Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Мнениеот metodito » 28 дек 2009 16:06

Знам, че ще прозвучи патетично, но "Какво ми е дала България?", ми звучи като "Какво ми е дала майка ми." Не е честно така да говори. Да не говорим, че не уточнява държавата или родината му... :? Държавата му е осигурила макар и минимални условия да развие своето бъдеще. А това за ЦСКА не ми е работа да го коментирам тъй като съм привърженик на "сините".
Последна промяна от metodito на 28 дек 2009 16:11, променено общо 1 път.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 дек 2009 16:09

Разликата между него и Аспарухов и за теб и за мен я правят златни топки и обувки, защото и двамата не сме гледали Аспарухов и знаем само статистиката, и Стоичков плюе тези малки хора които говорят глупости по негов адрес от злоба и за съжеление са българи, но той го каза веднъж, ако бях играл в Левски щях да имам паметник в центъра на София но сега ме плюят, е може да направите паметник на Гонзо в центъра на София, но няма да спрете да мразите и плюете Христо, а останалия свят да го боготвори, но за разлика от Мъри той ще е на световното, а вие ще гледате по - телевизията и ще мечтаете човека с правилния английски и футбол някога да бъде там но нейсе........................

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 16:31

Съжалявам че се налага, но ще пейстна един спор от другата тема за Стоичков днес. Остана без отговор накрая, но така е...

deepblue1963 написа:
ros написа:
Като се замислиш какво му е дала ДЪРЖАВАТА.
Орден Стара планина дето и Ганьо и Лупи имат?
Иск за неплатени данъци, който се оказа неоснователен и сега той съди същата тази държава?
Какво?

По същата логика:какво му е дал клубът ЦСКА(щото,когато той играеше там,той беше държавен,нали не си забравил?),че да го броите за цесекар?Държавата не му ли пълни гушата две квалификации,само за да го гледаме как ги проваля(нали не мислиш,че е работил без пари?)?Ако тази същата ДЪРЖАВА не се беше класирала за световното в САЩ,той щеше ли да получи възможността да се прави на голям "отворко" по американските терени(нали не си мислиш,че той еднолично класира България?)?Да ти изброявам ли още какво му е дала ДЪРЖАВАТА или ти стига толкоз?

Ще ти кажа какво мисля
Самият факт че казваш КЛУБЪТ ЦСКА /отвява влиянието на държавата/, защото той не дължи класата си на държавните ръководители, стадиона, вратите и пейките, а на треньорите, съотборниците и себе си
Кой пълни гушата в квалификациите ще види и Мъри в две квалификации - дано поне има късмет втория път - т.е всеки който е треньор на националите си пълни гушата. Но знай, че ако Стоичков беше опрял точно до тези пари НЯМАШЕ САМ ДА СИ ТРЪГНЕ. Той пари си има
Държавата се класира в САЩ само на пистата на самолета на отиване и връщане - виж снимки с Желю Желев - другото го направиха футболистите
И да - изброй ми други примери, защото тези не издържат на спора
И още нещо... Държавата продължава да дава на спортистите ни и те си го признавата - няма зали, няма финанси, няма треньори , няма стратегия, няма закон. Та ето какво дава ДЪРЖАВАТА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 16:49

Аз предлагам хора като помияра да си хващат пътя като не им харесва форумът.И нека спрем с темата за Стоичков.Нека го запомним като големия футболист,част от най-великия национален отбор на България за всички времена.Щом не му е приятно да се връща тук,ок,всеки си избира къде да живее.Изказванията му са факт и всеки нормален човек може да си направи изводите за него.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 28 дек 2009 17:19

acmilan написа:И нека спрем с темата за Стоичков.Нека го запомним като големия футболист, част от най-великия национален отбор на България за всички времена.

Стискаме си ръцете.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 дек 2009 17:23

metodito написа:Знам, че ще прозвучи патетично, но "Какво ми е дала България?", ми звучи като "Какво ми е дала майка ми." Не е честно така да говори. Да не говорим, че не уточнява държавата или родината му... :? Държавата му е осигурила макар и минимални условия да развие своето бъдеще.

