Цялата съдийска комисия е освободена!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Цялата съдийска комисия е освободена!

Мнениеот zlostar » 15 дек 2009 09:36

varnafen написа:Защо се държите сякаш българското съдийство е търпяло 20 годишен разцвет и видиш ли Момиров го е съсипал за 1 година? Съдийството ни винаги е било такова (слабо), а в последно време имаше явен прогрес (сини и червени се толерират по-малко).
Тъпо решение, което с нищо няма да помогне за развитието на бг футбола. Сега левски ще си живеят с мисълта, че наистина са прави и съдията ги е прецакал...и догодина пак ще се излагат из Европа. Нужно е малко мъжество!

veseo написа:Няма да е "пак така", доста време ще мине докато съдиите отново си позволят да свирят 50/50 мачове на Левски и ЦСКА... 0 гола не за 1 сезон в Европа, ами 0 гола за 10 сезона ви пожелавам и на двата "гранда", пак си изпросихте своето...

Въпрос и към 2мата какво значи свири се 50/50 и сини и червени се толерират по- малко, защото аз този сезон не си споням сини някъде да са толерирани, а напротив не на един и 2 мача съдйството бе в наш ощърб. Аз не искам да се свири нито за нас нито 50/50, а по правилата.
По- темата това беше най- правилното решение с оглед многото съдийски грешки в последно време: Цска-Литекс, Ч. море- Левски, Локо Сф- Славия, Ботев Пд-Пирин, Локо Мз-Ботев Пд, Монтана- Ч.море, Локо Мз- Ч.море, Локо Сф- Цска, Левски-Литекс, Спортист- Левски, Черноморец- Литекс, Славия- Черноморец и това само от последните кръгове където са ми по- пресни спомените. Прави грубо впечетление, че най-подпираните отбори са Литекс и Ч. море, а най- ощетявани Черноморец, Локо Мз и Левски. Нормално е сега всички варненци да плачат като вдовица за к.р за техния градски Момиров, щото досега беха захапали най- голямото парче от баницата.

Върни се в “Футбол - България”