Окука за уговорката между Берое и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Окука за уговорката между Берое и Левски

Мнениеот PFC Litex » 15 апр 2010 21:07

Имам чувство, че Окука знаейки състоянието на отбора си е възможно да изпусне тройката и сега всячески се опитва да вкарва напрежение.
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 апр 2010 21:08

PFC Litex написа:Имам чувство, че Окука знаейки състоянието на отбора си е възможно да изпусне тройката и сега всячески се опитва да вкарва напрежение.

има нещо вярно, чувства че тима му е калпав и само търси под вола теле :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 15 апр 2010 21:09

Sagittarius написа:Абсолютно прав е Окука за вчерашния цирк в Стара Загора.Берое много грозно и много долно полегна на Левски.Лошото е,че преди няколко кръга по идентичен начин се надупи и на Локо Пд.Така като се замисля-те са единствения отбор тази пролет,който се надупва под път и над път...разбира се само на този,който плаща,а който не-там има едно лежане,едни циркове за 0:0....Не знам,грозна работа,не съм очаквал Илиан Илиев да влиза в подобни схеми,но явно такъв е моралът в Берое.Дано не спечелят те Купата България,че ще бъде срам най-надупващия се отбор да вземе Купа.

Според мен тук проблема не е в Берое. От БФС започнаха уж "неофициално" да подхвърлят , че носителя на купата на България може и да не играе в ЕКТ , защото може и да не получи лиценз. Напълно ги разбирам Берое , които са фаворит за спечелването на този турнир. Обажда им се НЯКОЙ и им казва , че ако се опънат на ПФК Левски няма да играят в Европа дори и да спечелят това право на терена. А те имат горчивия опит от преди няколко години , когато същото това БФС ги прати административно в Б група съвсем незаслужено за сметка на друг отбор ... Това първенство е към края си , но мисля да предложа на интернет обществото да бъде лансирана идеята ми през следващия сезон шампионската титла да бъде връчена на ПФК Левски без да играят мачове , за да не ни мъчат с уговорки и корумпирани съдии... Казвам го като фен на българския футбол и желанието ми е той да се развива , а за да се развива трябва да бъде създадена конкурентноспособна среда без покупко - продажби. Да отстраним тумора от Подуене и да спестим на Тодор Батков милионите за издръжката му... 8-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 апр 2010 21:28

Бижутера написа:
PFC Litex написа:Имам чувство, че Окука знаейки състоянието на отбора си е възможно да изпусне тройката и сега всячески се опитва да вкарва напрежение.

има нещо вярно, чувства че тима му е калпав и само търси под вола теле :twisted:

Локото и други години са правели подобни серии и след някой реми или загуба после не могат да се вдигнат, а играта им става неузнаваема.

С оглед програмата на Локо София, те до края всичките им мачове са 50/50 докато програмата на Левски е много лека и точно за това Окука нападна Левски, тъй като спокойно сините могат да заемат мястото им

Разликата между Локото и Левски е 8 точки.
Победим ли ги сега в неделя ще стане 5 точки, а Локо имат мачове с ЦСКА, Славия, Черно море, Черноморц и Локо Пд.

Пет мача без ясен изход и спокойно тези 5 точки може да отлетят само с още 2 загуби които са напълно възможни.

viroglav подхвърлянето не започна от БФС, а почна от "Тема спорт" знаейки, че като нищо ЦСКА може да отиде на 4-то място, тъй като и тяхната програма не е лека: Миньор, Литекс, Славия, Локо Сф, Черноморец и Черно море.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 апр 2010 21:39

Много Левскарски го каза май Литекс не ти е първи отбор а :) :) :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 15 апр 2010 21:51

Друже , към ника си PFC Litex спокойно можеш да добавиш и PFC Levski ... никой няма да долови разликата. ;)

