Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:31

plovdivram написа:cska_90
Аз пак да питам-за какъв дявол ви е НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН

300 -400 млн за три мача годишно

300-400 млн. ако правиш нещо сигурно като Emirates Stadium, което за БГ е абсолютно излишно... Иначе за да се направи един СУПЕР СНОСЕН стадион, който да покрива абсолютно всички условия за провеждането на всякакви МЕЖДУНАРОДНИ СРЕЩИ са необходими около 1,5 млн. евро за всеки 1 000 зрители капацитет.... Онези СУПЕРСКЪПИТЕ са само АКО се предвижда на този стадион да се играят ФИНАЛ или ПОЛУФИНАЛ за световно първенство... За такъв стадион УСЛОВИЯТА са си направо ЧУДОВНИЩНИ и имено затова ако ви прави впечатление, когато има такъв форум се правят НОВИ СТАДИОНИ!!!

За 30-40 млн евро можеш сносна зала да направиш,маа стадион-НЕ!!! .Само проекта ти гълта няколко милиона!!!!! Пример ЗАЛАТА в Белград струва 70млн-говорим за зала -а представи си стадион!!!
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 16:40

cska_90 написа:За 30-40 млн евро можеш сносна зала да направиш,маа стадион-НЕ!!! .Само проекта ти гълта няколко милиона!!!!! Пример ЗАЛАТА в Белград струва 70млн-говорим за зала -а представи си стадион!!!

Нали не го мислиш сериозно?
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 мар 2010 16:41

cska_90 написа:
Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" да се построй градски стадион в Пловдив т.е. вече има,но да се бутне и да се направи наново и да е двуетажен! Нека се ползва от Ботев и от Локото,пък вече като могат,да си построят хубави стадиони ! Също така,може да се направят и градски стадиони в Бургас и Варна,това ще е добре за развитието на футбола в страната и със сигурност ще привлече интереса на младите да тренират ! На тези стадиони някой мачове като контроли или не толкова важни срещи на Националния ни отбор,могат да се играят там ! Примерно в Румъния някой мачове се играят в Констанца ! Но,аз лично смятам,че Националния ни стадион трябва да си е в София ! Все пак,това е столицата ! Най-малкото,базата на Националите се строй в София и къв е смисъла да тренираш 5 дена в София и после 1 ден да пътуваш до майната си ;) А това,че Софиянци не пълним стадиона е,не защото не сме футболен град или не обичаме футбола,а защото футбола ни е трагичен и за кво да давам 5-10 или 15 лв,да зъзна като куче и да си съдера гърлото,при положение,че шепа лигльовци в бели фланелки и зелени гащета се гаврят с името "България" :!: Като имаме първенство и качествен футбол,тогава ще пълним стадионите ! Много хора се бъзикат с това,че ЛЕВСКИ и ЦСКА не си пълнят стадионите - ми аз да попитам,има ли отбор в България който на всеки мач да си пълни стадиона ?! Има ли стадиони в България ?! Имаме ли някакво първенство- ми НЕ :!: Тогава кво говорим ?! Тая идея със Национален стадион на който нашите да си играят мачовете в Пловдив няма да се осъществи според мен ;)

И няма смисъл!!Това животно -национален стадион-е излишно харчене на пари,които могат да се използват за друго!!!В Германия,Италия,Испания,Португалия да не би да имат НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН????? Не им трябва!!!
Най-добре един мач на Армията,друг на Герена,после във Варна и така!!!

Бъркаш,Olympico е националния или ако искаш Олимпийския стадион на Италия ! Това,че там играят Lazio и Roma е друг въпрос ! В Атина,само Olympiakos имат стадион,AEK и PAO си плащат за да играят на Националния стадион (т.е. Олимпийския) ! Olympiastadion в Берлин според теб с какъв статут е ? В Лисабон и Мадрид стадионите са по 60 000 и отгоре..за кво им е национален стадион и са от най-висока класа ;) Във Франция - Stade de France е националния ! В Турция - Kemal Ataturk ; В Русия - Лужники ;) Така,че националния стадион не е измислен в България и според мен,трябва да има ! Да се ползва за концерти,за мачове и за други видове спортове ! Клубните стадиони според мен трябва да са само за футбол и да играят само клубовете на тях !

P.S. ЗА 300-400 млн. евро можем да постройм стадион Раковски,Армията и т.н. ! Националния ще глътне поне двойно ;)
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 мар 2010 16:41

plovdivram написа:За 30-40 млн евро можеш сносна зала да направиш,маа стадион-НЕ!!! .Само проекта ти гълта няколко милиона!!!!! Пример ЗАЛАТА в Белград струва 70млн-говорим за зала -а представи си стадион!!!

Абе не е точно така. Естадио да Луж (стадиона на Бенфика) на който се игра финала евро 2004 е за 65000 и струва 78млн. евро. А по-хубав стадион не съм виждал!!!
Последна промяна от galin56 на 10 мар 2010 16:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 10 мар 2010 16:43

cska_90 ти имаш ли някакви познания във икономиката ? за 20 млн. ст.Пловдив ще заприлича на нещо нечовешко ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:44

PFC Litex написа:
cska_90 написа:За 30-40 млн евро можеш сносна зала да направиш,маа стадион-НЕ!!! .Само проекта ти гълта няколко милиона!!!!! Пример ЗАЛАТА в Белград струва 70млн-говорим за зала -а представи си стадион!!!

