Септември (София) се завърна във "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Септември (София) се завърна във "В" група

Мнениеот Blue_AvalanchE » 09 юни 2010 21:49

[offtopic]Ах, този нашенски български манталитет - тука някой НЕшопи са точно като ШОПИТЕ - "На мен да не ми е добре, ма на Вуте да му е зле."[/offtopic]
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 22:03

FCH написа:MORSKI, понеже казваш, че си на ти с футбола - я кажи помниш ли когато Варна имаше цели 6 тимове - два в горните дивизии и 4-те аматьорски - Феърплей, Тича, Порт 93 и Варна ВНЛ?

Е тези аматьорксите някога да са били в елита? :mrgreen: Е/...и и примера дето го даваш :mrgreen:
То исега има "Феникси", Варна сити и т.н, ама те разъкват в окръжните дивизии ;)
По тая логика дай да броим и софийските отбори по долните дивизии....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 22:03

Бижутера написа:
MORSKI написа:И петте софийски отбора и двуполюсния модел убиват футбола!
Иначе аз не казвам, че Академик са влезли незалсужено, а че факта, че се инвестира само в СОФИЯ и региона, а на изток, север и юг нещата са плачевни е пагубен!

питай се защо ;)

Точно, че се питам, а отговор не намирам!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 22:04

Blue_AvalanchE написа:[offtopic]Ах, този нашенски български манталитет - тука някой НЕшопи са точно като ШОПИТЕ - "На мен да не ми е добре, ма на Вуте да му е зле."[/offtopic]

И къде ги виждаш тези "нешопи", които така да мислят?

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 09 юни 2010 22:08

MORSKI написа:
Blue_AvalanchE написа:[offtopic]Ах, този нашенски български манталитет - тука някой НЕшопи са точно като ШОПИТЕ - "На мен да не ми е добре, ма на Вуте да му е зле."[/offtopic]

И къде ги виждаш тези "нешопи", които така да мислят?

[offtopic]Мислиш, че говоря за теб ? Бъркаш се.[/offtopic]
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 22:25

[offtopic]Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш :mrgreen:
Пак те питам- кои са тези "нешопи" с такова "лошо " мнение- дай да ги накажем и да ги разпънем :mrgreen:
Как може да имат такова мнение :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 09 юни 2010 22:33

MORSKI написа:
FCH написа:MORSKI, понеже казваш, че си на ти с футбола - я кажи помниш ли когато Варна имаше цели 6 тимове - два в горните дивизии и 4-те аматьорски - Феърплей, Тича, Порт 93 и Варна ВНЛ?

Е тези аматьорксите някога да са били в елита? :mrgreen: Е/...и и примера дето го даваш :mrgreen:
То исега има "Феникси", Варна сити и т.н, ама те разъкват в окръжните дивизии ;)
По тая логика дай да броим и софийските отбори по долните дивизии....

преброих ги софийските вчера - а варненските по А окръжна са Владислав и Феникси ;) никви варна сити кореняк чайке ;)

И коя е лявата греда - твое или мое ляво :lol: :lol: :lol: Щото като си журналистче трябва да си наясно, кое е греда и кое страничен стълб?!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 22:47

преброих ги софийските вчера - а варненските по А окръжна са Владислав и Феникси ;) никви варна сити кореняк чайке ;)

Oтбора на квартал Владиславово се казва Варна Сити и тренира на стадиона в квартала- имат си и ДЮШ- кореняк майно ;) Че дори един познат разцъкваше там...
Та я си виж пак глупавия пример....

И коя е лявата греда - твое или мое ляво :lol: :lol: :lol: Щото като си журналистче трябва да си наясно, кое е греда и кое страничен стълб?!!

Това беше доста плосък опит за заяждане... Доста при това ;) Нещо друго "гениално" да имаш да кажеш по тема ,м?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 09 юни 2010 22:57

И кое му е плоското? Че ти казвам нещата с истинските им наименования ли - или просто гузно се измъкваш? Пък за Варна сити може и да има - то ДЮШ бол, накрая само гари -дембелета и дембаниреновци ни карат... Аз ти говоря за клубове с мъжки състави от Варна за миналия сезон!
- Феникси играе домакинските си мачове на ст."Корабостроител" в кв.Аспарухово;
-Владислав играе домакинските си мачове на ст."Гранд Хотел" в k.к. Св.св. Константин и Елена

Пък темата е за Септември, я кажи чувал ли си за чичко си Амбукели? :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 юни 2010 23:10

FCH написа:И кое му е плоското? Че ти казвам нещата с истинските им наименования ли - или просто гузно се измъкваш? Пък за Варна сити може и да има - то ДЮШ бол, накрая само гари -дембелета и дембаниреновци ни карат... Аз ти говоря за клубове с мъжки състави от Варна за миналия сезон!
- Феникси играе домакинските си мачове на ст."Корабостроител" в кв.Аспарухово;
-Владислав играе домакинските си мачове на ст."Гранд Хотел" в k.к. Св.св. Константин и Елена

Пък темата е за Септември, я кажи чувал ли си за чичко си Амбукели? :roll:

И кое казваш с истинското му име :mrgreen: Това, че ти мсилиш по даден начин хич не значи, че казваш нещо с истинското му име :mrgreen:
Варна Сити за твое сведение имаха мъжки отбор преди време, но по настоящем може и да нямат....
Но я си виж примера, който даде- сам казваш дали помня времето когато с абли 5 отбора, а по настоящем са само два- и това мнение доколкото помня го каза с идеята да си защитиш тезата, че и на изток има отбори, ама сам затъна май, а? :mrgreen:
Ттцтцтцт, майно, майно....

Върни се в “Футбол - България”