Адмирации за смелоста на Окука да се изправи срещу оцветените медии и същото такова БФС. От това може да пострада отбора му , но ще спечели феърплея. Той е един от малкото , които обявиха истината пред общественоста , а именно че царят е гол ... Всички го виждат , но никой не иска да го каже на глас... Шушука се по форумите и в частни разговори , но човека престрашил се да го обяви е чужденеца Окука. Ринг в лицето на Борис Касабов най - вече коментира мачовете на ПФК Левски , както дявола чете евангелието. В коментарните предавания за ПФК Левски или добро или нищо... Омръзна ми от такива услужливи медии , дано новата спортна телевизия да не залитне и тя в този мръсен коловоз , въпреки че вероятноста е доста малка. Може би спасението е да заключим сетивата си за "бозата" наречена български футбол. Да видим тогава как ще си избият ония 50 милиона лева ... 8-)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2010 21:57

PFC Litex написа:
Бижутера написа:

Локото и други години са правели подобни серии и след някой реми или загуба после не могат да се вдигнат, а играта им става неузнаваема.

С оглед програмата на Локо София, те до края всичките им мачове са 50/50 докато програмата на Левски е много лека и точно за това Окука нападна Левски, тъй като спокойно сините могат да заемат мястото им

Разликата между Локото и Левски е 8 точки.
Победим ли ги сега в неделя ще стане 5 точки, а Локо имат мачове с ЦСКА, Славия, Черно море, Черноморц и Локо Пд.

Пет мача без ясен изход и спокойно тези 5 точки може да отлетят само с още 2 загуби които са напълно възможни.

viroglav подхвърлянето не започна от БФС, а почна от "Тема спорт" знаейки, че като нищо ЦСКА може да отиде на 4-то място, тъй като и тяхната програма не е лека: Миньор, Литекс, Славия, Локо Сф, Черноморец и Черно море.

Литекс,не се ласкай от комплимента,но си един от наистина адски малкото обективни хора в този форум.Пълна простащина е,че сме продали мача на Левски,а и на Локо Пд.Да не би да имаме някакви извънземни футболисти,че да бием всеки мач?Сравнете играчите ни по постове тези на другите отбори и ще видите,че отстъпваме на почти всички по-качествени отбори.Силата на отбора е в колектива,страхотната публика и най-кадърният и реалистично гледащ треньор в А група-Илиан Илиев.В този смисъл вчерашната загуба беше в реда на нещата,в нашето първенство никой резултат не бива да бъде изненада.Убеден съм,че момчетата ще се активизират и ще затворят устите на всички специалистчета,поставящи под съмнение мъжеството им.Колкото до Окука-не му правят чест такива изказвания,но както и да е,явно е решил да води психологическа война.Що се отнася до публикациите за евентуално недаване на лиценз на носителя на купата-партенката беше по традиция на Тема спорт и ***.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2010 22:17

acmilan,
за мнението ти за PFC Litex съм съгласен! Но аз те предупредих, че ще ти бъде трудно на този мач! Трудно е да си едновременно и левскар и бероец! А сега де?!................ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 апр 2010 22:23

kartago написа:acmilan,
за мнението ти за PFC Litex съм съгласен! Но аз те предупредих, че ще ти бъде трудно на този мач! Трудно е да си едновременно и левскар и бероец! А сега де?!................ :lol: :lol: :lol:

1.Нищо не си ме предупреждавал.2.Не разбирам защо отново почваш с това невярно твърдение относно моите пристрастия.3.Нима написах пак нещо,което не ти хареса?4.Не смяташ ли,че ме провокираш в темата?5.Не ти прави чест и то въобще,мислех те за доста по-сериозен човек...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 15 апр 2010 22:23

james написа:

Много Левскарски го каза май Литекс не ти е първи отбор а :) :) :)

Обичам обективни дискусии без да се качват фенските очила.

viroglav, трябва да е сляп човек за да не види, как всички в ръководството на Локо са настръхнали да изпуснат нещата на края. Феърплей ли, може би в някой друг сезон, но не и в този.

Нищо лично, но Берое колкото и компактно и добре да играе не може да поддържа тази форма във всеки един двубой. Всички първо дискутиране съдии и странични, и чак тогава се сещате да дискутирате с футболни аргументи.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”