Кой иска А група от 16 отбора?!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой иска А група от 16 отбора?!!!
Не знам господинът от Левски какво писка при положение, че неговият отбор е известен като един от най-уреждащите у нас - от лицензи, през нагла кражба на футболисти до точни резултати! 10 отбора облагодетелстват само и единствено мафиотските, олигарховидни организации в родния футбол! Нима не беше интересно когато Левски едвам биеше Берое и падаше от Сливен...или ви беше по-интересно да гледате нагласените загуби на Локо Сф и МЕГАДЕРБИТО Левски-Славия, което отново се игра...хайде нема нужда! По-скоро бих гледа Скрита сила Мъдрево отколкото 4 такива МЕГАДЕРБИТА!
- Sagittarius
Libera написа: 10 отбора облагодетелстват само и единствено мафиотските, олигарховидни организации в родния футбол! Нима не беше интересно когато Левски едвам биеше Берое и падаше от Сливен...или ви беше по-интересно да гледате нагласените загуби на Локо Сф и МЕГАДЕРБИТО Левски-Славия, което отново се игра...хайде нема нужда! По-скоро бих гледа Скрита сила Мъдрево отколкото 4 такива МЕГАДЕРБИТА!
Просто го закова в десетката
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
Sagittarius написа:Libera написа: 10 отбора облагодетелстват само и единствено мафиотските, олигарховидни организации в родния футбол! Нима не беше интересно когато Левски едвам биеше Берое и падаше от Сливен...или ви беше по-интересно да гледате нагласените загуби на Локо Сф и МЕГАДЕРБИТО Левски-Славия, което отново се игра...хайде нема нужда! По-скоро бих гледа Скрита сила Мъдрево отколкото 4 такива МЕГАДЕРБИТА!
Просто го закова в десетката.Кои рипат за намаляване на групата?Ами точно те,които като нямат вече пари за организации(широкомащабни,издръжка на сателити,купуване на съдии) искат да няма отбори,които да ги спъват.Да ритат там половината мачове от сезона в София и толкова,не да ходят примерно до Русе,Плевен,Враца,Търново,Дупница,едни футболни центрове,които ще ги чакат цяла година да отидат и да ги смелят.Затова аз не само искам 16 отбора,даже трябва да станат 20 отбора,да се пречи тотално на всякакви организации,с 20 отбора ще трябва да уреждат още 8 съдии,да плащат още по-големи разходи,затова 20,по 38 кръга на сезон и футбол във всички краища на България
Колега дай да ги направим 24 , че да фалират босовете
Върни се в “Футбол - България”