Това изречение казва много.Кой умен индивид може да каже такова нещо за страната,в която стана човек,изучи се,стана футболист(един от най-великите изобщо)?Нека тези които боготворят простотиите на Стоичков,се запитат нещо.Кой голям футболист би направил такова изказване?Мишел Платини и Зидан например,какво им е дала Франция?Раул какво му дала Испания,Тоти какво му дала Италия и така нататък.Всички от изброените имат акъл,много повече от нашия герой.Той може да беше гениален футболист,но като ЧОВЕК си е Бай Ганьо и това е истината.Има и друго.Бекенбауер,Кройф или Лео Меси няма да тръгнат да дават интервюта на развален английски,защото всеки интелигентен човек би се постарал,като говори да не се излага и да става за смях на останалите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 28 дек 2009 18:23

Колкото и да е велик футболист, като човек е кръгла нула. Съжалявам го.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 дек 2009 21:13

garfild8 написа:
metodito написа:Знам, че ще прозвучи патетично, но "Какво ми е дала България?", ми звучи като "Какво ми е дала майка ми." Не е честно така да говори. Да не говорим, че не уточнява държавата или родината му... :? Държавата му е осигурила макар и минимални условия да развие своето бъдеще.

Това изречение казва много.Кой умен индивид може да каже такова нещо за страната,в която стана човек,изучи се,стана футболист(един от най-великите изобщо)?Нека тези които боготворят простотиите на Стоичков,се запитат нещо.Кой голям футболист би направил такова изказване?Мишел Платини и Зидан например,какво им е дала Франция?Раул какво му дала Испания,Тоти какво му дала Италия и така нататък.Всички от изброените имат акъл,много повече от нашия герой.Той може да беше гениален футболист,но като ЧОВЕК си е Бай Ганьо и това е истината.Има и друго.Бекенбауер,Кройф или Лео Меси няма да тръгнат да дават интервюта на развален английски,защото всеки интелигентен човек би се постарал,като говори да не се излага и да става за смях на останалите.

Тези футболисти, които си изброил дали журналистите пишат постоянно простотии за тях и си измислят, че им било дадено интервю за тях. Обаче Марадона е велик като показва среден пръст или Гонзо като убижда съдиите и журналистите е прав? Батков като каже хомосекшуал му ръкопляскате, но нали е Стоичков и няма с какво да се хванете за него решавате да кажете, че е прост и да си намери преводач. Обаче някой сърбин като стои треньор тука 3 години и ходи с преводач е много хубаво, А? Какво му е дала България? Освен, че се е родил тук нищо друго. Останалото си го е постигнал с много труд, хъс и желание нещо, което липсва на много други футболисти и българи. Бай Ганьо е един доста умен човек, но като не умеете да четете между редовете няма как да го разберете и като не сте чели фейлетона не можете да го цепнете за какво става на въпрос и като ви кажат Бай Ганьо го свързвате с Батков.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 дек 2009 21:53

ivo77 написа:Колкото и да е велик футболист, като човек е кръгла нула. Съжалявам го.

Защо ?
Аз ги обичам тия като него - дръзки и от нищо да не им пука!
Стоичков може да е легенда на цска, но мен ме кефи и винаги съм му симпатизирал!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2009 07:50

1913 написа:Александър,
Защо толкова те интересува "останалото" на един футболист?
Когато си караш колата на ремонт, какво те интересува повече, дали майсторът е тъп и прост, но разбира перфектно от коли или дали майсторът е интелектуалец, говори перфектно 5 езика, но в ръцете е малко схванат?
Ако отидеш на ресторант, предпочиташ ли готвачът да има 3 висши и да не знае дозировката на подправките или предпочиташ да е просто един добър готвач и да ядеш едно вкусно ядене?

Защото Стоичков отдавна не е футболист и сега на преден план са личните му човешки качества, а не футболните му умения.

А и футболист, захвърлил на терена националната фланелка, за мен е зачеркнат, независимо от постигнатото от него дотогава.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”