Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот zlatan » 24 ное 2010 17:44

Никакво отлагане на мачовете на Левски и ЦСКА за купата, стига сте защитавали "грандовете" в никоя друга държава не е така дават им една седмица за почивка. На какво прилича това!!! Ако наистина са отбори ще се сагласят да играят на 5 както трябва да е, а не на 8 както са решили от тъпата профи лига :evil: :evil:

до отворения заралия,абе колега ВИЕ защо отложихте мача със Сливен още първия кръг,а отворко защо го отложихте-тогава с кого играхте.Само помисли малко Левски и ЦСКА са с реални шансове да прескочат групата.Боже колко завист има по света.
Жалко за красивите старозагорки-най красивите мацки в БГ,от такива като теб.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 ное 2010 17:49

Не разбирам защо си изливате гнева върху клубовете след като виновниците са онея с костюмите. Ако има толериране, виновните не са футболистите, Гонзо, Берое или който и да е от футболните хора.

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 24 ное 2010 17:49

Мачовете се отлагат поради простата причина,че програмата или по точно датите за мачовете от групите на Лига Европа се прави след програмата на Българския шампионат и турнира за Купата на България. И понеже Уефа няма да се съобрази с нашето селско турнирче,това прави БФС,което е най-нормалното нешто на този свят.И така преди да пишете глупости...Мислете деца!Мислете обективно и гледайте реално на нещата !
FC Internazionale Milano!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2010 18:02

santi_santi написа:
dodo7271 написа:
santi_santi написа:

Сега едно е да отложиш мач за първенство,съвсем друго е за купата,където е един мач и всичко може да стане.Просто трябва програмата да се спазва,а друг е въпроса че в ПФЛ не са взели впредвид участието на отборите в ЛЕ,или просто се презастраховат от евентуални издънки както миналата година в турнира.

А програмата за първенството не трябва да се спазва :) :) :) Така ли? Пич, логиката ти е твърде примитвна. Ясно е, че говориш всичко това само и единствено от омраза към Левски. Няма проблем, но поне дай сериозни аргументи. Ама ти - щом е за Берое и за първенство може да се отлага и всичко е позволено, щом е за Левски и за Купата - никакво отлагане. Да играят на 2-и сутринта срещу Берое, на 2-и следобяд срещу Гент. Защо Берое трябва да почива срещу Сливен преди важен мач с Рапид, а Левски да няма това право?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 ное 2010 18:08

Преди и аз бях твърдо против това отлагане на мачове, но сега, като се замислим, защо да не го правят? Още повече, че календарът в България го позволява. И на запад щяха да го правят, ако нямаха такъв натоварен календар.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 24 ное 2010 18:16

Аз доколкото разбрах Берое искат мача да се играе на 5.12 и от Левски са съгласни,а за мача Малеш-ЦСКА от Малеш са съгласни да го играят по всяко време,включително 8-9.12 и доколкото подочух ще искат мача да се играе в Сандански,там ще съберат 6000 публика-30 000 лв.
Батков вън!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 ное 2010 18:21

само между другото си позволявам да отбележа че Ел Класико беше насрочено за понеделник , що ли така ?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 24 ное 2010 18:32

ЦСКА не искат да отлагат мачове, напротив ореждат контроли свободните седмици! Но левски не могат да играят повече от 2 мача месечно ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 ное 2010 18:47

Искаме да играем с Левски в неделя по простата причина,че през седмицата много хора няма да могат да посетят мача.Ако се замислите,и левскарите ще са повече в неделя,отколкото в сряда на обяд примерно,пък дори и вечерта,всеки е на работа до различно време.Ако искат да го назначат на 11,пак няма лошо,просто футболът е за феновете и трябва да се направи максимумът за техния комфорт.Да не говорим,че официалната дата е 4-ти,но щом имате мач на 1-ви,5-ти е съвсем нормална дата.Всеки сериозен отбор трябва да може да играе сряда-неделя,не е ли така?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 24 ное 2010 19:12

Абе обикновенния човек може да ходи всеки ден на работа, а те не могат да играят през 3 дни така ли..? :(
Ебахти логиката..за тия пари дето зимат през ден трябва да имат мачове, остави че заплатите им не отговарят на качествата ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Върни се в “Футбол - България”