БФС пожали Миньор за обстрела по Петков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: БФС пожали Миньор за обстрела по Петков

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2010 14:41

Dobri написа:
bigbonusprize написа:Аз отдавна си казах мнението. Чиста дузпа. И за Миньор да беше, пак трябва да се свири. Не може да се обезвреждат нападатели, като ги настъпват и събуват и нищо да не се свири... И да не забравяме, че паса към нападателя определено беше голов.

Свири се опасна игра, т.е. непряк свободен удър. А и ситуацията не е голова :o - нападателя е с гръб към вратата.

Не беше с гръб към вратата... Гледай положението пак. Засилваше се да я шутира, но как да стане без обувка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2010 14:42

Lyubaka01 написа:Аз не те питам дали трябва да се свири, аз питам дали щеше да се свири...

Няма човек, който да може да ти отговори на този въпрос. Всичкото ще е едно гадаене, но не и конкретен отговор.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 10 мар 2010 14:45

bigbonusprize написа:
Dobri написа:
bigbonusprize написа:Аз отдавна си казах мнението. Чиста дузпа. И за Миньор да беше, пак трябва да се свири. Не може да се обезвреждат нападатели, като ги настъпват и събуват и нищо да не се свири... И да не забравяме, че паса към нападателя определено беше голов.

Свири се опасна игра, т.е. непряк свободен удър. А и ситуацията не е голова :o - нападателя е с гръб към вратата.

Не беше с гръб към вратата... Гледай положението пак. Засилваше се да я шутира, но как да стане без обувка...

Пак ти казвам че не е дузпа. Изобщо не се пробва да стреля към вратата, а си падна театрално за дузпа. Аз с моя опит от 6 мача като съдия (5 като стараничен) даже не бих дал непряк - просто не обичам откровените симулации.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 10 мар 2010 15:40

bigbonusprize написа:
Lyubaka01 написа:Аз не те питам дали трябва да се свири, аз питам дали щеше да се свири...

Няма човек, който да може да ти отговори на този въпрос. Всичкото ще е едно гадаене, но не и конкретен отговор.

Ясно... След това йезуитско измъкване просто няма какво повече да се коментира...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2010 15:53

Lyubaka01 написа:Ясно... След това йезуитско измъкване просто няма какво повече да се коментира...

Добре. Да, щеше да свири дузпа.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 мар 2010 17:51

Dobri написа:ОК. Само ми кажи, мислиш ли, че ако положението беше за Миньор, съдията щеше да свирне дузпа?

Не. (въпреки че съм левскар)

Ти ако си левскар, аз съм космонавт. Престани да преиграваш, не си интересен. Какъв кеф ви прави това, не го разбирам. Е...и жалките душици, аман от такива като вас.

А за Миньор какво да го обсъждам - трябва да убият човек (не дай си боже), че да ги накажат. Заслужаваха до края на сезона да ги лишат от домакинство. Типични селски прояви, ама не се и учудвам.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”