За къде сме без Левски и Цска..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

yasennn
Контакти:

Re: За къде сме без Левски и Цска..

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 23:11

PFC Litex написа:
yasennn написа:АМи за Левски мога да кава че в отбора е пълно с ЮНОШИ в Момента - ЦАЧЕВ, СТАНЧЕВ,ГЕНЕВ,БАЛТАНОВ,Огнянов,Н.Димитров,Б.Митрев,Гаджев и отделно по старите дето пак са от школата на левски Йовов,Минев... малко ли ти се вижда?????

Колко от тези момчета са титуляри?
Почнаха да играят последните няколко кръга, а преди това къде бяха?

Но нека не се отклоняваме от основната дискусия на темата, защото доколкото разбирам тя е ако не играят Левски и ЦСКА в Европа ще настъпи национална катастрофа, което не е така.

Не няма да настъпи катастрофа не изкам да кажа изобщо това нека да не играят няма лоши да слезнат на земята.. аз казвам че са двата най-големи отбора и това е а някви хора ми говорят за комунизми и ала бала преди 5 ,6 години когато левски мачкаше в Уефа и влезе в ШЛ КОМУНИЗЪМ ЛИ БЕше изкам да питам СЛАВИСТА>...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2010 23:13

yasennn написа:Не няма да настъпи катастрофа не изкам да кажа изобщо това нека да не играят няма лоши да слезнат на земята.. аз казвам че са двата най-големи отбора и това е а някви хора ми говорят за комунизми и ала бала преди 5 ,6 години когато левски мачкаше в Уефа и влезе в ШЛ КОМУНИЗЪМ ЛИ БЕше изкам да питам СЛАВИСТА>...

Ясене, задай си въпроса, защо аджеба тези два отбора са станали най-големи, успееш ли да си отговориш сам, ще откриеш защо ни е слабо първенство.
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 23:15

venci_1913 написа:
ЕМИЛ написа:
slavia_forever написа:Много съм писал по темата Левски (след 1948-ма година) и ЦСКА. Как и откога започват да са най-обичаните, даже извън рамките на София, за двуполюсния модел, създаден в структурите на Държавна сигурност, за да разделят Българите и по спортно-технически принцип. За най-обичани можем да съдим за отбори, които въпреки неуспехите си, успяват да задържат феновете си. Вижте феновете в Пловдив, Русе, Варна, Хасково, Бургас и други градове и ги сравнете с публиките на "грандовете", след поредица неуспехи. И се опитайте да предположите, как биха изглеждали като численост, след евентуални 10 години липса, на каквито и да било успехи. Нека обективно видим, в какво се е превърнал футболът ни във времето, чрез лостовете си от БФС и инструментите си - футболните отбори, които в общия случай можем да припознаем кои са.

Коце,много си написал но нищо не си казал.Кажи в прав текст пред всички За къде сме без Левски и ЦСКА?

Аз ще ти отговаря много просто
Без Левски и Цска футбола в България ще постигне много!!!
Разбира се че,ще постигне много.Аз бих бил много по-щастлив ако ги няма Левски и ЦСКА.Не ми дреме че,уж били грандове,били галеници на тоталитарния строй и сега още са велики.Аман от такива отбори.По-добре без тях.Казвам го без капка съжаление.
Само Черно море.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 апр 2010 23:15

slavia_forever написа:
kartago написа:София не е България, и на други места живеят хора, фенове, с надеждите си и с мечтите си!

Както и София не е единствено и само Левски и ЦСКА. Славия е първият български отбор, класирал се на полуфинал в европейски клубен турнир - през сезона 1966/1967 за Купата на Националните Купи.

Вие пак си дърпате чергата към себе си! Темата не е ли за Левски и ЦСКА? Затова пиша за тях! Апропо, за твое успокоение, да кажа, че пълен стадион аплодираше вашия вратар, защото беше национал и той отвърна на публиката, въпреки, че бяхме съперници!

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 23:16

Lyubooo написа:автора на темата е за съжаление!
точно Левски и ЦСКА задушават футбола ни, така е било и по време на комунизма, така е и сега!
БФС постоянно им обслужва интересите, проявявайки двоен аршин спрямо тях и другите отбори!
истинското лице на футбола в България са отбори като Литекс, Черно Море, Локо Пд, а сега и Берое и Черноморец!

Моляти се само не ми говори за Литекс дето на мач им ходят по 600 човека в момент в които са водачи..ще ги видим и утре давам им бонус може да достигнат 800 хаха...пък и за тая титла не съм сигорен колко ще им е честна онази през 98/99 я взеха с купени мачове и Георги Пеев(тогава играч на Локо софия) си призна как са легнали на литекс на надаежда дай че неми говорете че Левски и Цска само играели нечестно...

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 04 апр 2010 23:19

MORSKI феновете на ЦСКА na 1000km от София в Рим бяха 8 хиляди на 120км от Варна вие бяхте около 9-10 хиляди... :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 апр 2010 23:20

yasennn написа: аз казвам че са двата най-големи отбора и това е а някви хора ми говорят за комунизми и ала бала преди 5 ,6 години когато левски мачкаше в Уефа и влезе в ШЛ КОМУНИЗЪМ ЛИ БЕше изкам да питам СЛАВИСТА>...

За кои години ми говориш? За 17:1 в групите на шампионската лига, или за някакви постижения в УЕФА?! Ами по време на комунизМИТЕ, като ставаш всяка, или почти всяка година шампион и събираш най-добрите играчи в България, все някога ще стигнеш донякъде и в Европа. Левски макар и всяка 3-та година шампион след 1948 година, не са стигали дотам, докъдето Славия (дори да не са били шампиони изобщо след девети септември) са стигали, дори по време на комунизма, но извън Българската футболна сцена.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 04 апр 2010 23:21

РАЗЛИКА МЕЖДУ ЛЕВСКИ И ЦСКА И Останалите отбори е ЧЕ другите отбори са оБИчани в градовете си а Левски и Цска в цяла Булгария имат фенове .. мисля че това е най-голямата разлика и разбирасе купуте и успехите...Сега ми доиде на аКъла :Д :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 апр 2010 23:21

Оставете ги Левски и ЦСКА.Само да им свирят както свирят за другите отбори ,а не подаръци като дузпата вчера.
п.с. Срамното и за тях и за реферите е ,че вече мачовете ги дават по телевизията и подаръците ,които им правят ги вижда цяла България ,а не като преди хората на стадиона и после в някоя друга медия ,ако се спомене случайно.
Последна промяна от maldin1 на 04 апр 2010 23:23, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 23:23

VraTar4o написа:MORSKI феновете на ЦСКА na 1000km от София в Рим бяха 8 хиляди на 120км от Варна вие бяхте около 9-10 хиляди... :lol: :lol:

какви 8 хиляди те гонят бе :lol: :? Нлаи гледах мача, може би тярбва д амахнеш едната нула и ще се получи ;)

Върни се в “Футбол - България”