Gonzo0009 написа:Трябваше да им вземат три точки и щях да съм доволен.
това може да стане утре...споко
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Gonzo0009 написа:Трябваше да им вземат три точки и щях да съм доволен.

Опасен чар написа:Мачът ЦСКА-Ботев нема да се състои, така че домакинството срещу Литекс требва да влиза в наказанието.
Също така требваше да се забрани на публиката на ЦСКА да посещава гостуванията на своя отбор до края на сезона (вкл. трите мача в които ЦСКА са лишени от домакинство).
Така че не съм доволен от наказанието.
xWarden написа:Не, просто този правилник е смешен. 3 мача на стадион В.Левски, който е на 200 метра от "армията", а де факто само 2 мача е наказанието, тъй като отбор Ботев Пловдив в А група в момента няма и печелите служебно. Това е просто смешно наказание, а да не говорим, че в правилника на БФС е записано - когато публиката на един ФК нахлуе 3 пъти на стадиона, отбора се наказва с изваждане от първенството, а това в Мездра ви беше за 3-ти път !
bigbonusprize написа:xWarden написа:Не, просто този правилник е смешен. 3 мача на стадион В.Левски, който е на 200 метра от "армията", а де факто само 2 мача е наказанието, тъй като отбор Ботев Пловдив в А група в момента няма и печелите служебно. Това е просто смешно наказание, а да не говорим, че в правилника на БФС е записано - когато публиката на един ФК нахлуе 3 пъти на стадиона, отбора се наказва с изваждане от първенството, а това в Мездра ви беше за 3-ти път !Това последното е за 1 сезон. Последното нахлуване беше предният сезон.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост