвестицията
ей го проблема: на вас ще ви строи държавата с пари от цяла България а ние "да си построим сами". Самоче на нас, даже и това което ни го дължи държавата не ни го дава /например: парите от боклука/
Лол. Ей момче повече от 50 % от бюджета на Община Бургас отива към "прекрасният" ви град.Не знам какво се оплакваш само !!!! И все пак имаме най-модерния стадион,догодина ще имаме най-модерния и красив център,след 1-2 години ще имаме най-модерния автобусен и тролейбусен траспорт,а след 4-5 години ще имаме и "Зона за обществен достъп" ,което ще рече,че ще се отвори града към морето.(За повече инфо бургаските сайтове).Thsmith написа:a защо данъците на София не остават на 100% в софия, а цели 50 % отиват в провинцията... да не говорим при сергей къв беше процента

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Върни се в “Футбол - България”