Кое?
Изображение

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 10 мар 2010 16:45

Blue_Lion написа:P.S. ЗА 300-400 млн. евро можем да постройм стадион Раковски,Армията и т.н. ! Националния ще глътне поне двойно ;)

пичове отчайвам се от вас за стадион двойно повече от 300-400 млн. вие сте се напушили ?!?!?! :mrgreen: :) :geek: :shock:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 мар 2010 16:45

Тази идея е напълно реализуема!В Пловдив е най-големия стадион у нас,който се нуждае от ремонт и леко обновяване! Стадиона е със 55 000 седящи и около 10 000 правостоящи! Стига обаче някой от София да благоволи,най сетне да направи нещо извън столицата или извън Варна! Пловдив наистина е най-подходящия град ъ нас,защото е почти в централна България а и това че има най-добрия климат след Сандански си е пълна истина!Не съм си правил труда да чета всички мнения по темата,но мисля че темата и предложението са повече от актуални и реални! За жалост съм убеден,че този вариант,никога няма да бъде реализиран от държавата защото за жалост в нашата скъпа родина,всичко от години,умишлено е съсредоточавано само в София и напоследък в "малкия и брат" Варна! Това според мен е пълно безумие и е в ощърб на самите столичани и техните проблеми със задръстванията и много други!Пловдив наистина е най-спортния и в частност футболния град у нас и напълно заслужава нещо подобно!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2010 16:48

cska_90 написа:
PFC Litex написа:

Кое?

Че супер модерен 32 000 стадион не може да бъде построен от гола поляна за 30 милиона евро?
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 16:48

Blue_Lion написа:
cska_90 написа:
Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" да се построй градски стадион в Пловдив т.е. вече има,но да се бутне и да се направи наново и да е двуетажен! Нека се ползва от Ботев и от Локото,пък вече като могат,да си построят хубави стадиони ! Също така,може да се направят и градски стадиони в Бургас и Варна,това ще е добре за развитието на футбола в страната и със сигурност ще привлече интереса на младите да тренират ! На тези стадиони някой мачове като контроли или не толкова важни срещи на Националния ни отбор,могат да се играят там ! Примерно в Румъния някой мачове се играят в Констанца ! Но,аз лично смятам,че Националния ни стадион трябва да си е в София ! Все пак,това е столицата ! Най-малкото,базата на Националите се строй в София и къв е смисъла да тренираш 5 дена в София и после 1 ден да пътуваш до майната си ;) А това,че Софиянци не пълним стадиона е,не защото не сме футболен град или не обичаме футбола,а защото футбола ни е трагичен и за кво да давам 5-10 или 15 лв,да зъзна като куче и да си съдера гърлото,при положение,че шепа лигльовци в бели фланелки и зелени гащета се гаврят с името "България" :!: Като имаме първенство и качествен футбол,тогава ще пълним стадионите ! Много хора се бъзикат с това,че ЛЕВСКИ и ЦСКА не си пълнят стадионите - ми аз да попитам,има ли отбор в България който на всеки мач да си пълни стадиона ?! Има ли стадиони в България ?! Имаме ли някакво първенство- ми НЕ :!: Тогава кво говорим ?! Тая идея със Национален стадион на който нашите да си играят мачовете в Пловдив няма да се осъществи според мен ;)

И няма смисъл!!Това животно -национален стадион-е излишно харчене на пари,които могат да се използват за друго!!!В Германия,Италия,Испания,Португалия да не би да имат НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН????? Не им трябва!!!
Най-добре един мач на Армията,друг на Герена,после във Варна и така!!!

Бъркаш,Olympico е националния или ако искаш Олимпийския стадион на Италия ! Това,че там играят Lazio и Roma е друг въпрос ! В Атина,само Olympiakos имат стадион,AEK и PAO си плащат за да играят на Националния стадион (т.е. Олимпийския) ! Olympiastadion в Берлин според теб с какъв статут е ? В Лисабон и Мадрид стадионите са по 60 000 и отгоре..за кво им е национален стадион и са от най-висока класа ;) Във Франция - Stade de France е националния ! В Турция - Kemal Ataturk ; В Русия - Лужники ;) Така,че националния стадион не е измислен в България и според мен,трябва да има ! Да се ползва за концерти,за мачове и за други видове спортове ! Клубните стадиони според мен трябва да са само за футбол и да играят само клубовете на тях !

P.S. ЗА 300-400 млн. евро можем да постройм стадион Раковски,Армията и т.н. ! Националния ще глътне поне двойно ;)

Така-в Италия-националния отбор не играе само в Рим -нали-даже рядко играе там-така че не го броя за национален стадион!!Германия също не играе само в Берлин!!!
Турция и Русия -ОК!!
Просто няма смисъл да се дават толкова пари за стадион,на който ще има 3-4 мача-поне аз така мисля!Безсмилено е Павка!!Какво им пречи да игратя на Армията или Герена-като се построят евентуално новите!!!Както правят Италия,Испания,Португалия!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”