КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Re: КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот ebalsammumaikata » 20 окт 2008 22:52

СинТерор написа:
H.K. написа: На 1-ви ще бъде дербито ,тогава ще се види кой е по-по-най...Билетите ще бъдат еднакви ,няма да има извинения,няма да има оправдания.!

Така е Левски не го е страх да пусне равни билети, а вашия отбор миналата година искаше и се игра мача (домакинския) на Турска армия въпреки, че не трябваше да е така, защото първия мач се игра на Васил Левски когато уж Левски е символичен домакин! Ако трябваше да се държите достойно трябваше при вашето гостуване да бъде на националния стадион!

Проблема е че примерно аз съм огромен фен и хода на почти всеки мач обаче откакто станаха тея глупости с отбор скоро на мач няма да отида и поне още 1/3 от феновете са на това мнение че докато отбора не се оправи аз на мач не стъпвам !Такаче тая година сигурно цесека ще имат повече фенове
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 20 окт 2008 22:59

СинТерор написа:Най-великата публика е на Левски! След нея е на Ботев, а за Ц(*КА едно клипче и ще разберем колко е "велика" http://www.vbox7.com/play:62550660 :lol:

Ти май не си прочел заглавието! Питат коя е най-великата,естествено на ЦСКА,а ти пишеш за най тъпата и олигофренска публика!Да наистина държите първо място по простотия! :lol: :lol: :lol:

Sisi_Levskarkata
Контакти:

Мнениеот Sisi_Levskarkata » 20 окт 2008 23:06

убедена съм че тук ще има над 100 мнения темата е доста обширна моето мнение е синята публика е най велика левски завинаги в моето сърце

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 20 окт 2008 23:10

Ботев за мен е с най-добрата публика. Не съм от Пловдив и не съм от Ботев, но като безпристрастен човек казвам, че за мен Ботев имат най-добрата публика в цяла БГ.

А дербитата м/у Ботев и Локо са по-добри и от тези м/у Левски и ЦСКА. това си е лично мое мнение.
Изображение

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 20 окт 2008 23:37

al_ex1 написа:
СинТерор написа:Най-великата публика е на Левски! След нея е на Ботев, а за Ц(*КА едно клипче и ще разберем колко е "велика" http://www.vbox7.com/play:62550660 :lol:

Ти май не си прочел заглавието! Питат коя е най-великата,естествено на ЦСКА,а ти пишеш за най тъпата и олигофренска публика!Да наистина държите първо място по простотия! :lol: :lol: :lol:

на тоя му давам макс 11 год !! :!:
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

ivonpifon
Контакти:

Мнениеот ivonpifon » 21 окт 2008 09:38

В последните 10тина години май не съм пропускал мач ЦСКА-Левски.
Като количество може да има доста хора, но не може да се мери със заряда в дербитата между Ботев и Локо

Върни се в “Футбол - България”